Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:09

MTBica, može, odmah nakon sto prodjes 12tt 😋

oharascarlett14@gmail.com

Nina92
    01. Ožujak 2021. 12:10

BjeliS 💕👣

Nina92 tako mi je drago da si se javila ❤
    Svatko treba vremena za ovakve stvari, afkors, ali naljepse mi je čuti te da si jos tu i snazna za dalje ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Jesam, samo sam se trebala malo sredit u glavi.. Neznam ni ja sta bi dalje, muz i ja imamo dogovor da se borimo do 9 mjeseca pa odustajemo jer nemozemo ni on ni ja vise izdržati ni financijski ni psihicki, ja imam posao ali sam na bolovanju imala sam pljacku pa se tamo vise nezelim vratit a sad mi je tesko nac neki novi posao, a on radi u firmi i jos poslije u nasem Autoservisu samo da ja mogu bit doma ali imam i faks od kojeg isto trenutno mirujem do 9 mjeseca jer nemam zivaca ni volje, profesori su mi koma i bez razumijevanja, pa smo odlucili da do 9 mjeseca pokusavamo ako neuspije on ce proc samo radit kod sebe a ja se trudit nac neku posao i zavrsit taj faks i posvetit se drugim stvarima u zivotu

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:11

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Jb ne gubi vrijeme, odmah okreni brojeve poliklinika koje rade s hzzo i dogovori konzultacije. Ionako ce te pisati na postupak za 2mj. Ali, imat ces rezervaciju, a nakon toga mozes razmisljati sto i kako. (Hoces li odraditi jos jedan postupak u Sestre.milosrdnice ili ćeš seliti). Ti stignes jos 2 postupka odraditi prije ljeta! Nemoj previše čekati, ozbac.
    Okreni i brojeve dr.bolnica, ako ti je to milo. Petrova, VV (cure kažu da ima visoku uspješnost)
    Thinkerbell ovaj njihov propust je stvarno KOMA. Ipak, drago mi je da postupak nije propao. Drzim fige 😋❤
    Bajo vrlim te 😘
    Mene frču oni PMS bolovi, znate onaj feeling kada vam noge utrnu. Danas je 7dpt/27dc.. Nadam se vaditi betu četvrtak 10dnt/30dc ili petak pa da se skinem s terapije. Nisam sigurna da cu odmah moci krenuti u stimulaciju sa slijedecom mengom. Ima netko iskustva?

U stimulaciju možeš ići 3 mjeseca nakon prošle stimulacije, neovisno o FETu.
    Jesi planirala gdje ćeš ići? Opet u Betu?
    Ja i dalje navijam da se tvoji malci samo igraju skrivača i da će promiliti glavicu kroz idućih dan dva
    I poslušaj svoj savjet ako se nije ulovilo, i odmah planiraj i postupak iza ovoga

Da, prosla su ta 3mjeseca, odn.proci ce. Nego me za pocetak stimulacije muči sto ce sada M nekako sasavo doci tek kada se skinem s utrica.. Pa ne znam ima li smisla sve navrat nanos… Jer trebala bih odmah u stimulaciju 2dc. Mora biti Beta. Objasniti cu ti jednom kad se vidimo. Iako, volila bih probati i drugdje.

OK, znam od početka da imaš specifičnu situaciju (već si govorila), tako da te podržavam u tvom izboru.
    Možda da razmisliš onda o promjeni i dr R, kad već i on radi tamo? Jer nakon nekoliko neuspješnih stvarno ima smisa mijenjati doktora. Pri čemu navijamo da ne dođeš do toga i da već idući bude pobjednički.
    Stvarno je jako jako jako dobro da si došla do blastice, nadam se da si toga svjesna.
    A za ići u postupak - vidi s čim se ti najkomotnije osjećaš. Ako misliš da bi ti mjesec dana odmora i pauze dobro došao, uzmi si ga. Ako želiš krenuti čim prije, kreni. Stvarno je do tebe. Mjesec vamo tamo ne čini baš neku razliku. 
    Još i Beta ima ovo pravilo s naštimavanjem menstruacije, možda će te tražiti da ipak piješ pilule neko vrijeme...

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:11

Nina92 dobar plan. 
    Jedva cekam info nakon razgovora s dr. ✌😘

• Ssanjas
    01. Ožujak 2021. 12:12

MTB hvala puno na pomoci,sta bi mi bez vas 🥰
    Alice da da,prva kontrola nakon biopsije,javio nam je da je dosta spermica nađeno i da ce nas uputit dalje kad dodemo kod njega.sad u cetvrtak imamo kontrolu kod njega pa sam mislila zato odmah se javit negdi za konzultacije kad vec radimo toliki put i da ne gubimo vrijeme sa postupkom.a M je odlicno,prvih par dana mu je bilo grozno,ali gore meni nego njemu 🤣🤣 ja sam ta koja se uvik pretjerano brine ali hvala Bogu pa je sve super proslo. 🥰 U kojoj ste vi fazi?

sanjass322@gmail.com

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:13

MTB ja bih krenula odmah, nema smisla propustati dobre cikluse, obzrim na godine. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:15

BjeliS, ja ne bum čekal do 12tt.  to je tek tamo peti mjesec, do onda tko živ, tko trudan, tko porođen. Ovaj mjesec već MM i ja idemo probno za vikend negdje, a nakon toga planiram i GK.

Nina92, ti imaš tu prednost da si mlada. Uvijek možete odlučiti napraviti pauzu godinu, dvije, pa probati opet. Tako da, ne donosi životne odluke. Za sad isplaniraj ovu godinu, a onda ćete kasnije polako vidjeti što dalje. Plan sa faksom ima smisla.
    Baš mi je žao radi pljačke, to je jako traumatično iskustvo.

💔💔💔

Nina92
    01. Ožujak 2021. 12:16

BjeliS 💕👣

MTB ja bih krenula odmah, nema smisla propustati dobre cikluse, obzrim na godine.

Ja se isto nadam krenut sad s menstroacijom samo neznam hoce me uzet odma prek hzzo ili cu morat placa s obzirom da sam imala smrznutih nisam se upisala na listu

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:18

BjeliS 💕👣

Nemoj ti meni sad o godinama. Ako ja ne smijem o godinama, ne smiješ ni ti!!!
    Iskreno, ja bih onda vadila betu u srijedu (kad ti je 9DNT i 14DNO), i ako je negativna, odmah tražila doktoricu da se dogovorimo, da ne gubiš vrijeme. Ako te puste da ideš u postupak, super!

💔💔💔

sbjelisi
    01. Ožujak 2021. 12:19

Nina92

BjeliS 💕👣

Ja se isto nadam krenut sad s menstroacijom samo neznam hoce me uzet odma prek hzzo ili cu morat placa s obzirom da sam imala smrznutih nisam se upisala na listu

U srijedu ces sve znati.
    Nakon toga odmah zovi i moli da krenete odmah daljem makar reci da za 2mj neces koci jer ide tetki u australiju, whatever. 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.