Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.
😂😂😂 necemo nista rec ❤💜❤🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.
Sad si me nasmijala😉. Onda cestitamo muzu, a tebi saljem veeeliki zagrljaj❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
https://ibb.co/C6k9jqQ
Evo, molim vas nemojte mi cestitati nista, jer ovo nista nije 100posto, nadam se da me razumijete. Mozda sam grozna ali jednostavno ne mogu misliti to je to😒
Za sad ovi nalazi izgledaju dobro.
Betu ponavljaš za dva dana. Ajde se doktoru javi odmah radi terapije, može?
💔💔💔
Draga čestitam ti i želim ti urednu školsku trudnoću👶👶
J B žao mi je, možda da razmotris neke druge opcije 😮?
Ruska nisam to znala, ja sam bila tamo na postupku. Ali nitko mi nije spominjao besplatnu anesteziju 😮 iako ja sam imala po jednu stanicu, tako da do te priče nismo ni dosli
Nije ni meni! Iako ja nisam ni pitala, ali sve ste poslije rekle da se nadoplacuje. Ma mislim, uzas! Ako sve to naplacuju, a ne bi trebali, stvarno sramota 😡😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bjelis, Ribic žao mi je curke 😔 nema odustajanja, hrabro dalje i doći će i vaš red 💜
Mtb super, baš mi je drago 😊 bit će bit će smrzlića!!
Aria ja sam se liječila u Rijeci, tamo će ti nakon svakog postupka dati da vadiš betu tek nakon 3 tjedna. Takvo im je pravilo. Probaj užicati soc.ginića da ti da uputnicu da vadiš prije betu, meni moja nažalost nije htjela dati nego na dan kad bi oni napisali na nalazu. Crinone ćeš koristiti do 12tt ako dođe do trudnoće, neke od nas koriste i duže dodatni progesteron, ali kad ostaneš trudna to će ti biti najmanji problem 😉
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
4 sreća, Kača84, Meto, ANKSIMORON, Marinela87, Ina85 hvala!!!
Meto, ti kao da si mi iz džepa ispala, znaš me bolje nego vlastita mater.Da, već slažem argumentaciju zašto bi trebalo smrznuti nešto sutra. Samo ne znam vidim li njega uopće prije ili pregovaram sa biolozima. Ne znam koliko su oni za suradnju, on je stvarno savršen.
I da, odmah sam se sjetila da moram otkazati frizera. Bit ću trudna i ružna.Anski, ne smijem si dozvoliti nadati se smrzliću, baš mi je to ogromna želja pa da imam nadu da će možda biti i više djece. Za sad, idemo jedno po jedno, navijam prvo za ovo sad.
Ruska1986, u mojim godinama bi mi vratili i 7 da smiju.
Da, 3 je zakonski maksimum, ali ga dozvoljavaju samo u situacijama ženinih pooooznih godina i/ili puno neuspješnih postupaka.
Samo mi nije jasno zašto moram sa tvojim mužem donijeti tu odluku?
Inače, blizanci se rijetko događaju. Mislim da je vama mlađima šansa nekih desetak posto, nama starijima 1 ili 2 posto. Svejedno, strah me je.
Znam da me ne nagovaraš.
😂😂 pa moj muz je bitan faktor u tvojoj situaciji ocito 😂😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
https://ibb.co/C6k9jqQ
Evo, molim vas nemojte mi cestitati nista, jer ovo nista nije 100posto, nadam se da me razumijete. Mozda sam grozna ali jednostavno ne mogu misliti to je to😒
Za sad ovi nalazi izgledaju dobro.
Betu ponavljaš za dva dana. Ajde se doktoru javi odmah radi terapije, može?
Jesam, nista od bockanja heparinom za sada ccccccc, samo utrogestan za svaki slucaj.
Magnolia beta je super. Vjerujem da te strah ali probaj misliti pozitivno i vjerovati da će sve biti kako treba ovaj put. Svaka trudnoća je za sebe i ova neka bude dosadna i školska 💜🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji