Anksi, tek sad vidim ovo za vađenje krvi.
Šipak, ne vadim je sad desetak dana, smrc.
Ana26, u tvojim godinama izbjegavaju vratiti dvije, veća šansa je da se ulovi. Vidi možeš li dogovoriti da ti i smrzliće odvojeno smrznu - vjerojatno se može uz doplatu.
*.Women_name.*, ja nisam zaboravila naš deal. Pratim tvoj stope.
Koliko znam, Hashimoto je autoimuna bolest, nema veze sa godinama. Sigurno utječe, sve u našem tijelu utječe, pogotovo muškima čiji su spermići osjetljiviji. Jako me živcira što samo nas šalju na pretrage, a njih ne.
Sunny_, hvala! Ma kasno je za spavaćicu, tko je stigne oprati do sutra. Otići ću u dugačkoj majici... ili haljini... ili se nadati da će mi oni dati spavaćicu.
Marty86, hvala!!! Ma idioti, ženi od 34 godine reći da se javi za 6 mjeseci.
AuroraB, moji planovi su super, druga je stvar koliko će oni biti za suradnju.
Hahaha, za ovu cimericu i blogove.
Kužim ovo za loše zametke, idu ispucati sve šanse. Vidjet ćemo kakvi će moji biti sutra, znamo svi da se to mijenja iz dana u dan.
Lucyinthesky, bodeš mi u ranu. Samo me Matea zvala, valjda to znači da je ona moj biolog, a ne zgodnić.
Pami, hvala!
💔💔💔
Icsi sam i ja platila 900e , ljekove 700 i zamrzavanje oko 600.. sada trebam da idem na fet pa me je zanimala cijena za fet. Dobila sam menstruaciju pa sam se javila u kliniku i sutra ujutro u osam imam termin..reci mi na fet bi onda trebala za dva tjedna ili kako to ide sada … hvala puno unaprijed na odgovorima na 😊.
Tiinaa ja kada sam bila 1dc sam se javila u kliniku i dobila estrofem od 3dc... Išli smo tim putem. Pa sam oko 10dc išla na uzv i gledao se samo endometrij. Uveo mi je odmah progesteron 5 dana prije i naručio me odmah na FET. Znači samo 1 uzv između. Ako ideš uz ovulaciju onda vjerojatno imaš više uzv...
Koštat će će otprilike kao icsi. Ali i to imaš pravo poslati u aok da ti vrate dio novca. 🤗
endometrioza
Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.
Vidiš, vidiš, tebe to nikad nisam pitala.
S obzirom na to da ti je muž tako uspješan, je li inače čemu?
Ono, zgodan, pametan, uspješan? Tražim rezervne donatore... za prijateljicu
💔💔💔
Pozdrav, javljam da otkucaja nema, beta pada, ostavili su me na ležanju. Probat će prvo tabletama. Već su mi dali dvije pod jezik.
Dijagnoza Missed ab u 10 tt. 😭😭😭😭😭
Toliko od mene!
Na neko vrijeme se odjavljujem, treba mi da ovo izguram kako mogu i umijem i da se posložim. Hćć
Hvala Vam na svakom savjetu, dobrom i lošem iskustvu, na podrškama koje si međusobno pružamo... Ma na svemu!
Kad skupim snage za nove borbe, čujemo se!!!
Do tada, svako dobro Vam želim i ostvarenje naše najveće želje. Sretno! 🤞🤞🤞🤞
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Pozdrav, evo me s friškim informacijama. Znači dobila sam tonu isprika za lijek s isteknutim rokom plus što su sestre dobile pranje! Taj dio mi je žao, ali realno mogle su gledati datume! 🤷♀️
Mislim, trebala sam i ja!
Uglavnom nisam pretjerano dramila jer je našla još 2 folikula, tako da su sad 3!!! 💪💪💪
Sad sam dobila dobre datume i nastavljam s pikanjem do preksutra, a u petak vjerojatno punkcija! 😁
👱♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
10/20 IUI
12/20 IUI
02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
(Nikad plus na testu vidjela 🙄)
Ruska1986, pa vidim da jest. Niš, javim mu se malo kasnije da proćakulamo.
Magnolia, ajde si ti uzmi i Andol100, just in case. I vidi želiš li pitati i drugo mišljenje? Mislim da si spominjala da ti je ginekologica divna, možda bi ti onda dala bijeli recept?
💔💔💔
Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.
Vidiš, vidiš, tebe to nikad nisam pitala.
S obzirom na to da ti je muž tako uspješan, je li inače čemu?
Ono, zgodan, pametan, uspješan? Tražim rezervne donatore… za prijateljicu
Mislim da nije tvoj tip ipak, plavuša je😂😂😂
Ruska1986, pa vidim da jest. Niš, javim mu se malo kasnije da proćakulamo.
Magnolia, ajde si ti uzmi i Andol100, just in case. I vidi želiš li pitati i drugo mišljenje? Mislim da si spominjala da ti je ginekologica divna, možda bi ti onda dala bijeli recept?
Na andolu sam vec nekih 20 dana, od onih nalaza.
Mila-Milica, jako mi je žao. Napravi kako god je tebi potrebno, mi ćemo biti tu za podršku i savjete.
tinkerbell86, drago mi je da su našli još folikulića. Ja bih zadržala ovaj card da ih tražiš da ne računaju ovo kao stimulirani ako na kraju bude neuspješan - čisto da si uštediš jedan. Imaš nešto s čim možeš pregovarati.
I nije na tebi da gledaš rokove trajanja.
💔💔💔
Evo da se i ja malo izjadam🙈... Pisala sam vam da mi je zakasnila M prosli tjedan, znala sam da je od virozice i stresa ,ali nije me sprijecilo da kupim clearblue i popiskim savrsenu nulu🙈. Mada sam putem od ljekarne do kuce vec smišljala scenarije kak cu muzu priopćiti da sam napokom trudna🙈. Procurila isti dan poslijepodne. Uz sve popratne simptome menstruacije, stigli su i oni uzimanja Kendurala. Da oprostite, stolica u boji ugljena, i unutarnja borba zatvora i proljeva🙈😂. Vikend provela u krevetu, žaleci samu sebe🙈. I sad nakon ovih eksplicitnih scena, imam pitanje , jel smijem ja taj kendural uzet uvečer, da nije na prazan želudac, jer ce me dotuci?🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji