Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Veljača 2021. 18:36

Sanjich hvala na pitanju 🤗 dobro je danas. Malo sam smeđarila još jutros i neka žilica je izašla malecka, i sad je sve ok hvala Bogu. Ali cijelo vrijeme nosim veliki uložak jer me baš strah da se ne ponovi, makar mi ni prvi puta veliki nije trebao ali ono...... 🥺🥺
    Iskreno se nadam da je ovo bilo prvo i zadnje 🙏❤️

endometrioza

Alice
    27. Veljača 2021. 18:40

Any_35

Drage cure, vidim danas većinom lijepe vijesti, pa neka se tako i nastavi.
    Ana26, MTB-to je lijep broj folikula, bit ce tu snažnih bebica, a bol ce brzo proci. Neka se uspjesno oplode🍀🍀🤞🤞
    Sanjich- sretan sam zbog tebe jer se i ti svoju mrvicu vidjela da se lijepo ugnijezdila i bit ce sve dobro, naredni put vidjet ces i srčeko🥰🥰
    MISS- lijepo je cuti da si nam bolje i neka bude sve bolje i bolje. Svim curama zelim mnogo snage u postupcima i strpljenja u iščekivanjima.
    Nama je danas dr javio da je Harmony uredan i da nam stize princezica🥰🥰 Naredna kontrola nam je 15.3.🍀🍀🙏🥰

Aaaa čestitam od srca na curici i svu sreću želim 

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

27. Veljača 2021. 18:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bozma 🍀🐞

manemoj

Bozma 🍀🐞

Ima li koja klinika kod nas time-lapse. Nedavno je netko stavljao videa sa youtube o punkciji, pa su spominjali. Mislim da to ne bi bilo loše uzet, pa makar i bez transfera ostala

Što je to?

https://www.youtube.com/watch?v=xAPTWbGjxuM
    evo tu je super objasnila embriologica

Zanimljivo. Ne znam da to postoji kod nas.
    Inače, već sam razmišljala da bih možda, ako odustanem od Hrv, išla kod njih na konzultacije, pogledala sam nekoliko njihovih filmića.

manemoj
    27. Veljača 2021. 18:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Any_35

Hvala vam od srca🥰
    Zaboravila sam reci, curama koje su pitale, ja sam isto dobila trudnički knjižicu, moj MPO dr
    u bolnici mi ju je ispunio i dao. Ona se daje od 10tt.

Predivne vijesti 🥰

Stvarno? Od svega što je žena nabrojala, tebi je izvrsna vijest što je dobila trudničku knjižicu?
    I onda se pitaš zašto si na crnoj listi. Ccccc.

Pa naravno da jesu predivne vijesti.. sve bi mi ovdje svašta dale da dobijemo trudnicku knjižicu 😜

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

27. Veljača 2021. 18:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bozma 🍀🐞

MTB, da ne bude zabune, post-it se dobije na licu mjesta, u privatnoj klinici, ali na njemu piše samo terapija po danima, a to koliko folikula na koji dan i koliki su bili nikad ne saznaš , a otpusno nakon 2 mjeseca sam dobila u bolnici nakon punkcije na kojoj sam krvarila i mislila sam da je ono super jer baš na njemu piše što sam po danima dobivala i koliko folikula sam imala po danima.
    A timelapse mi se čini super, bolje nego PGD, ako se nije pravilno dijelio nije kromosomski ispravan iako izgleda savršeno, puno bi nam neuspješnih transfera uštedio, ali to naše klinike neće nikad imat jer u tom slučaju bi naplatili samo time lapse, ali puno transfera i zamrzavanja ne bi mogli naplatit jer do njih ne bi ni došlo. Možda sad zločesto i jadno razmišljam, ali ne čini mi se da to nije neko preskupo čudo tehnike kojeg ni jedna klinika kod nas ne može nabavit

Prije bih ja rekla da smo mi ovdje žabokrečina 300 godina u prošlosti nego da škrtare. Ali dobro.
    Ovo za postit je katastrofa. U Beti mi na otpusnom pismu piše što sam dobila od droga na aspiraciji + koliko ih je aspirirano, te što je daljnja terapija. Osim toga, košuljica je ostala meni pa na njoj piše sve po danima.
    U IVF je košuljica ostala kod njih, ali su mi sve po danima napisali na otpusno pismo, jako jako detaljno.
    Ovo kod tebe u privatnika i u bolnici je jadno.
    I opet, zašto se razmišljaš opet ići tamo kad imaš toliko loših iskustava?

Zato jer jednom možeš preć preko toga kad te spizde, a kad se to zareda na toliko propusta jako je teško, pa ti se čini što manje snage, truda, vremena i sebe uložiš u to da će ti bit lakše ako ti spizde postupak još jednom

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:47

malala

AuroraB

malala

Pozdrav.
    Jučer sam počela piti klomifen 2x1. Idem na inseminaciju. Čitam svašta o njemu (stanjuje endometrij, ciste, puno nezrelih js) i nisam našla na netu ni jedan primjer da je inseminacija uspjela. 😓 Inače imam svoje ovulacije i ne znam zašto mi je dala još tablete.
    Trbuh mi je jako napuhan i boli me desni jajnik. Nije sad tako strašna bol, kao kod ovulacije npr. Je li to normalno i što mogu očekivati još?

Ima uspješnih inseminacija, a ti ne možeš znati da upravo ti nećeš biti jedna od njih. 😊 Klomifen si dobila da bi proizvela više jajnih stanica, te da bi na taj način povećala mogućnost uspješnosti.

Ali bojim se ako ih bude previše da će odustati. Radije bih da idem s jednom js, nego da ne ide nikako. Svjesna sam jako malog postotka uspješnosti. 😓

Ne brini, neće ih biti previše. Baš je danas bila na aspiraciji sa mnom jedna cura, vjerujem iz prirodnog. Imala je dva folikula (tako obično bude u prirodnom). Onaj prekrasni je bio prazan, a onaj koji je bio onak je imao krasnu jajnu stanicu.
    Imat ćeš 2 ili tri folikula, klomifemom ti povećavaju šanse da u njima bude jedna ili dvije lijepe jajne stanice.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:50

Bozma 🍀🐞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bozma 🍀🐞

MTB, da ne bude zabune, post-it se dobije na licu mjesta, u privatnoj klinici, ali na njemu piše samo terapija po danima, a to koliko folikula na koji dan i koliki su bili nikad ne saznaš , a otpusno nakon 2 mjeseca sam dobila u bolnici nakon punkcije na kojoj sam krvarila i mislila sam da je ono super jer baš na njemu piše što sam po danima dobivala i koliko folikula sam imala po danima.
    A timelapse mi se čini super, bolje nego PGD, ako se nije pravilno dijelio nije kromosomski ispravan iako izgleda savršeno, puno bi nam neuspješnih transfera uštedio, ali to naše klinike neće nikad imat jer u tom slučaju bi naplatili samo time lapse, ali puno transfera i zamrzavanja ne bi mogli naplatit jer do njih ne bi ni došlo. Možda sad zločesto i jadno razmišljam, ali ne čini mi se da to nije neko preskupo čudo tehnike kojeg ni jedna klinika kod nas ne može nabavit

Prije bih ja rekla da smo mi ovdje žabokrečina 300 godina u prošlosti nego da škrtare. Ali dobro.
    Ovo za postit je katastrofa. U Beti mi na otpusnom pismu piše što sam dobila od droga na aspiraciji + koliko ih je aspirirano, te što je daljnja terapija. Osim toga, košuljica je ostala meni pa na njoj piše sve po danima.
    U IVF je košuljica ostala kod njih, ali su mi sve po danima napisali na otpusno pismo, jako jako detaljno.
    Ovo kod tebe u privatnika i u bolnici je jadno.
    I opet, zašto se razmišljaš opet ići tamo kad imaš toliko loših iskustava?

Zato jer jednom možeš preć preko toga kad te spizde, a kad se to zareda na toliko propusta jako je teško, pa ti se čini što manje snage, truda, vremena i sebe uložiš u to da će ti bit lakše ako ti spizde postupak još jednom

Razumijem da je to obrambeni mehanizam.
    Ali to je isto kao da si u braku s frajerom koji te vara, pa ti je lakše ostati s njim i nadati se da će se promijeniti, nego se spetljati s drugim i riskirati da je i on smeće od čovjeka i da ćeš se opet razočarati.
    Poanta je da možda djeluje lakše, ali se tako unaprijed osuđuješ na neuspjeh. A ako nešto promijeniš, možda ne uspiješ, a možda i uspiješ.
    Koliko god meni Gić sad bio super, ako u 2, 3 postupka ne upali, idem dalje.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 18:51

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Any_35

Hvala vam od srca🥰
    Zaboravila sam reci, curama koje su pitale, ja sam isto dobila trudnički knjižicu, moj MPO dr
    u bolnici mi ju je ispunio i dao. Ona se daje od 10tt.

Predivne vijesti 🥰

Stvarno? Od svega što je žena nabrojala, tebi je izvrsna vijest što je dobila trudničku knjižicu?
    I onda se pitaš zašto si na crnoj listi. Ccccc.

Pa naravno da jesu predivne vijesti.. sve bi mi ovdje svašta dale da dobijemo trudnicku knjižicu 😜

Prošle su me droge.
    Vrlim te.
    Zadovoljna? 

Poslat ću ti lijepu razglednicu iz GK 

💔💔💔

27. Veljača 2021. 18:52

Teja1408

Sanjich 👶🤱

Moram priznat da mi fali lista vikendom 🙄🙃 pogotovo sad kad me nemq stalno online..

Dada kako si danas?

Ja imam simptoma sve u 16.. Ukratko cini mi se da cu ja smrsavit u T… Mucnine 0/24

Joj sretno. Tako je i meni bilo 5 tjedana. Bez prestanka. Smrsavila 3 kile.
    Ali prodje to 😊
    Sad mi jos zna biti, ali po 2-3 dana u komadu pa bude dobro 😁
    .
    MISS lijepo je procitati da ti je bolje. Drzim fige da tako i nastavi.
    Super izgledate. 🥰
    .
    MTB super za broj stanica 🥰 drzim fige za dobru oplodnju.
    .
    Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu Tuma, a kod soc. gin sam. Samo mi pise na nalaz sve.
    .
    Sve ostale koje nisam spomenula pozdravljam. 😘😘

Ja san sva nikakva, mialim daj boze da sve cure ovo dozive to bi znacilo da su T.. Ali da je lako ovako funkcionirat nije.. Gladna sam.. Narucim hranu ona dodje ja bacim ni ne probam, ili pojeden nes pa mi bude ocajno poslije.. I imam svaki dan proljev jer jedem malo i cudno.. M

27. Veljača 2021. 18:53

Dada🐼

Sanjich hvala na pitanju 🤗 dobro je danas. Malo sam smeđarila još jutros i neka žilica je izašla malecka, i sad je sve ok hvala Bogu. Ali cijelo vrijeme nosim veliki uložak jer me baš strah da se ne ponovi, makar mi ni prvi puta veliki nije trebao ali ono…… 🥺🥺
    Iskreno se nadam da je ovo bilo prvo i zadnje 🙏❤️

🤗🤗❤️ Mislim da cemo obje u ponedjeljak imat uzv 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.