Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    05. Ožujak 2021. 14:04

BjeliS 💕👣

Mara predivna beta ❤😍 gigami za uzv 😎
    Anabelaaa pola ih se oplodilo, top!! Gigamo da se sve razvijaju po psu!! Ovo su diiiivne i ohrabrujuce viseski za niskoAMHovce i ide u prilog time kako on nije presudan. Meni gotovo svi dr.odmajuju na amh😉 Uzv im je kljucan 😋😋✌
    Nikitta ❤ lijepo te je čuti. Drži se. Veselimo se cuti ce kadgod. I drzimo fige da stvari konacno krenu nabolje.Aurora i mene zanima sta je bilo na Prometeju 😋
    Svi dr.odmahuju na forume, bla bla. Ipak, mislim da smo sve skupa procitale vise strucnih radova na razne teme nego jedan prosjecan mpo dr. 😂😂😂😂
    Vezano za IVF, ako Gic čita/ ima dojavljivaca.. Sto pobodu nije vec smislio neku surpresiju za šeficu da se žena malo skulira 😋😎 Ocito je problem u hormonima, a on je Gargamel za to- neka joj smucka neku dobru kombinaciju hormona da se zena konacno dobrovolji! 😂😂 Ali ocito se vodi onom U postolara najgore cipele 😎🙀

Daa,vjesti su odlicne .Da tako I ostane 😍
    Ovo je I prvi pokusaj,presretna sam vec.A kakav bi jos osjecaj bio docekati pozitivnu betu 🤗 I tebi je zelim od ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 14:05

Ruska1986
    Kakvo ti je stanje s upalama u trudnoći? Čula sam da su trudnice još i podložnije.

I moj je na aspiraciju dosao potpisati one papire i to je to, za to mu test nije trebao jer je odmah otisao i cekao me vani. Ja sam odmah na pocetku trudnoce imala opet E.Coli i tek nakon druge ture antibiotika sam je se uspjela rijesit. Da je se nisam uspjela rijesit ni taj drugi put, onda bi probali sa nekim injekcijama jer me vise nisu htjeli na antibiotike stavljat. Ali ipak je sa Klavocikom rijesena 😊 I onda sam opet negdje oko 30 tt isla dat urin i bili su leukociti malo poviseni, ali nista zabrinjavajuce pa me nisu ni slali na urinokulturu. S tim da ja ni taj prvi put nisam imala osjecaj da imam E.Coli jer me nista nije peckalo ni boljelo. Pokusavam pazit na slatko(ne ide mi bas), pijem vodu i brusnicu. I eto, nadam se da ce sve bit ok.. Tocno kuzim kad poludim sa slatkim kako odma krenu simptomi... Tebi je super sta si ustrajna u prehrani. Ja sam zbog Candide bila na onoj Anticandida dijeti par mjeseci i bas mi je bilo pomoglo. Al onda se opet vratis cokoladi, Coli i ostalom i eto, opet sve ispocetka. Za E.Coli su cure preporucile D-manozu. Nisam probala jer se sve smirilo bilo i natacem se ali svi imaju super iskustva. Pa probaj 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    05. Ožujak 2021. 14:06

Nakapaka

Ubacujem se samo da kazem da sam prezivjela 🥳😍😍  Dobro je proslo sve, 7 je izvuceno to je sve sto znam jos se trijeznim al eto da javim broj 😊 ljubim vas sve i hvala na podrski, mnooogo znacite 🥰🥰

Držim 🤞🤞🤞🤞 

manemoj

BjeliS 💕👣

Moja beta 0.2
    Sreca da jutros nisam stavila utrice, cekala sam nalaz.. Nadam se da cu procuriti brzo..

❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986

Ruska1986

Ruska1986
    Kakvo ti je stanje s upalama u trudnoći? Čula sam da su trudnice još i podložnije.

I moj je na aspiraciju dosao potpisati one papire i to je to, za to mu test nije trebao jer je odmah otisao i cekao me vani. Ja sam odmah na pocetku trudnoce imala opet E.Coli i tek nakon druge ture antibiotika sam je se uspjela rijesit. Da je se nisam uspjela rijesit ni taj drugi put, onda bi probali sa nekim injekcijama jer me vise nisu htjeli na antibiotike stavljat. Ali ipak je sa Klavocikom rijesena 😊 I onda sam opet negdje oko 30 tt isla dat urin i bili su leukociti malo poviseni, ali nista zabrinjavajuce pa me nisu ni slali na urinokulturu. S tim da ja ni taj prvi put nisam imala osjecaj da imam E.Coli jer me nista nije peckalo ni boljelo. Pokusavam pazit na slatko(ne ide mi bas), pijem vodu i brusnicu. I eto, nadam se da ce sve bit ok.. Tocno kuzim kad poludim sa slatkim kako odma krenu simptomi… Tebi je super sta si ustrajna u prehrani. Ja sam zbog Candide bila na onoj Anticandida dijeti par mjeseci i bas mi je bilo pomoglo. Al onda se opet vratis cokoladi, Coli i ostalom i eto, opet sve ispocetka. Za E.Coli su cure preporucile D-manozu. Nisam probala jer se sve smirilo bilo i natacem se ali svi imaju super iskustva. Pa probaj 😊

Za Lineicu

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• Mimi05
    05. Ožujak 2021. 14:07

Evo nisam imala mira i popiškila test... Bijeli se... Tako da ništa ovaj put... Al prva je inseminacija pa nisam imala prevelika očekivanja ... Ipak ću ja otić u ponediljak izvadit betu, za svaku sigurnost... 😔

Ja 38,on 47
    nalazi svi uredni i meni i njemu
    1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
    prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
    08.03.2021..Beta neg.
    čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
    uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal

Nina92
    05. Ožujak 2021. 14:09

BjeliS 💕👣

Moja beta 0.2
    Sreca da jutros nisam stavila utrice, cekala sam nalaz.. Nadam se da cu procuriti brzo..

❤️❤️❤️ Drzi se draga 😘😘😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Ožujak 2021. 14:10

BjeliS 💕👣

Moja beta 0.2

💔💔💔

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 14:11

Lineica(nadam se da sam ti dobro nick napisala jer nisam sigurna sta je c, sta je e 🙈 nemam lece i nist ne vidim 😂)
    I moj je na aspiraciju dosao potpisati one papire i to je to, za to mu test nije trebao jer je odmah otisao i cekao me vani. Ja sam odmah na pocetku trudnoce imala opet E.Coli i tek nakon druge ture antibiotika sam je se uspjela rijesit. Da je se nisam uspjela rijesit ni taj drugi put, onda bi probali sa nekim injekcijama jer me vise nisu htjeli na antibiotike stavljat. Ali ipak je sa Klavocikom rijesena 😊 I onda sam opet negdje oko 30 tt isla dat urin i bili su leukociti malo poviseni, ali nista zabrinjavajuce pa me nisu ni slali na urinokulturu. S tim da ja ni taj prvi put nisam imala osjecaj da imam E.Coli jer me nista nije peckalo ni boljelo. Pokusavam pazit na slatko(ne ide mi bas), pijem vodu i brusnicu. I eto, nadam se da ce sve bit ok.. Tocno kuzim kad poludim sa slatkim kako odma krenu simptomi… Tebi je super sta si ustrajna u prehrani. Ja sam zbog Candide bila na onoj Anticandida dijeti par mjeseci i bas mi je bilo pomoglo. Al onda se opet vratis cokoladi, Coli i ostalom i eto, opet sve ispocetka. Za E.Coli su cure preporucile D-manozu. Nisam probala jer se sve smirilo bilo i natacem se ali svi imaju super iskustva. Pa probaj 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    05. Ožujak 2021. 14:12

Mimi05

Evo nisam imala mira i popiškila test… Bijeli se… Tako da ništa ovaj put… Al prva je inseminacija pa nisam imala prevelika očekivanja … Ipak ću ja otić u ponediljak izvadit betu, za svaku sigurnost… 😔

😔😔😔😔 zao mi je... Ali svakako izvadi betu!  💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.