Meto jučer mi je bio 3.dan ciklusa i prvi uzv. 😊
Lucyintheskyhvala ❤ sad čitam tvoj potpis pa mi smo generacija skoro 💪🏽 Ima nas još 🤩
Gdje si ti sada? Znam da si isto bila kod dr.A prije ako se dobro sjećam?
Kakav ti je plan za dalje?
Hej generacijo 😊Ja sam ti kod njega bila u 4 postupka, sad sam u Ivf-u kod dr Grbavca, odradila jedan stimulirani, sad uskoro idem na drugi.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
I usla sam u dm jer mi muller nije bio pri ruci, nije mi se dalo ici. Pa sam odmah jednu trakicu. Nije neka sad woow tamna crta.
https://ibb.co/N9qfV8G
8 komada. Držmo fige da su dobre
Super, bit će sve ok, oporavi se brzo i držim ti fige 🤞
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
MTB, odlicno, nek se sad sve oplode. Sta je to sa njihovim drogama? Sta daju?
Ma k****daju kad moram bit prosta 🙄😁
🧍♂️42-od astheno-normo
Hvala cure ,vidite da sam bolje cim ja poziram! Sta ce to tek bit kad izadjem vani,poludit cu skroz 😂😂
Women Name moja sucut!
Magnolia crta se lijepo vidi,koji dan je od transfera?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Lucyinthesky,
Magnolia, pa dobro se i vidi s obzirom da ti još ne kasni M. jesi se javila doktoru.
Nego da pitam svoje Splićanka, je li se u nas dobije trudnička knjižica u trudnoći ili nam i to pišu na post-it papiriću
MTB pa jel napunio to više, nije da cijeli život ne treniraju tu disciplinu 🤦♀️😂
Btw razvali 🤞😎I ostale curke, naravno!
Bozma, šalu na stranu… Rekla si da uskoro stižeš u Zg, pa zakaj si ne pokušaš isti dan dogovorit konzultacije u npr dvije klinike koje ti se sviđaju, čisto da vidiš iz druge perspektive.I ja bi tu bila otvorena, ono:"dobar dan, gledajte, bila sam u toliko i toliko postupaka, većina me otpilila po kratkom postupku jer brije da sam stara(a nisam), davali su mu krive terapije i sfušali štošta… Da li biste si vi stvarno dali truda i imali neku bolju ideju ili ne" 😎
ANKSIMORON ja sam ti ipak u travnju, ciklusi mi luduju pa se sve pomaknuo. A ono, spremna ili ne, odradit ću, mora se, nisam niš ekstra uzbuđena(to sam bila samo u prvom postupku ever 😁). Napravila sve nalaze koje sam trebala i to je sad to. Kak si ti, osim gužve, jesi ti uzbuđena?
vuky tebi će sad uspjet ovaj put, imam baš feeling, a u GO povedem društvo da ti se čupavi malac ima s kim igrat 😉🐕
Joj tocno te razumijem… ja se veselim i ne veselim… ne znam kako bi to objasnila… sve skupa ovo zelim jako jer da ne ne bi isla… ne bojim se cak bockanja, aspiracije nego ishoda… ono 4 put i nije mi bas najdraze sto je tako jer inace sve sam u zivotu dobila sad i odmah.. i eto mora na necem zapeti… ali dobro doci ce kad tad… idem tom mislju… i bas me zanima hoce li imati utjecaja ovi pusti suplementi jer ja ti dosad nista ali ama bas nista nisam stavila u sebe… da tako ce i mene dopasti prvi tjedan 4 mjeseca… po mojoj prognozi…
Ma moramo se mi pratiti, a i u AuroraB nam ne tu negdje 🤞❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
Miss 13 dpo odprilike.
Bozma nisam, sutra sam mislila onaj plastični i sutra mi je 28dc.
Magnolia a dobro, popodnevni je a i drugi je test. Sutra piski oba. 😊
Women_name moja sućut. Drago mi je da ćes vidjet svoh curku prije nego si mislila 😊
E trudnice sad me Bozma podsjetila. Jel koja dobila trudnicku knjižicu? Ja nisam...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ima li koja klinika kod nas time-lapse. Nedavno je netko stavljao videa sa youtube o punkciji, pa su spominjali. Mislim da to ne bi bilo loše uzet, pa makar i bez transfera ostala
Sortiraj odgovore
Najstariji