Nikitta drago mi je da si se javila. Zao mi je zbog svega sto prozivljavas i zbog sve te boli od endo do palca. Nemoj misliti da ne pripadas ovdje, pripadas i te kako. Zena s toliko iskustva u mpo svijetu i opcenito iskustva s endometriozom i te kako pripada ovdje i zato nam se javi ponekad ❤️
Zelim ti svu srecu svijeta i znam da ce ta prica s posvojenjem uspjeti i da ces nam jednog dana doci s lijepim vijestima da si postala mama jednom malom bicu. Bit ces najbolja mama ikad, sigurna sam u to. Saljem ti puno pusa i cuvaj nam se 😘❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nikitta bas sam se pitala kamo si :/ nadala sam se da si se povukla i posvetila se sebi te da je ta prica sa palcem iza tebe, kad ono shit! Ne razumijem zasto se neke stvari događaju empaticnim ljudima, koji je to vrag! zelim ti da se to sa palcem rijesi cim prije i da bolovi prođu vise i od tog i od endometrioze! A na jesen da odes u školicu za posvajanje, jer te negdje ceka tvoje/vase dijete ❤️ Nadam se da ces ipak pisati tu, ako ne- razumijem i to 💕 puno dobrih zelja od mene ide ka tebi.... 💕💕💕💕💕
Nikitta, ja sam sretna kad te vidim, čak i kad dođeš u lošem stanju.
Jako mi je žao što prolaziš kroz sve to i žao mi je što ne postoji način da ti pomognem.
Maknut ću te s liste jer poštujem tvoje želje. Ali znaj da si uvijek UVIJEK ovdje dobrodošla i da si uvijek dio ovog čopora, pisala, ne pisala, čitala, ne čitala.
💔💔💔
Ekipa, na HRT-u 1 jučer je bila emisija Prometej pred kraj imate o vitaminu D, poučni je i govori o preporučenim vrijednostima i ostalom... Pa evo, meni je doktor danas rekao da pogledam...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Problemi s palcem su mi potpuno preuzeli život zadnjih 5 mjeseci do razine da mi se povraća na to kad me netko pita o tome, a stalno me svi pitaju (razumljivo), ali ja o palcu više ne želim govoriti, jer ispada da se moj život sveo na palac. Jebeni palac je uspio zasjeniti strahotu Endometrioze i Visanna koje još prolazim, a i horore sa zubima koje imam usput (vadila zub, bila u komi 15 dana sa šavovima). Sad mi preostaje još učiniti magnet stopala i možda cijele noge te zdjelice, jer je suludo kad sjednem na wc da cijelo stopalo promjeni boju, a palac je plav kao da sam Štrumf. Jako je stravično što nitko nije čuo za ovakav slučaj i što sam sama samcata u ovom hororu, stoga nisam željela ovdje kvariti većinom dobru atmosferu svojim sranjima. Popratila sam sve trudnoće, svima čestitam od srca i navijam za sve cure koje su sad u fazi čekanja bete.❤️
MTBmolim te makni me s liste trudnica soon to be, jer to neću biti nikada. Posvojenje školicu sam otkazala do jeseni (zvali me neki dan da smo upali u ciklus za ožujak), jer nisam ni približno zdrava, niti smo počeli raditi.😬
Misskad čitam tvoje postove o bolovima koje svakodnevno trpiš, kao da čitam svoje misli. Znaj da te jako razumijem jer sama i dalje trpim takve bolove kakve opisuješ, Visanne još ne djeluju, osim što mi u zadnje vrijeme udaraju na psihu nenormalno, takva živčanoća i bijes, ali idem na terapiju pa izbacim iz tijela. Drži se.❤️
Svim curama veliki zagrljaj.❤️Možda neću više uopće pisati. Preteško mi je i ne želim kvariti ovdje veselje, a i nekako ne pripadam više ovdje, jer moj san o trudnoći je uništen.😘
Šaljem ti zagrljaje najjače, baš često mislim na tebe ❤️ za mene ćeš uvijek pripadati tu ❤️
Nadam se najjakije da će ti uskoro sve u životu krenuti na bolje, stvarno si zaslužila više ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikitt
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Hocu..planirala sam napisati samo nek se domognem svih podataka..da poslozim sve u glavi pa cu i napisati u info…dug je to period..i šarolik😂. Treba se i prisjetiti nekih detalja🤔🤪.
Betu vadim 12i dan..spada me subota pa cu onda dan ranije…12.03.u petak.
Ah, kao i ja
Samo što ću ja vaditi u subotu.
drzimo si figee
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Nikitta endo sis, zao moj je za te bolove, cesto mislim na tebe❤️❤️ Tu smo za tebe 😘😘
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Ekipa, na HRT-u 1 jučer je bila emisija Prometej pred kraj imate o vitaminu D, poučni je i govori o preporučenim vrijednostima i ostalom… Pa evo, meni je doktor danas rekao da pogledam…
Pogledaj pa nam prepričaj
💔💔💔
Nikitta drqgo mi je vidjeti da si se javila..žao mi je zbog tvog palca i zbog drugih bolova koje prolazis..nadam se da će vam se uskoro sve posloziti i da ce i vama krenuti na bolje..drzi se ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji