Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:54

malala

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

malala

AuroraB

malala

Pozdrav.
    Jučer sam počela piti klomifen 2x1. Idem na inseminaciju. Čitam svašta o njemu (stanjuje endometrij, ciste, puno nezrelih js) i nisam našla na netu ni jedan primjer da je inseminacija uspjela. 😓 Inače imam svoje ovulacije i ne znam zašto mi je dala još tablete.
    Trbuh mi je jako napuhan i boli me desni jajnik. Nije sad tako strašna bol, kao kod ovulacije npr. Je li to normalno i što mogu očekivati još?

Ima uspješnih inseminacija, a ti ne možeš znati da upravo ti nećeš biti jedna od njih. 😊 Klomifen si dobila da bi proizvela više jajnih stanica, te da bi na taj način povećala mogućnost uspješnosti.

Ali bojim se ako ih bude previše da će odustati. Radije bih da idem s jednom js, nego da ne ide nikako. Svjesna sam jako malog postotka uspješnosti. 😓

Ne brini, neće ih biti previše. Baš je danas bila na aspiraciji sa mnom jedna cura, vjerujem iz prirodnog. Imala je dva folikula (tako obično bude u prirodnom). Onaj prekrasni je bio prazan, a onaj koji je bio onak je imao krasnu jajnu stanicu.
    Imat ćeš 2 ili tri folikula, klomifemom ti povećavaju šanse da u njima bude jedna ili dvije lijepe jajne stanice.

Hvala. Tako se veselim i mislim da će uspjeti od prve. Znam da će razočaranje biti veće ako ne uspije.

Sve mislimo/nadam se da će uspjeti iz prve.
    Dobra vijest je da nekima stvarno i uspije. Ovdje navijamo da ti budeš jedna od tih sretnica 

💔💔💔

27. Veljača 2021. 18:59

MTB, tako je to u svemu kod vecine nas kad se previse puta razocaras. Prvom klinikom sam bila zadovoljna, ali taj doktor vise ne radi
    Evo sam i post-it nasla pa ga opet stavljam 😂, nadam se da ce dobro posluzit na buducim konzultacijama 😂

Nina92
    27. Veljača 2021. 19:02

Miss predivna ❤️❤️
    Bozma i MTB hvala na savjetu 🥰🥰
    Vidjet cu neznam vise ni sama a definitivno sam odlucila da mi je ovo zadnje?
    MTB koliko si ti sad ovo platila ako smijem pitat?
    Sanjich ❤️🥰

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

AuroraB
    27. Veljača 2021. 19:02

Bozma 🍀🐞

MTB, tako je to u svemu kod vecine nas kad se previse puta razocaras. Prvom klinikom sam bila zadovoljna, ali taj doktor vise ne radi
    Evo sam i post-it nasla pa ga opet stavljam 😂, nadam se da ce dobro posluzit na buducim konzultacijama 😂

Ukratko, molim te da se pribereš. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nina92
    27. Veljača 2021. 19:04

I dr. Maričić je zakooon i nebi ga mjenjila bez obzira na neuspjehe ja sam bila i kod Alebića ali se njemu nikad nebi vratila totalno sam nezadovoljna ne zbog neuspjeha nego nacina koji je samnom bio kao mala da si lako cemo... 

2020. Poliklinika Ivf 🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:10

Evo, da ne čekaš, nisam skenirala nego uslikala jer mi se danas ne da skenirati. 
    Beta (ovdje mi je ostala i košuljica gdje se onda vidi sve po danima + stimulacija; na transferu sam dobila još detaljnije otpusno pismo + slikicu mojih beba):

IVF (nije ostala košuljica, ne znam što ću dobiti na transferu):

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:16

Nina92

I dr. Maričić je zakooon i nebi ga mjenjila bez obzira na neuspjehe ja sam bila i kod Alebića ali se njemu nikad nebi vratila totalno sam nezadovoljna ne zbog neuspjeha nego nacina koji je samnom bio kao mala da si lako cemo…

Nina, jesi li ti na kraju kod M ili kod G?
    I pusti sad definitivne odluke, prvo moramo GK odraditi. 
    Ovo danas je mislim bilo 9250, nisam gledala samo sam tipkala pin  ali mislim da je to bila cifra.

💔💔💔

Nina92
    27. Veljača 2021. 19:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

I dr. Maričić je zakooon i nebi ga mjenjila bez obzira na neuspjehe ja sam bila i kod Alebića ali se njemu nikad nebi vratila totalno sam nezadovoljna ne zbog neuspjeha nego nacina koji je samnom bio kao mala da si lako cemo…

Ovo danas je mislim bilo 9250, nisam gledala samo sam tipkala pinali mislim da je to bila cifra.

Kod M. vec zaboravljaš a tek si 2 tjedna trudna 🤣 a to je uracunata samo aspiracija i pregledi ili?? Neda mi se cekat taj jedan pa mozda i ja platim.. 

2020. Poliklinika Ivf 🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:22

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Ovo danas je mislim bilo 9250, nisam gledala samo sam tipkala pinali mislim da je to bila cifra.

Kod M. vec zaboravljaš a tek si 2 tjedna trudna 🤣 a to je uracunata samo aspiracija i pregledi ili?? Neda mi se cekat taj jedan pa mozda i ja platim..

Pa stalno si govorila da ti je G rekao ovo ili ono, pa sam mislila da si kod njega.
    Sve je unutra osim onih prvih konzultacija prije mjesec, dva. Dakle, prvi pregled, sve folikulometrije, aspiracija. Ne znam je li unutra i transfer, nisu baš bili informativni, a ja sam bila u drugom filmu i više razmišljala o proceduri koja me čeka.

💔💔💔

27. Veljača 2021. 19:25

MTB ovo je super detaljno i kod jednih i kod drugih.
    Ovako izgleda nasa iz bolnice, nije lose i dosta detaljna je, ali nema tih detalja kao u beti i ivf o anesteziji, krvarenju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.