https://ibb.co/C6k9jqQ
Evo, molim vas nemojte mi cestitati nista, jer ovo nista nije 100posto, nadam se da me razumijete. Mozda sam grozna ali jednostavno ne mogu misliti to je to😒
Nego cure moj muzek dobio nalaze sistematskog i štitnjača mu je fkt koma (uzv), a i prema nalazima se vidi dobar hashimoto. Baš me šokiralo, mlad mi je nekak on za to. Pošto su kod nas kad su došli do tog spermiograma koji je loš, stali sa svim ostalim pretragama i rekli idemo na ivf . Sad si ja razmišljam jel moguće da ta štitnjača utječe na spermiogram?
Itekako moguće.
Tinkerbellneznam šta bi rekla uopće, stvarno njihova velika greška koja se nije smjela dogodit nikako 😠 nadam se da će ti se oduzit nekako
Ariamislim da je tad još prerano za simptome, ja nisam imala ništa različito od onog kad trebam mengu dobit. Teek kasnije.
Magnolia testici su 🔝🔝 ideš vadit betu?
Ma znam da nisu to simptomi. Ali uvijek se nadam da ce nesto bit. Iako ja pred menzisom nikad nemam neke bolove. Malo puta se desilo da me bole leđa ili jajnici prije. Ali dobro. Cekam i nadam se iako pokusavam normalno zivjet bez previse razmišljanja. 🤞
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
MTB ima još razloga za vraćanje 3 zametka; npr. kad su embriji srednje do loše kvalitete, onda ih vrate sve.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo, molim vas nemojte mi cestitati nista, jer ovo nista nije 100posto, nadam se da me razumijete. Mozda sam grozna ali jednostavno ne mogu misliti to je to😒
Cekat ćemo drugu betu, ali ova beta je stvarno super i ti si trudna. Znam da te strah, ali sve izgleda jako dobro. Kod dr.po utrice i terapiju za TSH!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name pa vjerojatno ima veze,dok kod žena utječe na kvalitetu jajnih stanica .
Magnolia odlično, bit će to sve ok. Samo opušteno i dan po dan!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala cure, i ja si tako nekako mislim. Jer kod nas uvijek idu za razlogom zašto je to tako, a kod njih ne idu dalje od tog da nalaz nije dobar. Bar kod nas nisu išli 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inter, Tuma, hvala!
Da je sve idealno, ja bih sutra vratila jednog, ostale koji su izvrsni zaledila, a one koji su upitni ostavila do petog dana. E sad, vidjet ćemo što će oni reći.
I ja bih tako.
oharascarlett14@gmail.com
Čestitam, znam da je ipak lijepo vidjeti tu riječ upućenu sebi.. Barem je meni zako bilo unatoc svim strahovima.. I nece te prrstat bit strah ni nakon uzva ni nakon bilo cega.. Ja evo cekam 2 uzv u vecem strahu nego dok nisam uopce bila T..a nisam do sada imala jos niti jedan los ishod. I imam filing da se necu jos dugo opustiti i veseliti ovome.. Prijateljica mi se sokirala kad aam joj rekla da ja nisam sretna.. Necu biti vjerovatno tamo do 14tt onda imam osjecaj da cu se opustit 🙄
A ovo za posao i mucnine.. Ja iskrneo ne znam kako cu.. Prosli tjedan su bile lakse.. Danas sam koma koma koma i mislim se otvorit bolovanje.. Vidit cu joa po ure uru sta cu
Malo cu sada biti prosta od cijelog jada, sada mi se jedino moze muzu cestitati jer me za sada bar do pola uspio napumpati😂😂😂😂, a meni se cestita tek kada budem imala uspjesno zavrsenu trudnocu.
Sortiraj odgovore
Najstariji