Zvali.
Svi 6 su još živi i dijele se. Tri su savršena, AA. Jedan je B. I dva su malo požurila sa diobom (ispred svog vremena su) pa za njih nemaju prognozu - kao što znamo, to nekad znači da nisu dobri.
Ne žele riskirati pa je transfer sutra, ostalo će ostaviti do petog dana (to ćemo još vidjeti).
Moram donijeti svoju spavaćicu (koju nemam), normalno ujutro uzimam utriće, normalno jedem i pijem tokom dana, mjehur treba biti polupun. MM može doći sa mnom.
Uff. Doručak.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
I može i muž s tobom? 🥰
U Podobniku to ne dozvoljavaju 🙄
Može biti nazočan na razgovoru s biologom, a onda ga pošalju van i kažu da dođe za 45 min po tebe.
Ne više..
On je dolje davao uzorak, i čim je bio gotov, hvala na uzorku, doviđenja 😅
On svaki put jadan kilometre preseta ispred bolnice dok me čeka. Zadnji put na FEtu je pitao jel može biti samnom u apartmanu, Itako sam sama unutra ali ne može 🤷
Za Ivf sam pisala ovo. U Podobniku sam na zadnjem postupku isto bila u Covidu i isto tako, podrum, uzorak i ajd bok 😁
Prije toga je cijelo vrijeme uvijek bio samnom, čak i nekad na pregledima pa su se više on i drA zaje*****nego kaj se mene pregledavalo 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ribic 🤞 drzim za sljedeću inseminaciji, jako mi je žao zbog ovog puta ☹️😘
BjeliS ☹️☹️☹️❤️ žao mi je kaj su bjelici, možda te ipak beta iznenadi 🤞 ako ne navijamo za sljedeći put 😊😊
Samara hvala na info, ja se do sad nisam usudila ništa narucivat (ali to sam ja i moje glupo razmišljanje ) Evo baš danas sam naručila onaj jastuk za bebu, pa ću kroz mj dana početkom 3.tromjesecja počet na malo više 🥰🥰
MTB to su stvarno odlične vijesti, pa ti si prava koka! Jedva čekamo da ti vrate pa da odbrojavamo to tog pozitivnog testica i bete 😍😍 ja znam da ti već imaš bebu 😁😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTBica pa to su odlične vijestiiiii čestitaaaam
sad trk po spavacicu
J_b Pokušaj od socijalnog ginekologa dobiti uputnice ili termin kod drugog MPO doktora. Ne kužim zašto im je teško izdati par uputnica kad to stvarno može jako utjecati na ishod, a vi nemate materijala za eksperimentiranje u jednu ruku je glupo što moraš čekati 3 mjeseca, al možda je i bolje tako jer stigneš obaviti dosta pretraga i popraviti nešto što može utjecati na pozitivan ishod. Ako ti nitko ne želi dati uputnice, napravi pretrage privatno
Cure koje vade betu danas sretnooooooooo 💪💪💪
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Znaaači.. Ja cu se ranit..
MTBica piši me za postupak u 6.mj.. Pa ja ću ostarit do tad..
I pitala doktora jel trebam napravit kakve detaljnije pretrage.. Jer imamo još samo tri ampule.. Kaže on ne treba.. Rekoh.. Kaaaaaj? Ovaj današnji doktor no good.. A taj me i otkantao u 11.mj vec pa imam averzije prema njemu
J_b ja imam averzije prema vinogradskoj..koji dr ti ke danas bio? Mene su otkantali, rekli da se i dalje trudim i ako nista ne bude javim se za 6mj..😡 otisla sam u Betu kod dr D. predivna zena. i idem u inseminaciju sad ovaj mj.,rekla mi ako ne uspije to da cemo na ivf. Zdravstvo je u banani, ja bi trazila drugo misljenje.
MTBica redovito vas sve pratim, i ja sam uzbudena kad su nove i lijepe vijesti u pitanju, bravooo 🥰
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
Inter, Tuma, hvala!
Da je sve idealno, ja bih sutra vratila jednog, ostale koji su izvrsni zaledila, a one koji su upitni ostavila do petog dana. E sad, vidjet ćemo što će oni reći.
Sounds like a good plan! 🤞🤞
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
J B žao mi je, možda da razmotris neke druge opcije 😮?
Ruska nisam to znala, ja sam bila tamo na postupku. Ali nitko mi nije spominjao besplatnu anesteziju 😮 iako ja sam imala po jednu stanicu, tako da do te priče nismo ni dosli
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
ma2013, Ruska1986, BjeliS, manemoj, aria2019, petra30, Lucyinthesky hvala, cure!!!
Smrzlićima se, naravno, nadam, ali ne vjerujem previše da ću ih imati. Vidjet ću u razgovoru s biologicom ima li smisla da smrznemo nešto treći dan, peti moje bebe teško da mogu doživjeti. Za sad mi je dovoljno da će transfera biti.
Lucyinthesky, ne znam. Gić je rekao da bi on minimalno 2. MM navija za 2. Ja ZNAM da 3 neću. A lomim se između 1 i 2. Iskreno, bojim se blizanaca (imam svoje razloge), a nekako imati 2 zametka u sebi i ne navijati iz svog srca za oba mi se čini… tužno.manemoj, moj je hitno morao na wc kad smo bili u Podobnika, i nisu ga pustili unutra. Baš jadna situacija.
Lucyinthesky ti ovo piše kako je u IVF, a ne kako je u Podobnika. Izgleda da ovdje daju da priča sa biologom.
U Ivf-u nama starijima uvijek preporuče više od 1,ali naravno da je na tebi odluka.
Inače, biologica Matea je super simpa i ima 26 godina, izgleda kao mala curica, ja sam se šokirala kad sam je vidjela😊
A čekaj,kaj je sa zgodnićem,niš ga ne spominješ 😎?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
4 sreća, Kača84, Meto, ANKSIMORON, Marinela87, Ina85 hvala!!!
Meto, ti kao da si mi iz džepa ispala, znaš me bolje nego vlastita mater. Da, već slažem argumentaciju zašto bi trebalo smrznuti nešto sutra. Samo ne znam vidim li njega uopće prije ili pregovaram sa biolozima. Ne znam koliko su oni za suradnju, on je stvarno savršen.
I da, odmah sam se sjetila da moram otkazati frizera. Bit ću trudna i ružna.
Anski, ne smijem si dozvoliti nadati se smrzliću, baš mi je to ogromna želja pa da imam nadu da će možda biti i više djece. Za sad, idemo jedno po jedno, navijam prvo za ovo sad.
Ruska1986, u mojim godinama bi mi vratili i 7 da smiju.
Da, 3 je zakonski maksimum, ali ga dozvoljavaju samo u situacijama ženinih pooooznih godina i/ili puno neuspješnih postupaka.
Samo mi nije jasno zašto moram sa tvojim mužem donijeti tu odluku?
Inače, blizanci se rijetko događaju. Mislim da je vama mlađima šansa nekih desetak posto, nama starijima 1 ili 2 posto. Svejedno, strah me je.
Znam da me ne nagovaraš.
💔💔💔
Mojoj cimerici sa aspiracije i transfera (!) su vratili tri trodnevna! To joj je bio prvi transfer, muž joj je radio TESE, a ima curka 35god. Užasno mi je žao što nisam uzela njezin broj da pratim situaciju, ali dok je rekla da ona ne čita "gluposti koje svakakve žene pišu po BLOGOVIMA", sam se okrenula na drugu stranu i pravila se da idem pajkiti😂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nego cure moj muzek dobio nalaze sistematskog i štitnjača mu je fkt koma (uzv), a i prema nalazima se vidi dobar hashimoto. Baš me šokiralo, mlad mi je nekak on za to. Pošto su kod nas kad su došli do tog spermiograma koji je loš, stali sa svim ostalim pretragama i rekli idemo na ivf . Sad si ja razmišljam jel moguće da ta štitnjača utječe na spermiogram?
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️