Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    01. Ožujak 2021. 11:23

Jutro!
    MTB super za malce, mozda bude i 🐧❤️
    BjeliS i Ribic zao mi je, samo hrabro dalje 🤞
    Woman name jao, tek sam sad vidjela da si stara kao moja sestra 😍
    Magnolia cekamo uzv 🤞🤗
    Tuma Elebaby poslan 😉😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 11:24

Magnolia baš si me nasmijala 😂😂😂😍 čestitamo 

MTB naravno, dogovor je dogovor! 😊 Da, i mene to zivcira. Njega nisu baš na nijednu dodatnu pretragu slali. Loš je, nemozemo imat tako prirodno dijete i to je to! A razmišljam si, možda u nekim slučajevima su neke stvari "riješive" 
    Tinkerbell pa njihova je greška da. Meni su uvijek na kutijici provjerila datum prije nego su dale. Ko radi taj i griješi, ali ovo baš nisu stvari za zezanciju. Neznam gdje si u postupku, nadam se da će ti dati nekakav besplatni prvi uzv trudnice 😝🥰
    Mila Milica jako mi je žao. Uzmi si vremena i odmori se da možeš nastaviti dalje. Nemam riječi koje bi te htjesile, ali šaljem ti veliki zagrljaj. Drži se! ❤️
    Ruska pa sramota da, ko da se i ovako ne na plaćamo previše svega i svačega 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    01. Ožujak 2021. 11:25

Magnolia

manemoj

Magnoliačestitamo mužu onda. Ali kužim te.. za dva dana druga beta jelda?
    Koji ti je ono danas dan od ovulacije?
    I progesteron ti je brutalan, takav meni bude na utricima a tebi bez, sve tijelo samo proizvelo ❤️
    Mila Milicažao mi je ❤️

Danas mi je 29dc, nekako racunam da mi je ovulacija bila kasno navecer na valentinovo, znaci oko 15dpo, niti puna dva tjedna. Iskreno lose sam bas psihicki, ali mislim da svaka od vas to ovdje razumije. Muz mi govori kako njegove kolegice trudne po par tjedana vec govore imena djece, kupuju opremu… Da, ali one ostanu trudne planski kada zele i ustvari pojma nemaju ni o progesteronu ni beti ni nicemu… A da ne spominjem biokemijske i missede🙄🙄

To bi znači bila beta na 9nt petodnevnih. Rekla bi da je beta super za taj dan. 
    Iako nemam loše iskustvo kužim te skroz. I nemoj se siliti da se osjećaš drugačije jer je ostalima tako. 
    Polako, dan po dan. Prekosutra druga beta. Pa onda 1 UZV.. i oko mene svi zatrudnili spontano pa im je ovo sve znanstvena fantastika.. zato te strahove i muke dijelimo tu gdje se razumijemo. 
    Samo polako...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris, baš mi je žao. Još jedan dokaz da se ne možemo samo pustiti u ruke našim doktorima (što je sramota!!!) nego da sve moramo sami provjeravati. Hvala što navijaš za mene.

BAJO1, još samo maalooo.

Magnolia, već sam ti rekla, da se ne osjećaš tako ne bi bila normalna, nakon svega što si prošla. Sad stvarno, dan po dan. Vidi što možeš činiti da se malo umiriš - je li to muzika, Netflix, druženje, šetnje, urlanje, kupovanje, ...

💔💔💔

BAJOMA

BjeliS 💕👣

Manemoj samo za tebe 😋
    Ribicidemo dalje, nema predaje!
    I meni je pala temp, jako. I osjecam one grozne PMS bolove 😵

Ocito ti je do danas bila štoperica . Nadam se da ce sutra napokon pocet tamnit🤗🤞😍

❤️J_0209_b😺
    01. Ožujak 2021. 11:26

Marty86

J_b

Znaaači.. Ja cu se ranit..
    MTBica piši me za postupak u 6.mj.. Pa ja ću ostarit do tad..
    I pitala doktora jel trebam napravit kakve detaljnije pretrage.. Jer imamo još samo tri ampule.. Kaže on ne treba.. Rekoh.. Kaaaaaj? Ovaj današnji doktor no good.. A taj me i otkantao u 11.mj vec pa imam averzije prema njemu
    J_b ja imam averzije prema vinogradskoj..koji dr ti ke danas bio? Mene su otkantali, rekli da se i dalje trudim i ako nista ne bude javim se za 6mj..😡 otisla sam u Betu kod dr D. predivna zena. i idem u inseminaciju sad ovaj mj.,rekla mi ako ne uspije to da cemo na ivf. Zdravstvo je u banani, ja bi trazila drugo misljenje.
    MTBica redovito vas sve pratim, i ja sam uzbudena kad su nove i lijepe vijesti u pitanju, bravooo 🥰

Bio mi je Jozo Tomić, kak se zove.. Takav i je.. Bas je Jozoo.. 😡😡😡
    Ostat cu jos ovaj pokusaj tu.. A poslije ću vidjet.. Nismo u situaciji da bi isli privatno, bar ne trenutno.. Računala sam da trebam dobit krajem 5.mj pa cu se ja njima javit poslije 15.5 taman da krenem s pikanjem početkom 6.mj. Dotad cu probat nažicat uputnice, pa ćemo vidjet. 🤞

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

🌼TiKi🌼
    01. Ožujak 2021. 11:26

Mila-Milica 😔😔 drzi se iaj si vremenu koliko ti je potrebno ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 11:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zvali.
    Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri.
    Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti).
    Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
    Uff. Doručak.

😍😍😍😍 Bravo

• *.Women_name.*
    01. Ožujak 2021. 11:32

Magnolia

manemoj

Magnoliačestitamo mužu onda. Ali kužim te.. za dva dana druga beta jelda?
    Koji ti je ono danas dan od ovulacije?
    I progesteron ti je brutalan, takav meni bude na utricima a tebi bez, sve tijelo samo proizvelo ❤️
    Mila Milicažao mi je ❤️

Danas mi je 29dc, nekako racunam da mi je ovulacija bila kasno navecer na valentinovo, znaci oko 15dpo, niti puna dva tjedna. Iskreno lose sam bas psihicki, ali mislim da svaka od vas to ovdje razumije. Muz mi govori kako njegove kolegice trudne po par tjedana vec govore imena djece, kupuju opremu… Da, ali one ostanu trudne planski kada zele i ustvari pojma nemaju ni o progesteronu ni beti ni nicemu… A da ne spominjem biokemijske i missede🙄🙄

Uopće si to nemoj predbacivati. Ja znam kako ti je, i ja se tako osjećam. Eto još uvijek me strah naručiti nešto za bebu, nekad ki je žao i osjećam griznju savjest jer ispada kao da ne vjerujem u nju. Vjerujem, i jako je volim već i jedva čekam da mi dođe. Ali eto, nije isto kad netko prirodno zatrudni. Uvijek sve uzimas s nekom rezervnom. Tako i meni moje frendice, kaj ti još nisi ništa kupovala? O Bože, zeno kaj čekaš. A ja mislim da za sve to ima vremena. Najvažnije mi je da je ona dobro. Kad se ti osjećaš da trebaš krenuti s tim krenut ćeš 😊 Tako da dan po dan, cijelu trudnoću će te nečeg bit strah, ali proći će i to. Ovo što ti se dogodilo je stvarno predivnno čudo i uživaj ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nakapaka
    01. Ožujak 2021. 11:32

Pozdrav zene! Mila Milica zao mi je, drzi se ❤️ Znam da nema sad utjehe al imam dosta u porodici sestara sa po 1,2 pobacaja, u raznim tjednima, cak i u 6. Mjesecu trudnoce... pa svaka danas ima po 3 djece bez ikakvih problema... Sve ce se ovo zaboraviti kad uzmes svoje dijete u ruke ❤️❤️
    Magnolia i ako neces cestitke-nek je sa srecom beta i da sve nastavi svojim tokom 🥰
    MTB super!!! Bas se radujem 🥳
    Ja sam bila na kontroli, u sub nisam dobro shvatila, vodeci sj bili 12mm 🤨 a danas su 15mm... ti neki manji sto su bili narasli su isto po 14mm, endometrijum vec 12, opet u srijedu na kontrolu i rekose konacno da se nadaju da ce ici stop, dr kaze da je normalno i ovo sto malo duze traje... a meni se bas oduzi, ne znam sto to tako sporo ide kod mene 😟  i je li strasno sto je vec endo 12mm?? Mislim dom dodjem do transfera da ne bude prezadebljan sta mislite? 🤨  Pozdrav za sve 🥰

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.