Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    27. Veljača 2021. 19:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

I dr. Maričić je zakooon i nebi ga mjenjila bez obzira na neuspjehe ja sam bila i kod Alebića ali se njemu nikad nebi vratila totalno sam nezadovoljna ne zbog neuspjeha nego nacina koji je samnom bio kao mala da si lako cemo…

Nina, jesi li ti na kraju kod M ili kod G?
    I pusti sad definitivne odluke, prvo moramo GK odraditi.
    Ovo danas je mislim bilo 9250, nisam gledala samo sam tipkala pinali mislim da je to bila cifra.

Kod M. vec zaboravljaš a tek si 2 tjedna trudna 🤣 a to je uracunata samo aspiracija i pregledi ili?? Neda mi se cekat taj jedan pa mozda i ja platim..

Pa stalno si govorila da ti je G rekao ovo ili ono, pa sam mislila da si kod njega.
    Sve je unutra osim onih prvih konzultacija prije mjesec, dva. Dakle, prvi pregled, sve folikulometrije, aspiracija. Ne znam je li unutra i transfer, nisu baš bili informativni, a ja sam bila u drugom filmu i više razmišljala o proceduri koja me čeka.

Transfer ti je 4000 sad neznam 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:36

Bozma, je, baš sam zadovoljna tim otpusnim pismima. Vidjet ću kako će izgledati u IVF nakon transfera pa ću ti staviti i ta dva da vidiš onda i da možeš usporediti.
    Ovo tvoje nije loše, ali stvarno nedostaju te informacije o anesteziji, što je jako bitno ako se nešto zakomplicira.
    Inače, i dalje sam iznenađena koliko sam malo krvarila danas, on me malo pobrisao na stolu, i nakon toga jedna jedina kapljica krvi. U Beti sam napunila 2 ta ogromna tampona (i dalje ne znam zašto ih zovu tamponima, stavili su 10 metara tkanine u mene) i još sam krvaruckala ostatak dana.
    I boli me sad, ali imam osjećaj manje nego zadnji put, zadnji put sam plakala na wcu dok sam pokušavala piškiti bez da pokušavam piškiti. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:40

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

I dr. Maričić je zakooon i nebi ga mjenjila bez obzira na neuspjehe ja sam bila i kod Alebića ali se njemu nikad nebi vratila totalno sam nezadovoljna ne zbog neuspjeha nego nacina koji je samnom bio kao mala da si lako cemo…

Nina, jesi li ti na kraju kod M ili kod G?
    I pusti sad definitivne odluke, prvo moramo GK odraditi.
    Ovo danas je mislim bilo 9250, nisam gledala samo sam tipkala pinali mislim da je to bila cifra.

Kod M. vec zaboravljaš a tek si 2 tjedna trudna 🤣 a to je uracunata samo aspiracija i pregledi ili?? Neda mi se cekat taj jedan pa mozda i ja platim..

Pa stalno si govorila da ti je G rekao ovo ili ono, pa sam mislila da si kod njega.
    Sve je unutra osim onih prvih konzultacija prije mjesec, dva. Dakle, prvi pregled, sve folikulometrije, aspiracija. Ne znam je li unutra i transfer, nisu baš bili informativni, a ja sam bila u drugom filmu i više razmišljala o proceduri koja me čeka.

Transfer ti je 4000 sad neznam

Natjerala si me da pogledam račun i cjenik.
    8500 je IVF postupak. 750kn folikulometrije.
    Ako dođu do blastociste, još 1000kn.
    Nema odvojene cijene za transfer, tako da bih rekla da je to u cijeni.

Druga stvar je FET, on je 4000. 

💔💔💔

Ruska1986
    27. Veljača 2021. 19:43

Miss, ja sam propustila sliku 🥺🥺🥺🥺
    Tuma, nemam ni na trudnicku knjizicu.. Nadam se da mi nece stvarat nekakav problem kad odem na prvi pregled u bolnicu u 36 tt(frendici jesu 🙄)
    Women_name, moja sucut.. Ako se ne varam, ti si pisala za baku...
    Dada, nadam se da ce se stanje sada smirit i da ce sve ok bit ❤💜
    MTB, kao prvo, ja bila uvjerena da ti ides preko HZZOa u postupak 🙈🙈 ovo sa placanjem mi je bas uzas! Ali sad citam u onim njihovim uputama da se placanje vrsi na dan aspiracije
    https://ibb.co/k0RnChp
    A za iskustvo... Ja stvarno samo ne mogu seficu ocima vidit! Uzasna mi je... A sestre su mi sve ok.. Mene su na dan aspiracije prvo odveli kod M, on mi je sve ukratko ispricao sta ce se dogadjati. Nakon toga me sestra odvela u sobu, do kreveta na kojem je bila spremna spavacica(papuce su mi na ulazu dali, a spavacicu sam imala svoju). Stvari sam ostavila na ormaricu, ali nisam uopce razmisljala o tome.. Sestra Bozena je nakon toga opet dosla, objasnila sta ce se sve dogadjati meni i curama(bile su jos dvije samnom). Aspiracija je meni bila nesto najbezbolnije sta sam prosla u zivotu, vjerovatno ima veze i sa doktorom M(on je divan, divan, divan). A vjerujem ti kad kazes i da je G divan jer mi je na pregledima super. Sestra Ksenija je cijelo vrijeme bila uz mene na aspiraciji, dragala me po nozi i pricala samnom... Nakon aspiracije vracena u sobu i sestra Bozena je dolazila svakih 15ak minuta nas sve provjerit, dal smo ok i ostalo. Tako da se ja stvarno nemam na sta pozalit... A i S moram pohvalit! Meni je radio sve preglede prvi put i inseminaciju, ja ju isto ni osjetila nisam. Samo mi on nije bas za trudnicke preglede. Ocito je na kakav dan im naletis 🤷🏻‍♀️ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    27. Veljača 2021. 19:43

Aha okej hvala ti

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tuma
    27. Veljača 2021. 19:48

AuroraB

MtBdobrih 8/8 to je stvarno super rezultat😊 Žao mi je što te boljelo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Ko će sad dočekati rezultate oplodnje? 😄
    Što se organizacije tiče; npr. onog s penom i plaćanjem, to je njima "standard", uvijek neki propust u informiranju.. točno smo te na takve stvari upozorile prije nego si krenula u postupak. Poslije kad se dojmovi slegnu, sve je to ok zapravo.
    Tumakoliko si imala FSH i LH prije nego si stavljena na Menopur? Mene je toliki strah oprao od toga da mi samo Menopur 225 neće biti dovoljan…jer to mi je treći puta i stvarno nema razloga da nemam barem jednu blastu za smrznuti, a sa ovom terapijom se bojim da ću imati premalo stanica. 😣 S druge strane, 225 nije malo ni FSH ni LH.

Fsh sam imala 11,6 a lh 2,4... Ma imati ćeš dosta stanica, prošli put te zeznula anestezija. Vjerojatno bi imala i smrzlica da nije bilo anestezije.... A ja ni ne mogu imati baš više stanica jer uvijek imam oko 4 afc od kojih je većina prazna, pa sam se samo molila da imam bar 1 stanicu za oploditi 😅 vjerujem da će tebi biti ovo dobitni postupak ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    27. Veljača 2021. 19:54

Ruska1986

Tuma, nemam ni na trudnicku knjizicu.. Nadam se da mi nece stvarat nekakav problem kad odem na prvi pregled u bolnicu u 36 tt(frendici jesu 🙄)
    Women_name, moja sucut.. Ako se ne varam, ti si pisala za baku…
    MTB, kao prvo, ja bila uvjerena da ti ides preko HZZOa u postupak 🙈🙈 ovo sa placanjem mi je bas uzas! Ali sad citam u onim njihovim uputama da se placanje vrsi na dan aspiracije
    A za iskustvo… Ja stvarno samo ne mogu seficu ocima vidit! Uzasna mi je… A sestre su mi sve ok.. Mene su na dan aspiracije prvo odveli kod M, on mi je sve ukratko ispricao sta ce se dogadjati. Nakon toga me sestra odvela u sobu, do kreveta na kojem je bila spremna spavacica(papuce su mi na ulazu dali, a spavacicu sam imala svoju). Stvari sam ostavila na ormaricu, ali nisam uopce razmisljala o tome.. Sestra Bozena je nakon toga opet dosla, objasnila sta ce se sve dogadjati meni i curama(bile su jos dvije samnom). Aspiracija je meni bila nesto najbezbolnije sta sam prosla u zivotu, vjerovatno ima veze i sa doktorom M(on je divan, divan, divan). A vjerujem ti kad kazes i da je G divan jer mi je na pregledima super. Sestra Ksenija je cijelo vrijeme bila uz mene na aspiraciji, dragala me po nozi i pricala samnom… Nakon aspiracije vracena u sobu i sestra Bozena je dolazila svakih 15ak minuta nas sve provjerit, dal smo ok i ostalo. Tako da se ja stvarno nemam na sta pozalit… A i S moram pohvalit! Meni je radio sve preglede prvi put i inseminaciju, ja ju isto ni osjetila nisam. Samo mi on nije bas za trudnicke preglede. Ocito je na kakav dan im naletis 🤷🏻‍♀️

Hvala ti. Mislim da ti neće stvarati probleme jer sam se ja sad počela vodit u TA i nije mi nitko ništa rekao

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    27. Veljača 2021. 19:55

A ovo im je cjenik:
    https://ibb.co/hFy2yBh
    Na preskokce sam pa nisam vidjela dal je netko to stavio

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 19:57

Ruska1986, ako je šefica ona nadrndana plavuša, da, ona je baš neljubazna.
    Ostale se smješkaju i djeluju OK, ali ja zapravo nikad nisam pričala s njima, i nitko od njih mi ni danas nije bio, objasnio, ništa. Sve info koje sam dobila, dobila sam od Gića, koji se stvarno potrudio i stvoriti atmosferu i svima nama dati pažnju i sve.  Bila je jedna jako ljubazna sestra (isto plava) koja mi je uvodila kanilu, ona je bila fora.
    Ovo za spavaćicu, žena je glasno zakotrljala očima kad sam rekla da nemam svoju, ali se malo stabilizirala kad sam joj hladno rekla da im u uputama piše da je ne trebam nositi, i onda je pokušala biti ljubazna dok mi ju je davala.
    Propustila sam to da plaćam u papirima iako sam sve pročitala, ali i očekivala sam od njih da će mi reći unaprijed kad i šta i koliko, a ne da ja moram računati. Kad sam na prvoj folikulometriji pitala za plaćanje, nadrndanka me samo otkantala i rekla da ću to na kraju.
    Valjda sam imala tu nesreću da uglavnom nisam komunicirala sa drugima.
    Što se droga tiče, vjerojatno su mi je dali malo, zato sam osjetila. Nije sad bilo bolno za umrijeti, ali bolilo je. Moguće je da je tebi ta doza dovoljna jer imaš 50kg sa krevetom, ja sam ipak malo veća ženska, meni je doza iz Bete bila idealno pogođena. Mislim da je u danim uvjetima Gić napravio sve što je mogao da me što manje boli.
    I da, mene nitko nije dragao. Smrc.  Samo su mi sestre skakale po jajnicima da ih spuste (i to je bolilo, ali to razumijem zašto, ne zamjeram, stvarni su bili nezgodno smješteni). Malo me Gić pomilkio i to je to. 
    Poslije me više nitko nije provjeravao, do trena kad su rekli da mogu ići doma.
    Kao što rekoh, nisam nezadovoljna, ovo su sve sitničice koje ne bih ni primijetila da iskustvo u Beti nije bilo božanstveno što se toga tiče.

💔💔💔

Ruska1986
    27. Veljača 2021. 19:57

*.Women_name.*

Ruska1986

Women_name, moja sucut.. Ako se ne varam, ti si pisala za baku…
    A za iskustvo… Ja stvarno samo ne mogu seficu ocima vidit! Uzasna mi je… A sestre su mi sve ok.. Mene su na dan aspiracije prvo odveli kod M, on mi je sve ukratko ispricao sta ce se dogadjati. Nakon toga me sestra odvela u sobu, do kreveta na kojem je bila spremna spavacica(papuce su mi na ulazu dali, a spavacicu sam imala svoju). Stvari sam ostavila na ormaricu, ali nisam uopce razmisljala o tome.. Sestra Bozena je nakon toga opet dosla, objasnila sta ce se sve dogadjati meni i curama(bile su jos dvije samnom). Aspiracija je meni bila nesto najbezbolnije sta sam prosla u zivotu, vjerovatno ima veze i sa doktorom M(on je divan, divan, divan). A vjerujem ti kad kazes i da je G divan jer mi je na pregledima super. Sestra Ksenija je cijelo vrijeme bila uz mene na aspiraciji, dragala me po nozi i pricala samnom… Nakon aspiracije vracena u sobu i sestra Bozena je dolazila svakih 15ak minuta nas sve provjerit, dal smo ok i ostalo. Tako da se ja stvarno nemam na sta pozalit… A i S moram pohvalit! Meni je radio sve preglede prvi put i inseminaciju, ja ju isto ni osjetila nisam. Samo mi on nije bas za trudnicke preglede. Ocito je na kakav dan im naletis 🤷🏻‍♀️

Hvala ti. Mislim da ti neće stvarati probleme jer sam se ja sad počela vodit u TA i nije mi nitko ništa rekao

Ma ova moja je naletila na neku nadrndanu sestru u Petrovoj i ta sestra ju je pitala da sta bi ona sad trebala sve nalaze spajat i istrazivat njenu trudnocu 🙄 mos mislit! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.