Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinkerbell86
    01. Ožujak 2021. 11:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

tinkerbell86

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mila-Milica, jako mi je žao. Napravi kako god je tebi potrebno, mi ćemo biti tu za podršku i savjete.

tinkerbell86, drago mi je da su našli još folikulića. Ja bih zadržala ovaj card da ih tražiš da ne računaju ovo kao stimulirani ako na kraju bude neuspješan - čisto da si uštediš jedan. Imaš nešto s čim možeš pregovarati.
    I nije na tebi da gledaš rokove trajanja.

Ostao mi je još samo jedan prirodni, pa sam ga mislila iskoristiti dok čekam slijedeću stimulaciju… 4 mjeseca mora biti između pauza ako se ne varam! 😊
    Vidjeti ćemo šta će biti! Ali da, asa u rukavu imam 😉
    Tebi želim sreću s ovim transferom! 😊

Tri mjeseca ti je dovoljno pauze. Odeš onda na pregled i provjere imaš li ciste i je li ti tijelo došlo u normalu.
    I ako si nezadovoljna bolnicom, razmisli o alternativi - da ne ispucaš sve negdje gdje ne dobivaš najbolje za sebe.

Da, ovaj je bio probni, čisto da vidimo di smo. Svakako planiram promijeniti bolnicu i ići prema Zg. Mislim da su miljama ispred Ri...
    Hvala na svim savjetima! 😊

👱‍♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
    1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
    2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
    10/20 IUI
    12/20 IUI
    02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
    (Nikad plus na testu vidjela 🙄)

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 11:55

🌼TiKi🌼

Woman name da, i ona ima 24, ali ona je jos uvijek moja beba, znas kako to ide, tek od nedavno ima decka i trebalo mi je dugo da se naviknem. Mislim da jos nisam. Ne mogu je zamislit s bebacem. Jos igramo covjece ne ljuti se zajedno i grlimo se kao da nam je 10, 😂😂😂

Ajoooj baš slatko 😍😍😍 ja sam starija seka, moja mlada seka ima 15 godina 🥰 pa ona i je stvarno moja beba, iako sam ja u tim godinama već bila s mojim mužem 🙈😂 mi smo stvarno rano prohodali, upoznali se na moru i bila je to veza na daljinu. S 19 kad sam završila srednju i upisala fax odma sam se do selila njemu (moji su poludili) mudro sam već mjesecima prije u koferu odnosila stvari, i na zadnji dan škole rekla da idem 🙈 ajmee sad si nekad mislim kak bi ja da tak meni moja curica. Već tad smo mi pokušavali bebu, to mi je bila ogromna želja već jako rano. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:00

Jb ne gubi vrijeme, odmah okreni brojeve poliklinika koje rade s hzzo i dogovori konzultacije. Ionako ce te pisati na postupak za 2mj. Ali, imat ces rezervaciju, a nakon toga mozes razmisljati sto i kako. (Hoces li odraditi jos jedan postupak u Sestre.milosrdnice ili ćeš seliti). Ti stignes jos 2 postupka odraditi prije ljeta! Nemoj previše čekati, ozbac. 
    Okreni i brojeve dr.bolnica, ako ti je to milo. Petrova, VV (cure kažu da ima visoku uspješnost)
    Thinkerbell ovaj njihov propust je stvarno KOMA. Ipak, drago mi je da postupak nije propao. Drzim fige 😋❤
    Bajo vrlim te 😘
    Mene frču oni PMS bolovi, znate onaj feeling kada vam noge utrnu. Danas je 7dpt/27dc.. Nadam se vaditi betu četvrtak 10dnt/30dc ili petak pa da se skinem s terapije. Nisam sigurna da cu odmah moci krenuti u stimulaciju sa slijedecom mengom. Ima netko iskustva?

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:01

Anksi, tako je , u GK idu samo oni koji to zaslužuju. 
    Poslat ćemo grupnu sliku manemoj

*.Women_name.*, i baš zato ću ja sad pratiti tvoje stope, sve nam je slično ostalo. Neću se žaliti i ako spol bude isti. 

tinkerbel86, vidim da imaš sve pod kontrolom i da si napravila planove, bravo! 

💔💔💔

Nina92
    01. Ožujak 2021. 12:01

Evo cure da se ja javim dok sam se malo slozila u glavi, hvala kaj mislite na mene, moj test je snijesko bijeli, u srijedu cu otic izvadit tu betu da se rijesim tih tableta sto prije a onda na razgovor s doktorom pa cemo vidjeti.... 
    SBjelis suosjećam se s tobom, grlim na najjače 🥰
    Milica nemam rijeci za neku utjehu jer sam i sama malo u kom ali saljem ❤️
    Mangolia predivna beta budi pozitivna bit ce to okej 🤞🥰
    MTB super za stanice lijepo ce one rasti, ja znam da se bojis 2 vratit ali ja bi ti iskreno preporučila naravno ti imas svoje razloge i brige ali meni nije jednom nije bilo zao, dapače sad razmisljam o 3 vratit ali mozda to govori neki ocaj iz mene,, evo neznam ja imam 2 kume s blizancima i to mi je nesto predivno.. Sorry ako zabadam nos di mu nije mjesto ❤️😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:04

BjeliS 💕👣

Jb ne gubi vrijeme, odmah okreni brojeve poliklinika koje rade s hzzo i dogovori konzultacije. Ionako ce te pisati na postupak za 2mj. Ali, imat ces rezervaciju, a nakon toga mozes razmisljati sto i kako. (Hoces li odraditi jos jedan postupak u Sestre.milosrdnice ili ćeš seliti). Ti stignes jos 2 postupka odraditi prije ljeta! Nemoj previše čekati, ozbac.
    Okreni i brojeve dr.bolnica, ako ti je to milo. Petrova, VV (cure kažu da ima visoku uspješnost)
    Thinkerbell ovaj njihov propust je stvarno KOMA. Ipak, drago mi je da postupak nije propao. Drzim fige 😋❤
    Bajo vrlim te 😘
    Mene frču oni PMS bolovi, znate onaj feeling kada vam noge utrnu. Danas je 7dpt/27dc.. Nadam se vaditi betu četvrtak 10dnt/30dc ili petak pa da se skinem s terapije. Nisam sigurna da cu odmah moci krenuti u stimulaciju sa slijedecom mengom. Ima netko iskustva?

U stimulaciju možeš ići 3 mjeseca nakon prošle stimulacije, neovisno o FETu.
    Jesi planirala gdje ćeš ići? Opet u Betu? 
    Ja i dalje navijam da se tvoji malci samo igraju skrivača i da će promiliti glavicu kroz idućih dan dva 
    I poslušaj svoj savjet ako se nije ulovilo, i odmah planiraj i postupak iza ovoga 

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:04

Nina92 tako mi je drago da si se javila ❤
    Svatko treba vremena za ovakve stvari, afkors, ali naljepse mi je čuti te da si jos tu i snazna za dalje ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:07

Nina92

MTB super za stanice lijepo ce one rasti, ja znam da se bojis 2 vratit ali ja bi ti iskreno preporučila naravno ti imas svoje razloge i brige ali meni nije jednom nije bilo zao, dapače sad razmisljam o 3 vratit ali mozda to govori neki ocaj iz mene,, evo neznam ja imam 2 kume s blizancima i to mi je nesto predivno.. Sorry ako zabadam nos di mu nije mjesto ❤️😘

Draga, baš mi je žao radi snješka. Znaš da smo sve ovdje za tebe. Slažem se da trebaš s doktorom na dogovor i vidjeti što i kako dalje.
    Što se mene tiče, hvala na preporuci. Ja imam svojih razloga zašto se bojim blizanaca, neću ih dijeliti ovdje. Da znam da ću roditi zdrave i živahne bebice (različitog spola ), odmah bih pristala. ALI, imam razloga za strah da tome ne bi bilo tako i mislim da bi mi cijela trudnoća bila preveliki stres. 
    Zato se razmišljam, iako ću vjerojatno dozvoliti da me uvjere za dva sutra. Vidjet ćemo. Na tri sigurno neću, tu nema pregovora.

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Bajo vrlim te 😘

U stimulaciju možeš ići 3 mjeseca nakon prošle stimulacije, neovisno o FETu.
    Jesi planirala gdje ćeš ići? Opet u Betu?
    Ja i dalje navijam da se tvoji malci samo igraju skrivača i da će promiliti glavicu kroz idućih dan dva
    I poslušaj svoj savjet ako se nije ulovilo, i odmah planiraj i postupak iza ovoga

Da, prosla su ta 3mjeseca, odn.proci ce. Nego me za pocetak stimulacije muči sto ce sada M nekako sasavo doci tek kada se skinem s utrica.. Pa ne znam ima li smisla sve navrat nanos... Jer trebala bih odmah u stimulaciju 2dc. Mora biti Beta. Objasniti cu ti jednom kad se vidimo. Iako, volila bih probati i drugdje.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:08

I ljudi, vi mene uopće ne zanimate. Kad se ustabili lijepo vrijeme, ja ću otići pravac GK, pa tko od vas dođe, dobro je došao. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.