Evo moje otpusno.. Sam sam maknula muzeve podatke. Tu di su njegovi podaci jos pise i broj aspiriranih stanica i koliko ih je oplodjeno:
https://ibb.co/FzSd9Tk
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ono sto bih svakako volila naglasiti jest.. Ovo je skup sport. U takvom sportu si ustanova koja pruža takvu uslugu ne smije dozvoliti neprofesionalizam na razini organizacije, sestara, placanja i sl. To je neoprostivo.
Uopce ne zelim spominjati Aurorin slucaj, niti Ruskin pregled. Odvratno.
Dodatno, sto me smeta kod svih - mi ne trebamo istraživati koju stimulaciju, koje pretrage, što utječe na imaplataciju. To su svi baš puno loši. Npr.nakon biokem.JA sam pitala mogu li neke pretrage napraviti pa sam dobila preporuku za te faktore / imunologiju, vitamine.. Ali sta da nisam pitala sunceu kalajsano? Sta da ti nisi vadila progesterom i estradilol?
Ovo se slažem. Na žalost, situacija je takva. Ne znam je li to zbog toga što smo očajne pa ćemo pristati na sve, na manjak konkurencije, na liječnički kompleks Boga, ... pojma nemam. Ali ako plaćam hotel od 5* po cijeni od 5*, želim uslugu za 5*.
Vidiš, tebi su nakon biokemijske dali neku preporuku.
Ja sam nakon spontanog dobila "nema smisla ništa raditi, eventualno možeš OGGT, ali to je to, stare su stanice, ne nadaj se previše." iako sam došla sa prijedlogom pretraga (doduše puno kraćim popisom pretraga nego što sam napravila, ali jedna od prvih točaka je bila trombofilija).
Zato sam krenula istraživati i zato sam stvorila sve ove svoje popisiće.
Što se progesterona i estradiola tiče, Gić me danas opet zafrkavao jer je vidio da su nalazi dobri i pitao me da li mu sad vjerujem ili ću i dalje raditi pretrage na svoju ruku.
Ja sam mu rekla da mu vjerujem. I da ću i dalje raditi pretrage.
Super mi je da se on na to ne vrijeđa, nego me podržava. Kuži da mi to treba i to mu je OK. Stvarno se nadam da će nam uspjeti, jer objektivno, nakon nekoliko pokušaja ja ću mijenjati kliniku. A s njim mi je baš ugodno (za sad).
💔💔💔
MTB Bozma ovo sam ja dobila nakon transfera i aspiracije. Nigdje mi nisu pisali koliko folikula ni koje veličine, ništa o endonetriju i terapiji koju sam koristila….
https://ibb.co/v4W4d55
https://ibb.co/72CvtF9
Je, ovo je baš ništa, ne piše ni na čemu si od terapije bila ni koliko folikula. Čak mi onaj moj post-it bolje izgleda, bar znam šta sam primala od terapije.
l
Hej cure, nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slučaj sa strane muža u familiji, baka je bila loše već mjesec dana. Onda su mi došli moji iz Slavonije pa sam se malo s njima druzila. Na brzinu sam preleti la, vidim da je bilo i tuznih vijesti, žao mi je cure ☹️ Dada drago mi je da je sve ok, brzo ćeš ti cut srceko ❤️ miss divna si, i baš mi je prepredrago da ti je bolje, neka tako i ostane 🤞 da nam doneseš lijepe vijesti u utorak 😊sori ako sam nekog zaboravila nisam baš detaljno čitala, nije me bilo par dana pa ima stvarno jakoo puno stranica, nadam se da ste svi dobro ❤️❤️
Btw. prebacili su mi pregled s 9. 3 na 5.3, ja sretna kj ću prije vidjet curku 🙈😊
Hej cure, nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slučaj sa strane muža u familiji, baka je bila loše već mjesec dana. Onda su mi došli moji iz Slavonije pa sam se malo s njima druzila. Na brzinu sam preleti la, vidim da je bilo i tuznih vijesti, žao mi je cure ☹️ Dada drago mi je da je sve ok, brzo ćeš ti cut srceko ❤️ miss divna si, i baš mi je prepredrago da ti je bolje, neka tako i ostane 🤞 da nam doneseš lijepe vijesti u utorak 😊sori ako sam nekog zaboravila nisam baš detaljno čitala, nije me bilo par dana pa ima stvarno jakoo puno stranica, nadam se da ste svi dobro ❤️❤️
Btw. prebacili su mi pregled s 9. 3 na 5.3, ja sretna kj ću prije vidjet curku 🙈😊
Awwwww obvezno nam stavi slikuuu 😍😍
oharascarlett14@gmail.com
A Bože! Ja sam čak jednom došla bez uputnice i narudžbe vanredno 😂 i tak su me lijepo primili. Eto meni stvarno nisu radili probleme. Samo sam u fasciklu imala sve svoje nalaze kad dođeš tamo doktor to pregleda prije neg te pozovu na pregled. Zovu te na onaj mikrofon gospođo blabla udite u cekaonu 4 😂 i ako ideš tamo biras dane kad ideš jer točno svaki dan ima raspored kak koji doktor radi i drže se toga
Ma to ja sve i imam, u tim plasticnim kosuljicama i sve je pod datumima.. Al valjda kako naletis... Ova moja se rasplakala jadna! A inace, ja sam se napokon odlucila za porod obavit u Vinogradskoj 🙂🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
MTB, odlicno, nek se sad sve oplode. Sta je to sa njihovim drogama? Sta daju?
Ma k****daju kad moram bit prosta 🙄😁
Može 😁😁
oharascarlett14@gmail.com
Tuma, bome su se namučili tipkajući to tvoje otpusno pismo.
Ruska1986, u Beti sam dobila i neku infuziju, pojma nemam zašto. Ovdje ništa.
Da, baš bezveze. Mislim, OK, nije mi pozlilo i ugodno sam časkala sa tom nekom curom koja je jedva čekala da ja odem i prestanem je daviti.
Ali svejedno, trebao nas je netko obilaziti.
I da, pitali su me težinu, ali očito drogu nisu prilagodili težini i kompleksnosti situacije. Baš su mi gadno jajnici bili položeni danas, Gić je tražio Š savjet pa mu je ovaj pokazao što da napravi.
Ja sam čekala da mi da i knjigu, ali šipak, više ga je zanimalo pipanje mojih jajnika.
Ah, prokletstvo prekrasnog tijela.
Vidim po tvom otpusnom da smo dobile istu drogu, a rekla bih da sam ja radi težine i kompleksnosti ipak trebala dobiti jaču od tebe.
Nego, nije problem što si maknula podatke o mužu, ali slobodno nam nabaci neku njegovu sliku. Bez glave. I bez majice.
Dia85, dobila sam već odgovor, hvala.
Je, ja sam stvarno u šoku, cijeli dan si provjeravam gaćice da vidim hoće li nešto biti. Svaka mu čast, pogotovo u situaciji koju je danas imao sa mojim odsutnim jajnicima.
BjeliS, pa zato jer je na crnoj listi. Poslat ćemo joj sliku vas kako krkate janjetinu i mene kako grickam mrkvu.
💔💔💔
MTB, odlicno, nek se sad sve oplode. Sta je to sa njihovim drogama? Sta daju?
Ma k****daju kad moram bit prosta 🙄😁
Može 😁😁
Nisi vidjela moj komentar kasnije.
Da bar daju q.
💔💔💔
Tuma, bome su se namučili tipkajući to tvoje otpusno pismo.Ruska1986, u Beti sam dobila i neku infuziju, pojma nemam zašto. Ovdje ništa.
Da, baš bezveze. Mislim, OK, nije mi pozlilo i ugodno sam časkala sa tom nekom curom koja je jedva čekala da ja odem i prestanem je daviti.
Ali svejedno, trebao nas je netko obilaziti.
I da, pitali su me težinu, ali očito drogu nisu prilagodili težini i kompleksnosti situacije. Baš su mi gadno jajnici bili položeni danas, Gić je tražio Š savjet pa mu je ovaj pokazao što da napravi.
Ja sam čekala da mi da i knjigu, ali šipak, više ga je zanimalo pipanje mojih jajnika.
Ah, prokletstvo prekrasnog tijela.
Vidim po tvom otpusnom da smo dobile istu drogu, a rekla bih da sam ja radi težine i kompleksnosti ipak trebala dobiti jaču od tebe.
Nego, nije problem što si maknula podatke o mužu, ali slobodno nam nabaci neku njegovu sliku. Bez glave. I bez majice.Dia85, dobila sam već odgovor, hvala.
Je, ja sam stvarno u šoku, cijeli dan si provjeravam gaćice da vidim hoće li nešto biti. Svaka mu čast, pogotovo u situaciji koju je danas imao sa mojim odsutnim jajnicima.
BjeliS, pa zato jer je na crnoj listi.Poslat ćemo joj sliku vas kako krkate janjetinu i mene kako grickam mrkvu.
Necu! Popljuvala si mog Jasona Momou, a ovaj mu nije ni blizu 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
A Bože! Ja sam čak jednom došla bez uputnice i narudžbe vanredno 😂 i tak su me lijepo primili. Eto meni stvarno nisu radili probleme. Samo sam u fasciklu imala sve svoje nalaze kad dođeš tamo doktor to pregleda prije neg te pozovu na pregled. Zovu te na onaj mikrofon gospođo blabla udite u cekaonu 4 😂 i ako ideš tamo biras dane kad ideš jer točno svaki dan ima raspored kak koji doktor radi i drže se toga
Ma to ja sve i imam, u tim plasticnim kosuljicama i sve je pod datumima.. Al valjda kako naletis… Ova moja se rasplakala jadna! A inace, ja sam se napokon odlucila za porod obavit u Vinogradskoj 🙂🤗
Ajoj trudna još plaće, ja bi joj rekla sigurno. Prestrašno! Za Vinogradsku za TA neznam, ali bila sam na hitnoj zbog onog smeđarenja tamo jer tamo pripadam i fkt su bili ok i sestre i doktorica 😊 sretno, sad će to još malo 😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️