Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2021. 18:09

Any_35

Drage cure, vidim danas većinom lijepe vijesti, pa neka se tako i nastavi.
    Ana26, MTB-to je lijep broj folikula, bit ce tu snažnih bebica, a bol ce brzo proci. Neka se uspjesno oplode🍀🍀🤞🤞
    Sanjich- sretan sam zbog tebe jer se i ti svoju mrvicu vidjela da se lijepo ugnijezdila i bit ce sve dobro, naredni put vidjet ces i srčeko🥰🥰
    MISS- lijepo je cuti da si nam bolje i neka bude sve bolje i bolje. Svim curama zelim mnogo snage u postupcima i strpljenja u iščekivanjima.
    Nama je danas dr javio da je Harmony uredan i da nam stize princezica🥰🥰 Naredna kontrola nam je 15.3.🍀🍀🙏🥰

Ajmeee cura malaaa 😍😍😍 cestitam na tome i na lijepom harmoniju ❤️❤️🤗🍀🍀

• *.Women_name.*
    27. Veljača 2021. 18:10

Hvala cure svima!
    Magnolia lijepa crtica 😍😍😍
    MTB super vijesti za stanice, držim fige za dalje 🤞🥰😊😊
    Tuma ja isto nisam dobila knjižicu 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:10

Any_35

Drage cure, vidim danas većinom lijepe vijesti, pa neka se tako i nastavi.
    Ana26, MTB-to je lijep broj folikula, bit ce tu snažnih bebica, a bol ce brzo proci. Neka se uspjesno oplode🍀🍀🤞🤞
    Sanjich- sretan sam zbog tebe jer se i ti svoju mrvicu vidjela da se lijepo ugnijezdila i bit ce sve dobro, naredni put vidjet ces i srčeko🥰🥰
    MISS- lijepo je cuti da si nam bolje i neka bude sve bolje i bolje. Svim curama zelim mnogo snage u postupcima i strpljenja u iščekivanjima.
    Nama je danas dr javio da je Harmony uredan i da nam stize princezica🥰🥰 Naredna kontrola nam je 15.3.🍀🍀🙏🥰

Aaaaaaaaaaa, princezica!! Baš mi drago da je sve u redu 

💔💔💔

Any_35
    27. Veljača 2021. 18:18

Hvala vam od srca🥰 
    Zaboravila sam reci, curama koje su pitale, ja sam isto dobila trudnički knjižicu, moj MPO dr
    u bolnici mi ju je ispunio i dao. Ona se daje od 10tt. 

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

manemoj
    27. Veljača 2021. 18:22

Any_35

Hvala vam od srca🥰
    Zaboravila sam reci, curama koje su pitale, ja sam isto dobila trudnički knjižicu, moj MPO dr

Predivne vijesti 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:23

manemoj

Any_35

Hvala vam od srca🥰

Predivne vijesti 🥰

Stvarno? Od svega što je žena nabrojala, tebi je izvrsna vijest što je dobila trudničku knjižicu?
    I onda se pitaš zašto si na crnoj listi. Ccccc.

💔💔💔

Teja1408
    27. Veljača 2021. 18:26

Sanjich 👶🤱

Moram priznat da mi fali lista vikendom 🙄🙃 pogotovo sad kad me nemq stalno online..

Dada kako si danas?

Ja imam simptoma sve u 16.. Ukratko cini mi se da cu ja smrsavit u T… Mucnine 0/24

Joj sretno. Tako je i meni bilo 5 tjedana. Bez prestanka. Smrsavila 3 kile. 
    Ali prodje to 😊
    Sad mi jos zna biti, ali po 2-3 dana u komadu pa bude dobro 😁

MISS lijepo je procitati da ti je bolje. Drzim fige da tako i nastavi.
    Super izgledate. 🥰

MTB super za broj stanica 🥰 drzim fige za dobru oplodnju.
    .
    Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu Tuma, a kod soc. gin sam. Samo mi pise na nalaz sve.

Sve ostale koje nisam spomenula pozdravljam. 😘😘

ericaa
    27. Veljača 2021. 18:30

Ana 26 super rezultat,drzim fige za dalje 🥰
    Any35  👶 curiiiica 🥰🥰

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

27. Veljača 2021. 18:32

MTB, da ne bude zabune, post-it se dobije na licu mjesta, u privatnoj klinici, ali na njemu piše samo terapija po danima, a to koliko folikula na koji dan i koliki su bili nikad ne saznaš  , a otpusno nakon 2 mjeseca sam dobila u bolnici nakon punkcije na kojoj sam krvarila i mislila sam da je ono super jer baš na njemu piše što sam po danima dobivala i koliko folikula sam imala po danima.
    A timelapse mi se čini super, bolje nego PGD, ako se nije pravilno dijelio nije kromosomski ispravan iako izgleda savršeno, puno bi nam neuspješnih transfera uštedio, ali to naše klinike neće nikad imat jer u tom slučaju bi naplatili samo time lapse,  ali puno transfera i zamrzavanja ne bi mogli naplatit jer do njih ne bi ni došlo. Možda sad zločesto i jadno razmišljam, ali ne čini mi se da to nije neko preskupo čudo tehnike kojeg ni jedna klinika kod nas ne može nabavit

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:35

Bozma 🍀🐞

MTB, da ne bude zabune, post-it se dobije na licu mjesta, u privatnoj klinici, ali na njemu piše samo terapija po danima, a to koliko folikula na koji dan i koliki su bili nikad ne saznaš , a otpusno nakon 2 mjeseca sam dobila u bolnici nakon punkcije na kojoj sam krvarila i mislila sam da je ono super jer baš na njemu piše što sam po danima dobivala i koliko folikula sam imala po danima.
    A timelapse mi se čini super, bolje nego PGD, ako se nije pravilno dijelio nije kromosomski ispravan iako izgleda savršeno, puno bi nam neuspješnih transfera uštedio, ali to naše klinike neće nikad imat jer u tom slučaju bi naplatili samo time lapse, ali puno transfera i zamrzavanja ne bi mogli naplatit jer do njih ne bi ni došlo. Možda sad zločesto i jadno razmišljam, ali ne čini mi se da to nije neko preskupo čudo tehnike kojeg ni jedna klinika kod nas ne može nabavit

Prije bih ja rekla da smo mi ovdje žabokrečina 300 godina u prošlosti nego da škrtare. Ali dobro.
    Ovo za postit je katastrofa. U Beti mi na otpusnom pismu piše što sam dobila od droga na aspiraciji + koliko ih je aspirirano, te što je daljnja terapija. Osim toga, košuljica je ostala meni pa na njoj piše sve po danima.
    U IVF je košuljica ostala kod njih, ali su mi sve po danima napisali na otpusno pismo, jako jako detaljno.
    Ovo kod tebe u privatnika i u bolnici je jadno.
    I opet, zašto se razmišljaš opet ići tamo kad imaš toliko loših iskustava?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.