Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Ožujak 2021. 10:58

MTB super za broj, neka ostanu sve 🙏❤️
    BjeliS, ribicc žao mi je 🥺🥺
    Milica draga drži se, uzmi si koliko ti treba, jako mi je žao ❤️🥺❤️🥺
    Magnolia razumijem tvoj strah. Lijepo je vidjeti da je krenulo dobro. Želim ti od srca da se tako i nastavi još 8 i sitno mj minimalno 🙏❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 10:59

Magnolia, pa ne bi mi smetalo imati kćer plavušu  Ionako sam i ja većinu mladosti bila skoro plava (jako svijetla brineta), tek kad sam se odselila na sjever (i od sunca ) sam potamnila.
    Super za andol 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 11:00

petra30

Evo da se i ja malo izjadam🙈… Pisala sam vam da mi je zakasnila M prosli tjedan, znala sam da je od virozice i stresa ,ali nije me sprijecilo da kupim clearblue i popiskim savrsenu nulu🙈. Mada sam putem od ljekarne do kuce vec smišljala scenarije kak cu muzu priopćiti da sam napokom trudna🙈. Procurila isti dan poslijepodne. Uz sve popratne simptome menstruacije, stigli su i oni uzimanja Kendurala. Da oprostite, stolica u boji ugljena, i unutarnja borba zatvora i proljeva🙈😂. Vikend provela u krevetu, žaleci samu sebe🙈. I sad nakon ovih eksplicitnih scena, imam pitanje , jel smijem ja taj kendural uzet uvečer, da nije na prazan želudac, jer ce me dotuci?🙈

Mislim da možeš i navečer, ali nakon par sati gladovanja. Dosta cura je reklo da im je tako lakše.
    Inače, navodno je Sideral Forte super i ne pada teško za želudac, možda da razmisliš o njemu?

💔💔💔

petra30
    01. Ožujak 2021. 11:01

Mila- milica zao mi je, drzi se❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    01. Ožujak 2021. 11:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

Evo da se i ja malo izjadam🙈… Pisala sam vam da mi je zakasnila M prosli tjedan, znala sam da je od virozice i stresa ,ali nije me sprijecilo da kupim clearblue i popiskim savrsenu nulu🙈. Mada sam putem od ljekarne do kuce vec smišljala scenarije kak cu muzu priopćiti da sam napokom trudna🙈. Procurila isti dan poslijepodne. Uz sve popratne simptome menstruacije, stigli su i oni uzimanja Kendurala. Da oprostite, stolica u boji ugljena, i unutarnja borba zatvora i proljeva🙈😂. Vikend provela u krevetu, žaleci samu sebe🙈. I sad nakon ovih eksplicitnih scena, imam pitanje , jel smijem ja taj kendural uzet uvečer, da nije na prazan želudac, jer ce me dotuci?🙈

Mislim da možeš i navečer, ali nakon par sati gladovanja. Dosta cura je reklo da im je tako lakše.
    Inače, navodno je Sideral Forte super i ne pada teško za želudac, možda da razmisliš o njemu?

Hvala, probat cu jos tako... Pa ako rezultat bude isti prebacujem se na Sideral😊

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 11:05

Ako sutra u dnevniku bude reportaža o ženi koja je došla u McD na Kvatriću i naručila sve krumpiriće koje su pripremili za taj dan, znat ćete o kome se radi. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 11:06

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

Hvala, probat cu jos tako… Pa ako rezultat bude isti prebacujem se na Sideral😊

Netko je bio napisao ovo (pa sam ja nakopirala u tekicu):
    Probajte piti Kendural navečer tik prije spavanja, znači tableta i u krevet. Tako sam ja pila i nisam ga niti osjetila

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 11:08

Mila milica

oharascarlett14@gmail.com

petra30
    01. Ožujak 2021. 11:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

Hvala, probat cu jos tako… Pa ako rezultat bude isti prebacujem se na Sideral😊

Netko je bio napisao ovo (pa sam ja nakopirala u tekicu):
    Probajte piti Kendural navečer tik prije spavanja, znači tableta i u krevet. Tako sam ja pila i nisam ga niti osjetila

E tako cu i ja probati, jer mi ovako definitvno smeta. Hvala❤️

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

manemoj
    01. Ožujak 2021. 11:12

Magnolia čestitamo mužu onda. Ali kužim te.. za dva dana druga beta jelda? 
    Koji ti je ono danas dan od ovulacije? 
    I progesteron ti je brutalan, takav meni bude na utricima a tebi bez, sve tijelo samo proizvelo ❤️
    Mila Milica žao mi je ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.