Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • aria2019
    01. Ožujak 2021. 11:12

Pami

Bjelis, Ribic žao mi je curke 😔 nema odustajanja, hrabro dalje i doći će i vaš red 💜
    Mtb super, baš mi je drago 😊 bit će bit će smrzlića!!
    Aria ja sam se liječila u Rijeci, tamo će ti nakon svakog postupka dati da vadiš betu tek nakon 3 tjedna. Takvo im je pravilo. Probaj užicati soc.ginića da ti da uputnicu da vadiš prije betu, meni moja nažalost nije htjela dati nego na dan kad bi oni napisali na nalazu. Crinone ćeš koristiti do 12tt ako dođe do trudnoće, neke od nas koriste i duže dodatni progesteron, ali kad ostaneš trudna to će ti biti najmanji problem 😉

Meni je moj soc. Gin vec dao uputnicu... Tako da to mi je ok. Da ma najmanji mi je problem koristit gel, jedino sto me smeta je ta bol na desnoj strani leđa. 😒

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

AuroraB
    01. Ožujak 2021. 11:13

Mila- Milica baš mi je žao... drži se!!

Jako teško mi padaju loše vijesti ovih dana, i sama sam pod stresom zbog posla.. i nekako bi baš pobjegla na Mars.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Ssanjas
    01. Ožujak 2021. 11:17

Pozdrav cure,evo mene opet.pratim vas stalno nebi li pokupila cim vise informacija.nova sam u svemu i kako nam se priblizava kontrola kod dr Hauptman sve sam vise nervoznija 🤦‍♀️ Posto nismo iz zg nego sa otoka ne znam ni priblizno kod koga bi mogli ic dalje u zg.toliko sam toga procita da mi se vec sve izmjesalo u glavi 🤣tese je bila uspjesna pa ne znamo kako sad dalje sve ide.a i iskreno vise bih volila da sve radimo u zg nego u st.

sanjass322@gmail.com

iris_iris
    01. Ožujak 2021. 11:18

tinkerbell86

Pozdrav ženske,
    Treba mi savjet. U prvom sam stimuliranom IVF, imam jako nizak AMH, i na prvom uzv sam imala 6 antralaca. Na stimulaciju su reagirala samo 2. Međutim od prekjučer je ostao samo 1, s čim bi se i pomirila da upravo nisam skužila da sam dobila Menopur kojem je rok trajanja istekao u 9/2020.
    Taj Menopur koristim zadnjih 6 dana, maloprije sam primjetila rok trajanja 🙄
    Je li imala koja od vas neku sličnu situaciju, odnosno koje je vaše mišljenje?
    Hvala na svakom odgovoru i naravno sretno nam svima! 🙂

Sad sam prelistala 20 stranica bijesna da nađem ovaj post. 
    Mislim da se meni to dogodilo, prekinut mi je postupak jer folikuli nisu reagirali na stimulaciju i mene su uvjerili da je to zbog endometrioze i tjerali me na operaciju. Da bi mi par dana nakon što smo prekinuli postupak folikuli ipak narasli, 23DC 2 vodeca od cca 18 mm (vidio moj ginekolog). 25DC sam došla u bolnicu, u međuvremenu 1 folikul puknuo, a njihov komentar je bio "ah, kako je tijelo čudno". A meni je drugi ginekolog rekao da ne može biti da mi ne odgovara lijek u toj mjeri da folikuli ne rastu (ja sam mislila da je loša reakcija na Gonal), nego da se vjerojatno radi o isteku roka trajanja lijekova, ipak su to bolnice, bla bla. Mene sram to bilo ovdje pisat da ne ispadne da u tako jadnoj situaciji želim bilo koga okrivit za to što mi se događa, ali sad sam još sigurnija! Sramota, i to nas s niskim AMH kojima je svaki dan bitan, a kamoli postupak! Sramota! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 11:19

Evo mene s pregleda . Zatvorena skroz no dobro . Procjena je za sada 3kg i 50cm vidit ce mo koliko je tocno 😍🤞 sad idem čitat zaostatke😍

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 11:21

ribic

Vadila betu. Nisam trudna.

Al to sam i ocekivala jer mi od sub pala temp. Nis, ovaj mjesec opet inseminacija.

A bemu 🤗

iris_iris

Mila-Milica, žao mi je 
    MTB super vijesti, držimo fige za sve mrve! 
    Magnolia bez komentara, samo 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

manemoj

Magnoliačestitamo mužu onda. Ali kužim te.. za dva dana druga beta jelda?
    Koji ti je ono danas dan od ovulacije?
    I progesteron ti je brutalan, takav meni bude na utricima a tebi bez, sve tijelo samo proizvelo ❤️
    Mila Milicažao mi je ❤️

Danas mi je 29dc, nekako racunam da mi je ovulacija bila kasno navecer na valentinovo, znaci oko 15dpo, niti puna dva tjedna. Iskreno lose sam bas psihicki, ali mislim da svaka od vas to ovdje razumije. Muz mi govori kako njegove kolegice trudne po par tjedana vec govore imena djece, kupuju opremu... Da, ali one ostanu trudne planski kada zele i ustvari pojma nemaju ni o progesteronu ni beti ni nicemu... A da ne spominjem biokemijske i missede🙄🙄

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 11:22

sanjass

Pozdrav cure,evo mene opet.pratim vas stalno nebi li pokupila cim vise informacija.nova sam u svemu i kako nam se priblizava kontrola kod dr Hauptman sve sam vise nervoznija 🤦‍♀️ Posto nismo iz zg nego sa otoka ne znam ni priblizno kod koga bi mogli ic dalje u zg.toliko sam toga procita da mi se vec sve izmjesalo u glavi 🤣tese je bila uspjesna pa ne znamo kako sad dalje sve ide.a i iskreno vise bih volila da sve radimo u zg nego u st.

Draga, idi dan po dan. Na prvim stranicama imaš popis svih bolnica i klinika u Zg koje se bave ovim, kao i bilješku tko od privatnika je preko HZZO.
    Tese je uspjela, već ste na dobrom putu! 

💔💔💔

iris_iris
    01. Ožujak 2021. 11:22

ribic i BijeliS zao mi je ❤️

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.