Magnolia a dobro, popodnevni je a i drugi je test. Sutra piski oba. 😊
Women_name moja sućut. Drago mi je da ćes vidjet svoh curku prije nego si mislila 😊
E trudnice sad me Bozma podsjetila. Jel koja dobila trudnicku knjižicu? Ja nisam…
Mislim da se to više ne dobiva..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ima li koja klinika kod nas time-lapse. Nedavno je netko stavljao videa sa youtube o punkciji, pa su spominjali. Mislim da to ne bi bilo loše uzet, pa makar i bez transfera ostala
Što je to?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tuma ja ne. Vjerojatno jer vodim privatno trudnocu. Svaki put dobijem samo nalaz koji spremim u fascikl. Prosli put sam kod svoje soc. gin dobila na prvom pregledu. U 8.tt.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tuma, ja imam trudnicku...doduse dala mi je moja soc.ginekologica,a trudnocu sam nastavila voditi kod svog mpo doktora privatno .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
IVFuše, opet pitanje:
dobila sam onu njihovu standardnu terapiju i zapamtila sam da sa Duphastonom počinjem večeras a sa utrićima sutra ujutro.
Što je sa Andolom i Folacinom - to počinjem danas ili sutra?
I je li pogrešno ako imam Andol 100 Pro a ne Andol 100 clasic?
Ja sam počela isti dan i mislim da ti je pro i obični isto 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Inače, vezano za neki komfor i organizaciju klinike, Podobnik je miljama iznad Ivf-a. Imaš apartman, ne dijeliš s nikim sobu, nije stalno netko uz tebe, ali sestra dovoljno često obiđe. Plaća se na transferu i sve je unaprijed dogovoreno.
Sa sestrom Ksenijom i Božanom u Ivf-u sam se ja skompala i bilo je ok, zafrkancija i u sobi i ranije uvijek kad sam dolazila po ljekove. Nakon aspiracije mi je uz dr došao i zgodni biolog u sobu pa smo popričali.
Ovo za plaćanje što se tebi MTB dogodilo im je skroz ne poslovno.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Usla da vidim koliko je MTBica jaja snjela. Cestitam draga, krasan broj! Drzim fige za lijepu oplodnju, razvoj i smrzlice!
Bjelis ja sam tak. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro. Trebat ce jos neko vrijeme da prebolim.
Neki dan se povela tema oko moliteljica protiv abortusa. Te ispred Vinogradske ce me cut jednog dana. Pitat cu ih da li one stvarno misle da njihovi plakati beba i odvratnoce abortusa sprijece nekoga tko to tamo ode odraditi dobrovoljno, ako takvih uopce ima u drzavnoj bolnici, i ako da koliko ih uopce moze bit i moze to raditi u drzavnoj bolnici na taj nacin i da li su ikada razmislile kako se osjecaju i kako je to gledati zenama kojima se trudnoca prestala razvijati i moraju pobaciti “produkte zaceca”. Da nisam svaki put prolazila tamo u suzama u zadnje vrijeme vec bi napravila skandal. Cim se oporavim i krenem ponovno necu im ostati duzna. Njihovo postojanje samo sluzi uzrujavanju osoba kojima je dovoljno tesko ionako. Odurne babuskare.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Manemoj, Miss, Tiki ja vodim i privatno i kod soc. Gin i nisam dobila. No dobro, nema veze, ni ne treba mi.
Leia vjerujem da ti je još loše i dopusti si da odtugujes koliko god treba. ❤️ Apsolutno se slažem za molitelje ispred bolnica. 😤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma ja isto imam trudničku, ali to dobiješ samo kod soc.ginekologa. U trudničkoj ambulanti u bolnici me knjižicu nisu ni tražili.
Što se tiče plaćanja, ja sam kod dr.Lučingera dobila račun nakon punkcije kad su vidjeli koliko je bilo stanica. Rekli su nam da uplatimo na račun. Još sam na punkciju donjela potvrdu uplate da dam sestri, ali samo je pogledala i rekla ok, nije je ni uzela. I iznos ovisi o broju stanica- 5 i više je 9500kn, a cura koja je bila samnom nakon punkcije je dobila 3 stanice i njoj je račun bio nekih 6500kn, baš kako je i na cjeniku.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Uslada vidimkoliko je MTBica jaja snjela. Cestitam draga, krasan broj! Drzim fige za lijepu oplodnju, razvoj i smrzlice!
Bjelis ja sam tak. Lagala bih kad bi rekla da sam dobro. Trebat ce jos neko vrijeme da prebolim.
Neki dan se povela tema oko moliteljica protiv abortusa. Te ispred Vinogradske ce me cut jednog dana. Pitat cu ih da li one stvarno misle da njihovi plakati beba i odvratnoce abortusa sprijece nekoga tko to tamo ode odraditi dobrovoljno, ako takvih uopce ima u drzavnoj bolnici, i ako da koliko ih uopce moze bit i moze to raditi u drzavnoj bolnici na taj nacin i da li su ikada razmislile kako se osjecaju i kako je to gledati zenama kojima se trudnoca prestala razvijati i moraju pobaciti “produkte zaceca”. Da nisam svaki put prolazila tamo u suzama u zadnje vrijeme vec bi napravila skandal. Cim se oporavim i krenem ponovno necu im ostati duzna. Njihovo postojanje samo sluzi uzrujavanju osoba kojima je dovoljno tesko ionako. Odurne babuskare.
Ja nisam prosla nista od toga sta je vas dosta tu proslo, a vise puta mi je doslo da se zaletim autom na njih
Sortiraj odgovore
Najstariji