Woman name da, i ona ima 24, ali ona je jos uvijek moja beba, znas kako to ide, tek od nedavno ima decka i trebalo mi je dugo da se naviknem. Mislim da jos nisam. Ne mogu je zamislit s bebacem. Jos igramo covjece ne ljuti se zajedno i grlimo se kao da nam je 10, 😂😂😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav, javljam da otkucaja nema, beta pada, ostavili su me na ležanju. Probat će prvo tabletama. Već su mi dali dvije pod jezik.
Dijagnoza Missed ab u 10 tt. 😭😭😭😭😭
Toliko od mene!
Na neko vrijeme se odjavljujem, treba mi da ovo izguram kako mogu i umijem i da se posložim. Hćć
Hvala Vam na svakom savjetu, dobrom i lošem iskustvu, na podrškama koje si međusobno pružamo… Ma na svemu!
Kad skupim snage za nove borbe, čujemo se!!!
Do tada, svako dobro Vam želim i ostvarenje naše najveće želje. Sretno! 🤞🤞🤞🤞
Žao mi je 🤗🤗🤗
Mila- Milicabaš mi je žao… drži se!!
Jako teško mi padaju loše vijesti ovih dana, i sama sam pod stresom zbog posla.. i nekako bi baš pobjegla na Mars.
❤
oharascarlett14@gmail.com
Tiki*.Women_name.*, ma da, samo odmah guraju u postupak, truju nas, njih ni ne gledaju ako im se barem malo mrdaju spermići.. Zato je MM obavio kompletni i prošireni sistematski, a ako ovaj postupak ne upali ide i na sve one preglede spermija (fragmentacija, mikrodelecije), briga me što kažu da nam je to nepotrebno. MM je sretan, on fakat želi sudjelovati i napraviti sa svoje strane sve što može.
J_b, pa možeš preko HZZO i u privatne klinike. Ako mene pitaš, a ne pitaš, ja bih onda idući obavila tu gdje si isplanirala, ali već bih se zapisala za deveti mjesec negdje drugdje. Čisto da imam neki bekap, i nadala bih se da ću se osramotiti jer ću morati otkazati.
Pa ja već sad imam zapisano postupak u peti mjesec preko HZZO, konzultacije u četvrti mjesec u Petrovoj, i usmeni dogovor za osmi/deveti mjesec. Ništa ne prepuštam slučaju.
Kak funkcionira to prek hzzo.a u privatnim klinikama..? Imas neki kratki opis u dve, tri rečenice.? 😊
.
P. S. Dosad sam pratila sve za ovaj postupak, držim fige da ces morat otkazat sve te kontultacije i daljnje postupke❤️
.
I sve koje nisam navela dosad.. Stalno mislim na vas.. I poskusavam pratit što se s kojom zbiva, samo manje pišem ovih dana otkako sam počela radit..
Pogotovo ako ti se ne sviđa energija lijecnika koji te dopao. Uvijek je sve ljepse kada ti netko odgovara barem minimalno, a ne da ides u grču na nesto sto je i tako stresno samo po sebi i jos te nervira osoba s kojom pricas i koja čačka po tebi.
Pozdrav ženske,
Treba mi savjet. U prvom sam stimuliranom IVF, imam jako nizak AMH, i na prvom uzv sam imala 6 antralaca. Na stimulaciju su reagirala samo 2. Međutim od prekjučer je ostao samo 1, s čim bi se i pomirila da upravo nisam skužila da sam dobila Menopur kojem je rok trajanja istekao u 9/2020.
Taj Menopur koristim zadnjih 6 dana, maloprije sam primjetila rok trajanja 🙄
Je li imala koja od vas neku sličnu situaciju, odnosno koje je vaše mišljenje?
Hvala na svakom odgovoru i naravno sretno nam svima! 🙂
Sad sam prelistala 20 stranica bijesna da nađem ovaj post.
Mislim da se meni to dogodilo, prekinut mi je postupak jer folikuli nisu reagirali na stimulaciju i mene su uvjerili da je to zbog endometrioze i tjerali me na operaciju. Da bi mi par dana nakon što smo prekinuli postupak folikuli ipak narasli, 23DC 2 vodeca od cca 18 mm (vidio moj ginekolog). 25DC sam došla u bolnicu, u međuvremenu 1 folikul puknuo, a njihov komentar je bio "ah, kako je tijelo čudno". A meni je drugi ginekolog rekao da ne može biti da mi ne odgovara lijek u toj mjeri da folikuli ne rastu (ja sam mislila da je loša reakcija na Gonal), nego da se vjerojatno radi o isteku roka trajanja lijekova, ipak su to bolnice, bla bla. Mene sram to bilo ovdje pisat da ne ispadne da u tako jadnoj situaciji želim bilo koga okrivit za to što mi se događa, ali sad sam još sigurnija! Sramota, i to nas s niskim AMH kojima je svaki dan bitan, a kamoli postupak! Sramota!
Da, užas! Ja sam danas došla ful nabrijana, ali obzirom na to da su se ipak pojavila još 2, ipak nisam dramila jako... samo sam ih upozorila zbog drugih žena koje imaju istu terapiju...
👱♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
10/20 IUI
12/20 IUI
02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
(Nikad plus na testu vidjela 🙄)
J_b, evo, sad sam napisala u drugom postu. Plus, ti bi platila prijenos spermija (mislim da je to oko 1000kn).
*.Women_name.*, pa da, vi ste mladi. Taman u tih par godina razlike između djece stignete sve ispregledati i odlučiti možete li i spontano ostati trudni.
Sjećam se kad je MM prvi put išao dati spermiogram, ja sam se osjećala KRIVOM jer on radi MENE ovako loše mora napraviti nešto takvoga... Mene bodu, režu, svašta mi rade, a meni je problem što on mora izdrkati.
MM je divan, divan muškarac, baš se potrudio da mi utuvi u glupu glavu da je to NAŠ problem, NAŠ postupak i NAŠ proces. Još ponekad zablentavim, ali uglavnom se slažem s njim.
💔💔💔
BAJO1, Nakapaka*.Women_name.*, apsolutno te razumijem, ne vjerujem da ću se usuditi prije 30tt išta kupiti. Između ostalog i zato što su mi stvari nebitne, kupim ih kasnije, zaboli me. Samo da beba bude dobro.
A i treba nešto ostaviti rodbini da kupuje, a s obzirom na to da im neću reći da sam trudna do 30tt, taman će imati vremena.Nakapaka, nekom ide sporije, nekom brže. Ne uzrujavaj se radi toga. Endo ti je super, ako oni zaključe da je predebeo (a neće) samo ti neće vratiti zametke ovaj mjesec već idući. A to je nekad i plus. Samo polako, neka prvo dobiješ svoje zametke, sve poslije su slatke muke.
Pa da, ja vjerujem da se sve to stigne. Ni ja nisam neka ovisnica, kao moje frendice da jedva čekam 5 paketa svaki dan da dođe za bebu. Eto jedino sam jastuk naručila jer je bio na akciji ovaj vikend, a baš mi je lijepi 😍 Već sam mužu rekla da njegov bonus u 4 mj ide na bebu sve 😂😂 a i to isto, gledam svoju šogoricu i fkt je super prošla pa cu tako i ja. Mi smo joj kupili mamaroon, starci njeni kolica, njegovi sobu. Za krštenje je dobila hranilicu, hodalici. I to sve smo baš pitali kakvo ona hoće i to kupili. Ona je pola stvari imala riješeno, planiram njezinim stopama 😂😁 a i već me svi ispituju kaj hoćeš da ti mi kupimo, reko polakoo budemo 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mila-Milica, jako mi je žao. Napravi kako god je tebi potrebno, mi ćemo biti tu za podršku i savjete.
tinkerbell86, drago mi je da su našli još folikulića. Ja bih zadržala ovaj card da ih tražiš da ne računaju ovo kao stimulirani ako na kraju bude neuspješan - čisto da si uštediš jedan. Imaš nešto s čim možeš pregovarati.
I nije na tebi da gledaš rokove trajanja.
Ostao mi je još samo jedan prirodni, pa sam ga mislila iskoristiti dok čekam slijedeću stimulaciju… 4 mjeseca mora biti između pauza ako se ne varam! 😊
Vidjeti ćemo šta će biti! Ali da, asa u rukavu imam 😉
Tebi želim sreću s ovim transferom! 😊
Tri mjeseca ti je dovoljno pauze. Odeš onda na pregled i provjere imaš li ciste i je li ti tijelo došlo u normalu.
I ako si nezadovoljna bolnicom, razmisli o alternativi - da ne ispucaš sve negdje gdje ne dobivaš najbolje za sebe.
💔💔💔
Mojoj cimerici sa aspiracije i transfera (!) su vratili tri trodnevna! To joj je bio prvi transfer, muž joj je radio TESE, a ima curka 35god. Užasno mi je žao što nisam uzela njezin broj da pratim situaciju, ali dok je rekla da ona ne čita "gluposti koje svakakve žene pišu po BLOGOVIMA", sam se okrenula na drugu stranu i pravila se da idem pajkiti😂
🤣🤣🤣🤣🤣 i zenska koja je bila samnom je isti komentar imala... kao jao sto one zene trkeljaju po tim forumima 🤣🤣🤣 ma to je prestrasno 🤣🤣🤣🤣🤣 nema ona pojma... e nece ona u gk 🤗🤗🤗
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
J_b, evo, sad sam napisala u drugom postu. Plus, ti bi platila prijenos spermija (mislim da je to oko 1000kn).
*.Women_name.*, pa da, vi ste mladi. Taman u tih par godina razlike između djece stignete sve ispregledati i odlučiti možete li i spontano ostati trudni.
Sjećam se kad je MM prvi put išao dati spermiogram, ja sam se osjećala KRIVOM jer on radi MENE ovako loše mora napraviti nešto takvoga… Mene bodu, režu, svašta mi rade, a meni je problem što on mora izdrkati.
MM je divan, divan muškarac, baš se potrudio da mi utuvi u glupu glavu da je to NAŠ problem, NAŠ postupak i NAŠ proces. Još ponekad zablentavim, ali uglavnom se slažem s njim.
E baš tako sam se ja osjećala! Identičnom tako. Ja sam bila uvjerena da sam JA problem i krivila sebe što sve žene mogu, a ja ne, umjesto da sam gledala da je to naš problem. A sad i gledam da je to naš problem 😊 ma divni su ti nasi muzici 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️