Tiki
*.Women_name.*, ma da, samo odmah guraju u postupak, truju nas, njih ni ne gledaju ako im se barem malo mrdaju spermići.. Zato je MM obavio kompletni i prošireni sistematski, a ako ovaj postupak ne upali ide i na sve one preglede spermija (fragmentacija, mikrodelecije), briga me što kažu da nam je to nepotrebno. MM je sretan, on fakat želi sudjelovati i napraviti sa svoje strane sve što može.
J_b, pa možeš preko HZZO i u privatne klinike. Ako mene pitaš, a ne pitaš , ja bih onda idući obavila tu gdje si isplanirala, ali već bih se zapisala za deveti mjesec negdje drugdje. Čisto da imam neki bekap, i nadala bih se da ću se osramotiti jer ću morati otkazati.
Pa ja već sad imam zapisano postupak u peti mjesec preko HZZO, konzultacije u četvrti mjesec u Petrovoj, i usmeni dogovor za osmi/deveti mjesec. Ništa ne prepuštam slučaju.
💔💔💔
Pozdrav cure,evo mene opet.pratim vas stalno nebi li pokupila cim vise informacija.nova sam u svemu i kako nam se priblizava kontrola kod dr Hauptman sve sam vise nervoznija 🤦♀️ Posto nismo iz zg nego sa otoka ne znam ni priblizno kod koga bi mogli ic dalje u zg.toliko sam toga procita da mi se vec sve izmjesalo u glavi 🤣tese je bila uspjesna pa ne znamo kako sad dalje sve ide.a i iskreno vise bih volila da sve radimo u zg nego u st.
Heej draga, To vam je sad prva kontrola kod dr.Hauptmana nakon biopsije? Nalazi su biopsije su znači dobri, nadeni su spermici? Mislim da je u Zg-u najbolje ici u Petrovu dalje na postupak jer je Petrova od Rebra pa je lakši i transfer barem su meni tako rekli na pregledu.
E sad nisam ni ja skužila bas ove tri privatne poliklinike u Zg-u koje rade preko HZZO-a, što sve točno ide preko HZZO-a a što placas sam
Kako je M s oporavkom?
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Woman name jao, tek sam sad vidjela da si stara kao moja sestra 😍
Magnolia cekamo uzv 🤞🤗
Tuma Elebaby poslan 😉😘
Kaaj da? Eto vidiš 😍😍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
https://ibb.co/C6k9jqQ
Evo, molim vas nemojte mi cestitati nista, jer ovo nista nije 100posto, nadam se da me razumijete. Mozda sam grozna ali jednostavno ne mogu misliti to je to😒
Ne čestitamo 😍😍😍🤞
BAJO1, Nakapaka
*.Women_name.*, apsolutno te razumijem, ne vjerujem da ću se usuditi prije 30tt išta kupiti. Između ostalog i zato što su mi stvari nebitne, kupim ih kasnije, zaboli me. Samo da beba bude dobro.
A i treba nešto ostaviti rodbini da kupuje, a s obzirom na to da im neću reći da sam trudna do 30tt, taman će imati vremena.
Nakapaka, nekom ide sporije, nekom brže. Ne uzrujavaj se radi toga. Endo ti je super, ako oni zaključe da je predebeo (a neće) samo ti neće vratiti zametke ovaj mjesec već idući. A to je nekad i plus. Samo polako, neka prvo dobiješ svoje zametke, sve poslije su slatke muke.
💔💔💔
Tiki*.Women_name.*, ma da, samo odmah guraju u postupak, truju nas, njih ni ne gledaju ako im se barem malo mrdaju spermići.. Zato je MM obavio kompletni i prošireni sistematski, a ako ovaj postupak ne upali ide i na sve one preglede spermija (fragmentacija, mikrodelecije), briga me što kažu da nam je to nepotrebno. MM je sretan, on fakat želi sudjelovati i napraviti sa svoje strane sve što može.
J_b, pa možeš preko HZZO i u privatne klinike. Ako mene pitaš, a ne pitaš, ja bih onda idući obavila tu gdje si isplanirala, ali već bih se zapisala za deveti mjesec negdje drugdje. Čisto da imam neki bekap, i nadala bih se da ću se osramotiti jer ću morati otkazati.
Pa ja već sad imam zapisano postupak u peti mjesec preko HZZO, konzultacije u četvrti mjesec u Petrovoj, i usmeni dogovor za osmi/deveti mjesec. Ništa ne prepuštam slučaju.
Kak funkcionira to prek hzzo.a u privatnim klinikama..? Imas neki kratki opis u dve, tri rečenice.? 😊
.
P. S. Dosad sam pratila sve za ovaj postupak, držim fige da ces morat otkazat sve te kontultacije i daljnje postupke❤️
.
I sve koje nisam navela dosad.. Stalno mislim na vas.. I poskusavam pratit što se s kojom zbiva, samo manje pišem ovih dana otkako sam počela radit..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Tiki*.Women_name.*, ma da, samo odmah guraju u postupak, truju nas, njih ni ne gledaju ako im se barem malo mrdaju spermići.. Zato je MM obavio kompletni i prošireni sistematski, a ako ovaj postupak ne upali ide i na sve one preglede spermija (fragmentacija, mikrodelecije), briga me što kažu da nam je to nepotrebno. MM je sretan, on fakat želi sudjelovati i napraviti sa svoje strane sve što može.
J_b, pa možeš preko HZZO i u privatne klinike. Ako mene pitaš, a ne pitaš, ja bih onda idući obavila tu gdje si isplanirala, ali već bih se zapisala za deveti mjesec negdje drugdje. Čisto da imam neki bekap, i nadala bih se da ću se osramotiti jer ću morati otkazati.
Mislim da ću i ja tako sljedeći puta. Mislim nikad neznas, možda nije stvarno neki ogroman problem koji je nerješiv. Mi smo eto slušali doktore. Mom mužu isto to stvarno ništa nije problem. Meni je tak nekak bilo u početku žao kak će on to sve, kad je prvi spermiogram dao uđe u autu ja ga pitam i? kaj ti je bilo neugodno? . On meni nekuzim kaj bi mi bilo neugodno, ne vidim u čem je problem. Kaj se mora mora se 😂 tako da on je isto stvarno ok s tim svim. Ali nije važno, glavno da je bebolina u buši, a za kasnije ćemo vidjeti 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure,evo mene opet.pratim vas stalno nebi li pokupila cim vise informacija.nova sam u svemu i kako nam se priblizava kontrola kod dr Hauptman sve sam vise nervoznija 🤦♀️ Posto nismo iz zg nego sa otoka ne znam ni priblizno kod koga bi mogli ic dalje u zg.toliko sam toga procita da mi se vec sve izmjesalo u glavi 🤣tese je bila uspjesna pa ne znamo kako sad dalje sve ide.a i iskreno vise bih volila da sve radimo u zg nego u st.
Heej draga, To vam je sad prva kontrola kod dr.Hauptmana nakon biopsije? Nalazi su biopsije su znači dobri, nadeni su spermici?Mislim da je u Zg-u najbolje ici u Petrovu dalje na postupak jer je Petrova od Rebra pa je lakši i transfer barem su meni tako rekli na pregledu.
E sad nisam ni ja skužila bas ove tri privatne poliklinike u Zg-u koje rade preko HZZO-a, što sve točno ide preko HZZO-a a što placas sam
Kako je M s oporavkom?
Prve konzultacije, anestezija (ako je uzmeš), spermiogram (ako ga trebate) i FET se plaća.
Sve ostalo (folikulometrije, postupak, lijekovi, svježi transfer, smrzavanje do nekog broja zametaka, aspiracija uz droge) je besplatno.
💔💔💔
Mila-Milica, jako mi je žao. Napravi kako god je tebi potrebno, mi ćemo biti tu za podršku i savjete.
tinkerbell86, drago mi je da su našli još folikulića. Ja bih zadržala ovaj card da ih tražiš da ne računaju ovo kao stimulirani ako na kraju bude neuspješan - čisto da si uštediš jedan. Imaš nešto s čim možeš pregovarati.
I nije na tebi da gledaš rokove trajanja.
Ostao mi je još samo jedan prirodni, pa sam ga mislila iskoristiti dok čekam slijedeću stimulaciju... 4 mjeseca mora biti između pauza ako se ne varam! 😊
Vidjeti ćemo šta će biti! Ali da, asa u rukavu imam 😉
Tebi želim sreću s ovim transferom! 😊
👱♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
10/20 IUI
12/20 IUI
02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
(Nikad plus na testu vidjela 🙄)
Sortiraj odgovore
Najstariji