Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 17:31

AuroraB

MtBdobrih 8/8 to je stvarno super rezultat😊 Žao mi je što te boljelo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Ko će sad dočekati rezultate oplodnje? 😄
    Što se organizacije tiče; npr. onog s penom i plaćanjem, to je njima "standard", uvijek neki propust u informiranju.. točno smo te na takve stvari upozorile prije nego si krenula u postupak. Poslije kad se dojmovi slegnu, sve je to ok zapravo.

Ma da mi prošlo iskustvo nije bilo ovako dobro u Beti (što se tiče organizacije i informacija), sad bih krivila sebe jer kao mogla sam pitati, kako sam to mogla propustiti i slično.
    Ovako znam kako to može biti.
    Sestre jesu sve ljubazne (osim one nadrkanke), i opći dojam je jako dobar, ali može to puno bolje.
    Je, pisale ste o tome, ali fakat to ne znaš dok ne doživiš. Opet, nije mi žao, izabrala bih opet ovu kliniku, neovisno o tome kakvi će rezultati biti. Baš kao što bih i za svoju prvu izabrala Betu, obje su u tom trenutku bile one prave za mene.

💔💔💔

ericaa
    27. Veljača 2021. 17:38

Bozma 🍀🐞

Leia2.0

Uslada vidimkoliko je MTBica jaja snjela. Cestitam draga, krasan broj! Drzim fige za lijepu oplodnju, razvoj i smrzlice!
    Bjelis ja sam tak. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro. Trebat ce jos neko vrijeme da prebolim.
    Neki dan se povela tema oko moliteljica protiv abortusa. Te ispred Vinogradske ce me cut jednog dana. Pitat cu ih da li one stvarno misle da njihovi plakati beba i odvratnoce abortusa sprijece nekoga tko to tamo ode odraditi dobrovoljno, ako takvih uopce ima u drzavnoj bolnici, i ako da koliko ih uopce moze bit i moze to raditi u drzavnoj bolnici na taj nacin i da li su ikada razmislile kako se osjecaju i kako je to gledati zenama kojima se trudnoca prestala razvijati i moraju pobaciti “produkte zaceca”. Da nisam svaki put prolazila tamo u suzama u zadnje vrijeme vec bi napravila skandal. Cim se oporavim i krenem ponovno necu im ostati duzna. Njihovo postojanje samo sluzi uzrujavanju osoba kojima je dovoljno tesko ionako. Odurne babuskare.

Ja nisam prosla nista od toga sta je vas dosta tu proslo, a vise puta mi je doslo da se zaletim autom na njih

Upravo to!! Neki dan sam htjela im objasniti nekoliko sitnica ali me muz sprijecio. Onda smo se mi posvadali 🤣🤣  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    27. Veljača 2021. 17:39

Women name moja sucut. Drago mi je da ides vidjeti curicu ranije 🥰
    Leia

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 17:42

Sitnica da ljudski život započinje spajanjem jajnih stanica i spermića?
    Eh, koliko smo mi ovdje ljudi poklale, po svakoj stimulaciji radimo čitav masakr. 
    Imaju sreće da mi se nisu našle pod nogama dok sam prolazila kroz svoj spontani, jer bi poželile da se njihovi spermići i jajne stanice nikad nisu ni sreli. 

💔💔💔

• Marta82
    27. Veljača 2021. 17:46

Bozma 🍀🐞

Lucyinthesky, Magnolia, pa dobro se i vidi s obzirom da ti još ne kasni M. jesi se javila doktoru.
    Nego da pitam svoje Splićanka, je li se u nas dobije trudnička knjižica u trudnoći ili nam i to pišu na post-it papiriću

Dobiješ trudničku u bolnici

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

27. Veljača 2021. 17:53

manemoj

Bozma 🍀🐞

Ima li koja klinika kod nas time-lapse. Nedavno je netko stavljao videa sa youtube o punkciji, pa su spominjali. Mislim da to ne bi bilo loše uzet, pa makar i bez transfera ostala

Što je to?

https://www.youtube.com/watch?v=xAPTWbGjxuM
    evo tu je super objasnila embriologica

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:04

Bozma 🍀🐞

manemoj

Bozma 🍀🐞

Ima li koja klinika kod nas time-lapse. Nedavno je netko stavljao videa sa youtube o punkciji, pa su spominjali. Mislim da to ne bi bilo loše uzet, pa makar i bez transfera ostala

Što je to?

https://www.youtube.com/watch?v=xAPTWbGjxuM
    evo tu je super objasnila embriologica

Zanimljivo. Ne znam da to postoji kod nas.
    Inače, već sam razmišljala da bih možda, ako odustanem od Hrv, išla kod njih na konzultacije, pogledala sam nekoliko njihovih filmića.

💔💔💔

Any_35
    27. Veljača 2021. 18:06

Drage cure, vidim danas većinom lijepe vijesti, pa neka se tako i nastavi.
    Ana26, MTB- to je lijep broj folikula, bit ce tu snažnih bebica, a bol ce brzo proci. Neka se uspjesno oplode🍀🍀🤞🤞
    Sanjich- sretan sam zbog tebe jer se i ti svoju mrvicu vidjela da se lijepo ugnijezdila i bit ce sve dobro, naredni put vidjet ces i srčeko🥰🥰
    MISS- lijepo je cuti da si nam bolje i neka bude sve bolje i bolje. Svim curama zelim mnogo snage u postupcima i strpljenja u iščekivanjima.
    Nama je danas dr javio da je Harmony uredan i da nam stize princezica🥰🥰 Naredna kontrola nam je 15.3.🍀🍀🙏🥰

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Any_35
    27. Veljača 2021. 18:07

****sretnaaa😁

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

27. Veljača 2021. 18:08

Moram priznat da mi fali lista vikendom 🙄🙃 pogotovo sad kad me nemq stalno online..

Dada kako si danas?

Ja imam simptoma sve u 16.. Ukratko cini mi se da cu ja smrsavit u T... Mucnine 0/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.