Hej cure, nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slučaj sa strane muža u familiji, baka je bila loše već mjesec dana. Onda su mi došli moji iz Slavonije pa sam se malo s njima druzila. Na brzinu sam preleti la, vidim da je bilo i tuznih vijesti, žao mi je cure ☹️ Dada drago mi je da je sve ok, brzo ćeš ti cut srceko ❤️ miss divna si, i baš mi je prepredrago da ti je bolje, neka tako i ostane 🤞 da nam doneseš lijepe vijesti u utorak 😊sori ako sam nekog zaboravila nisam baš detaljno čitala, nije me bilo par dana pa ima stvarno jakoo puno stranica, nadam se da ste svi dobro ❤️❤️
Btw. prebacili su mi pregled s 9. 3 na 5.3, ja sretna kj ću prije vidjet curku 🙈😊Hej cure, nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slučaj sa strane muža u familiji, baka je bila loše već mjesec dana. Onda su mi došli moji iz Slavonije pa sam se malo s njima druzila. Na brzinu sam preleti la, vidim da je bilo i tuznih vijesti, žao mi je cure ☹️ Dada drago mi je da je sve ok, brzo ćeš ti cut srceko ❤️ miss divna si, i baš mi je prepredrago da ti je bolje, neka tako i ostane 🤞 da nam doneseš lijepe vijesti u utorak 😊sori ako sam nekog zaboravila nisam baš detaljno čitala, nije me bilo par dana pa ima stvarno jakoo puno stranica, nadam se da ste svi dobro ❤️❤️
Btw. prebacili su mi pregled s 9. 3 na 5.3, ja sretna kj ću prije vidjet curku 🙈😊
Awwwww obvezno nam stavi slikuuu 😍😍
Hocuu 🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma ja imam još zeru niži LH od tebe, on je i razlog zašto je doktoricu odvuklo na Menopur. FSH mi je 5.3. Hvala, nekako mi je laknulo jer očito ide kod nižeg LH. Odgovor ujedno i za MTB. Također bolove nakon aspiracije kao da nisam ni imala, izgleda da je bio doktor M. jako nježan, isto bez krvarenja (par kapi) i 10m gaze. Nakon Petrove sam umirala, ali je izvađeno i duplo više stanica.
Ja nisam dobila nikakve informacije na otpusnom pismu o anesteziji koju sam primila 😌, to bi bilo dobro znati s obzirom na ishod😄
Sbjelis mislim da ja stvarno nisam imala sreće u posljednjem postupku, i nekako najradije više o tome ne razmišljam, jedino što me stvarno boli je što mi nisu izvadili sve stanice. Ako su me mogli ostaviti u sobi da sama ležim i nemam pojma o ničem, onda sam tako mogla još malo ležati kod njih na stolu da mi izvade tih par komada. To me na kraju svega jedino baš boli, i to jako. Veselim se tvojoj crtici ujutro samo da znaš😊
Malala za slučaj da bi razvilo više stanica, vjerojatno će ti ih izvaditi i pokušati oploditi. Što bi bilo super, iako znam da te još to sve straši. Najbolja frendica mi kreće u mpo i sva je van sebe, jako negira i teško prihvaća, tako da mogu razumijeti da se cure svega toga boje, ali to zaista nije ništa strašno, to je samo mala pomoć nama rodama kojima treba pomoć🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Inače, vezano za neki komfor i organizaciju klinike, Podobnik je miljama iznad Ivf-a. Imaš apartman, ne dijeliš s nikim sobu, nije stalno netko uz tebe, ali sestra dovoljno često obiđe. Plaća se na transferu i sve je unaprijed dogovoreno.
Sa sestrom Ksenijom i Božanom u Ivf-u sam se ja skompala i bilo je ok, zafrkancija i u sobi i ranije uvijek kad sam dolazila po ljekove. Nakon aspiracije mi je uz dr došao i zgodni biolog u sobu pa smo popričali.
Ovo za plaćanje što se tebi MTB dogodilo im je skroz ne poslovno.
Uh, cula sam za tog zgodnog biologa, onoooo 😋 Štimac ili tako nešto
I čula sam za Podobnika da je uber lijep tretman.. 😋😋
oharascarlett14@gmail.com
E da, nisam vam rekla, sad kad je Ruska1986 spomenula porod, ja ipak ne idem kod Podobnika. Savjetovao me moj gin da je za mene, s obzirom da sam visokorizicna trudnica i sto sam sve prosla, najbolje da idem u bolnicu i da budem na licu mjesta ako se sto zakomplicira. Ici cu na Sv. Duh kod dr. Hafnera. On je bas za rizicne trudnoce.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
E da, nisam vam rekla, sad kad je Ruska1986 spomenula porod, ja ipak ne idem kod Podobnika. Savjetovao me moj gin da je za mene, s obzirom da sam visokorizicna trudnica i sto sam sve prosla, najbolje da idem u bolnicu i da budem na licu mjesta ako se sto zakomplicira. Ici cu na Sv. Duh kod dr. Hafnera. On je bas za rizicne trudnoce.
Njega sam upoznala na predavanjima na faxu tamo. Super doktor! I ima tamo ona doktorica Marton, predraga ☹️😊
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bolje da budeš u bolnici da...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Inače žene ja prijavljujem novu bol u trudnoći. Neka dosadna točka u sredini stisne kosti. Nije da boli jako, ali da je dosadna, baš je dosadna! 😂😂😂🙈
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Uslada vidimkoliko je MTBica jaja snjela. Cestitam draga, krasan broj! Drzim fige za lijepu oplodnju, razvoj i smrzlice!
Bjelis ja sam tak. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro. Trebat ce jos neko vrijeme da prebolim.
Neki dan se povela tema oko moliteljica protiv abortusa. Te ispred Vinogradske ce me cut jednog dana. Pitat cu ih da li one stvarno misle da njihovi plakati beba i odvratnoce abortusa sprijece nekoga tko to tamo ode odraditi dobrovoljno, ako takvih uopce ima u drzavnoj bolnici, i ako da koliko ih uopce moze bit i moze to raditi u drzavnoj bolnici na taj nacin i da li su ikada razmislile kako se osjecaju i kako je to gledati zenama kojima se trudnoca prestala razvijati i moraju pobaciti “produkte zaceca”. Da nisam svaki put prolazila tamo u suzama u zadnje vrijeme vec bi napravila skandal. Cim se oporavim i krenem ponovno necu im ostati duzna. Njihovo postojanje samo sluzi uzrujavanju osoba kojima je dovoljno tesko ionako. Odurne babuskare.
Leia vrlim te. I slazem se s tobom oko tih zenski ispred Vinogradke. Generalno, obicno prosvjeduju oni koji nisu upuceni u sve aspekte probelematike i time budu potpuno bescutni. I jos kada tome dodas da su zenskog roda, sve skupa tako grubo bude. Strava. Osim toga, to su tako osobna pitanja.. Ali da ne ulazimo u to.
Uzmi svo vrijeme, cini sto ti pomaze da dodjes k sebi. Nakon toga, cekamo te da te bodrimo u novim pokusajima! Jedan ce biti dobitni, vjeruj mi! Vrlim te, vrliiim❤
oharascarlett14@gmail.com
Ruska1986, pa meni Momoa nije zgodan. Ja više volim manje napuhane frajere, što znači da bi mi TM bio zgodniji od njega.
AuroraB, pa zato ideš na čisti Menopur. Ja sam morala uzimati kombinaciju jer je meni LH visok + viši je od FSH.
Podobnik ima zgodnog biologa? Zašto ja tek sad čujem za to?
Tiki, Ruska1986, super da ste odlučili gdje ćete roditi. Vjerujem da će vam biti dobro i da će se vaši doktori pobrinuti za vas.
💔💔💔
Njega sam upoznala na predavanjima na faxu tamo. Super doktor! I ima tamo ona doktorica Marton, predraga ☹️😊
Krivi smajlic 🙈
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰