Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 12:19

Nina92

BjeliS 💕👣

MTB ja bih krenula odmah, nema smisla propustati dobre cikluse, obzrim na godine.

Ja se isto nadam krenut sad s menstroacijom samo neznam hoce me uzet odma prek hzzo ili cu morat placa s obzirom da sam imala smrznutih nisam se upisala na listu

Ono što sam ja načula jest da moraš biti na listi, ali znaju progurati svoje postojeće klijentice mimo liste ako ikako imaju prostora. Tako da, probaj pitati.

💔💔💔

Nina92
    01. Ožujak 2021. 12:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, ja ne bum čekal do 12tt.to je tek tamo peti mjesec, do onda tko živ, tko trudan, tko porođen. Ovaj mjesec već MM i ja idemo probno za vikend negdje, a nakon toga planiram i GK.

Nina92, ti imaš tu prednost da si mlada. Uvijek možete odlučiti napraviti pauzu godinu, dvije, pa probati opet. Tako da, ne donosi životne odluke. Za sad isplaniraj ovu godinu, a onda ćete kasnije polako vidjeti što dalje. Plan sa faksom ima smisla.
    Baš mi je žao radi pljačke, to je jako traumatično iskustvo.

Ja ti ne volim da mi netko kaze da sam mlada jer se s ovim borim 5 godina i imam osjećaj da zbog toga su me doktori uzimali zdravo za gotovo kao mlada si pa cemo mi to lako...  nemam pol jajnika sad trenutno mi endometrioza miruje sto ne znaci da ce za 6 mjeseci pa se toga i bojim jer su mi prosli puta rekli da sam bila na granici da mi izvade maternicu i sve u kakvom sam stanju bila a imala sam srece na dr. Duicu i debelim vezama da su me spasili. Iskreno neznam vise kaj da kazem kaj da mislim, osjecam se jadno ali dobro proci ce

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MaloTele
    01. Ožujak 2021. 12:22

MTB super za bebice, nekako mislim da ces i smrzlica docekat,pa barem jednog 🤗 jel to onda znaci da je sutra transfer? Nisam bas pokopcala taj dio xD sta se tice vracanja,ako nisi na cisto s time, vrati jednog, jednostavno je 😆 iako kako su meni objasnili,vece su sanse da se jedan primi ako su 2vracena, vidi na mom primjeru,vracene 2odlicne, 1 savršena 1 za nijansicu slabija i ipak se samo 1 primila, nekako vjerujem da sam vracala jednu po jednu da ne bi bilo nista,ali to sam ja..ti vidi kako se osjecas u glavi s time,i ako nisi spremna na moguca 2, onda nemoj.. brinut ces se svakako,bila jedna beba ili dvije, i mislim da nam svima ne gine stres tokom cijele trudnoce, ipak smo tesko dosle do toga.. u svakom slučaju navijamo da uspije 🙏😉🤗🥰
    BjeliS zao mi je, mozemo se jos ipak malo nadati,iako biti pripreman na sve puno znaci 🤞
    Mila Milica,ovo mi je tesko citati..nadam se da Ce ti sto brze i bezbolnije proci sve i da ces se oporaviti sto prije, kada budes spremna dodi nam,cekat cemo te 💕
    Nina jel moguće da je rano jos, svakako izvaditi betu, nadam se do zadnjeg da Ce nas sve skupa iznenaditi 🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nina92
    01. Ožujak 2021. 12:24

MaloTele

MTB super za bebice, nekako mislim da ces i smrzlica docekat,pa barem jednog 🤗 jel to onda znaci da je sutra transfer? Nisam bas pokopcala taj dio xD sta se tice vracanja,ako nisi na cisto s time, vrati jednog, jednostavno je 😆 iako kako su meni objasnili,vece su sanse da se jedan primi ako su 2vracena, vidi na mom primjeru,vracene 2odlicne, 1 savršena 1 za nijansicu slabija i ipak se samo 1 primila, nekako vjerujem da sam vracala jednu po jednu da ne bi bilo nista,ali to sam ja..ti vidi kako se osjecas u glavi s time,i ako nisi spremna na moguca 2, onda nemoj.. brinut ces se svakako,bila jedna beba ili dvije, i mislim da nam svima ne gine stres tokom cijele trudnoce, ipak smo tesko dosle do toga.. u svakom slučaju navijamo da uspije 🙏😉🤗🥰
    BjeliS zao mi je, mozemo se jos ipak malo nadati,iako biti pripreman na sve puno znaci 🤞
    Mila Milica,ovo mi je tesko citati..nadam se da Ce ti sto brze i bezbolnije proci sve i da ces se oporaviti sto prije, kada budes spremna dodi nam,cekat cemo te 💕
    Nina jel moguće da je rano jos, svakako izvaditi betu, nadam se do zadnjeg da Ce nas sve skupa iznenaditi 🤗

Nije rano isti dan smo SBjelis i ja 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Mara234
    01. Ožujak 2021. 12:29

sanjass

Pozdrav cure,evo mene opet.pratim vas stalno nebi li pokupila cim vise informacija.nova sam u svemu i kako nam se priblizava kontrola kod dr Hauptman sve sam vise nervoznija 🤦‍♀️ Posto nismo iz zg nego sa otoka ne znam ni priblizno kod koga bi mogli ic dalje u zg.toliko sam toga procita da mi se vec sve izmjesalo u glavi 🤣tese je bila uspjesna pa ne znamo kako sad dalje sve ide.a i iskreno vise bih volila da sve radimo u zg nego u st.

Pozdrav, evo možda ti moje iskustvo može pomoći. Isto azoo isto smo na Rebru radili Tese pa išli u ppstupak u Petrovoj. Iskreno jako sam razočarana, dobivali smo jako šture info. Znam   za Petrovu normalo ali svako malo me drugi dr pregledavao. Kod azoo je postupak ipak malo kompliciraniji i mislim da treba ići kod nekog tko se više razumije u to. Evo sad smo u kod privatnika. Nismo imali puno problema s premještanjem tkiva. Trajalo je 1 mj ali bio je kolovoz i  godisnji. Ja sam mislila da će duže trajati. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• Dia85
    01. Ožujak 2021. 12:30

Mtb to su odlične vijesti!! Bit će smrzlića..mislim da ćeš moći dogovoriti i transfer treći dan iako su oni kao klinika naravno više u smjeru blastociste kod takvog dobrog rezultata kao sto je tvoj..šta se tiče javljanja, meni su mailom javili da preostale dvije nisu došle do blastociste, to me baš šokiralo, onda sam nazvala kliniku i biologija Mateja je popravila stvar..samo da znaš da ih uvijek možeš zvati i što više pitaš, to će ti više reći 
    Mila milica zao mi je jako, želim ti puno snage i mira 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    01. Ožujak 2021. 12:31

Mila-Milica

Pozdrav, javljam da otkucaja nema, beta pada, ostavili su me na ležanju. Probat će prvo tabletama. Već su mi dali dvije pod jezik.
    Dijagnoza Missed ab u 10 tt. 😭😭😭😭😭
    Toliko od mene!
    Na neko vrijeme se odjavljujem, treba mi da ovo izguram kako mogu i umijem i da se posložim. Hćć
    Hvala Vam na svakom savjetu, dobrom i lošem iskustvu, na podrškama koje si međusobno pružamo… Ma na svemu!
    Kad skupim snage za nove borbe, čujemo se!!!
    Do tada, svako dobro Vam želim i ostvarenje naše najveće želje. Sretno! 🤞🤞🤞🤞

Drz nam se! ❤💜 ako bilo sta zatreba, tu smo... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 12:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anksi, tek sad vidim ovo za vađenje krvi.
    Šipak, ne vadim je sad desetak dana, smrc.

Ana26, u tvojim godinama izbjegavaju vratiti dvije, veća šansa je da se ulovi. Vidi možeš li dogovoriti da ti i smrzliće odvojeno smrznu - vjerojatno se može uz doplatu.

*.Women_name.*, ja nisam zaboravila naš deal. Pratim tvoj stope.
    Koliko znam, Hashimoto je autoimuna bolest, nema veze sa godinama. Sigurno utječe, sve u našem tijelu utječe, pogotovo muškima čiji su spermići osjetljiviji. Jako me živcira što samo nas šalju na pretrage, a njih ne.

Sunny_, hvala! Ma kasno je za spavaćicu, tko je stigne oprati do sutra. Otići ću u dugačkoj majici… ili haljini… ili se nadati da će mi oni dati spavaćicu.

Marty86, hvala!!! Ma idioti, ženi od 34 godine reći da se javi za 6 mjeseci.

AuroraB, moji planovi su super, druga je stvar koliko će oni biti za suradnju.
    Hahaha, za ovu cimericu i blogove.
    Kužim ovo za loše zametke, idu ispucati sve šanse. Vidjet ćemo kakvi će moji biti sutra, znamo svi da se to mijenja iz dana u dan.

Lucyinthesky, bodeš mi u ranu. Samo me Matea zvala, valjda to znači da je ona moj biolog, a ne zgodnić.Pami, hvala!

Yep to ti to znači 😎😉

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 12:32

Magnolia

Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.

Čestitke majstoru 😎💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    01. Ožujak 2021. 12:35

Nina92

BjeliS 💕👣

Nina92 tako mi je drago da si se javila ❤
    Svatko treba vremena za ovakve stvari, afkors, ali naljepse mi je čuti te da si jos tu i snazna za dalje ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Jesam, samo sam se trebala malo sredit u glavi.. Neznam ni ja sta bi dalje, muz i ja imamo dogovor da se borimo do 9 mjeseca pa odustajemo jer nemozemo ni on ni ja vise izdržati ni financijski ni psihicki, ja imam posao ali sam na bolovanju imala sam pljacku pa se tamo vise nezelim vratit a sad mi je tesko nac neki novi posao, a on radi u firmi i jos poslije u nasem Autoservisu samo da ja mogu bit doma ali imam i faks od kojeg isto trenutno mirujem do 9 mjeseca jer nemam zivaca ni volje, profesori su mi koma i bez razumijevanja, pa smo odlucili da do 9 mjeseca pokusavamo ako neuspije on ce proc samo radit kod sebe a ja se trudit nac neku posao i zavrsit taj faks i posvetit se drugim stvarima u zivotu

💜❤💜❤💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.