IVFuše, opet pitanje:
dobila sam onu njihovu standardnu terapiju i zapamtila sam da sa Duphastonom počinjem večeras a sa utrićima sutra ujutro.
Što je sa Andolom i Folacinom - to počinjem danas ili sutra?
I je li pogrešno ako imam Andol 100 Pro a ne Andol 100 clasic?
💔💔💔
Cure vi ste meni postale ko droga… Ulipšate mi dan… S vama ga počinjem i završavam…
Sretno svima 🥰
Jooooj Mimi kako di me nasmijala!!
Ja procitala UPIŠATE mi dan, s vama POČINJEM i SVRŠAVAM 👀
Idem popit kavu, biti cu bolje. Svima zelim lip vikend. I ovaj GK je deal!! Women power. I ja vas vrlim, najvrlim!! ❤
😂😂😂😂💓
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
mtb ana26 super za danas :)
Ne čitam bas forum vikendom ali morala sam provjeriti kako je prošlo! Sretno dalje :D ostale cure uzivajte u vikendu :)
Miss drago mi je da si danas mogla i pozirati malo
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
*.Women_name.*, žao mi je radi bake.
Jupi za curicu.
Bozma, pogledala sam na otpusnim pismima iz obje klinike.
Čak i to piše? U nas to nitko ne piše, jednom sam stavila tu svoj protokol iz Cita, na post-it papiriću
IVFuše, opet pitanje:
dobila sam onu njihovu standardnu terapiju i zapamtila sam da sa Duphastonom počinjem večeras a sa utrićima sutra ujutro.
Što je sa Andolom i Folacinom - to počinjem danas ili sutra?
I je li pogrešno ako imam Andol 100 Pro a ne Andol 100 clasic?
E to i mene zanima . Ja nez ni koji pijem i zasto mi je dala onaj blazi andol od 75 mg bas cu pogledat kad dodem doma .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jupi za curicu.
Čak i to piše? U nas to nitko ne piše, jednom sam stavila tu svoj protokol iz Cita, na post-it papiriću
Sve piše. Realno mislim da moraju barem to jer ako završiš na hitnoj da se zna što si dobio taj dan.
Budem sutra skenirala otpusno pismo jer ga šaljem ginekologici radi recepata pa ti nalijepim ovdje.
💔💔💔
MTB piješ i duphastone i stavljas utrice? U kojim dozama i jedno i drugo? Ja sam mislila da to ima istu ulogu..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB ja pijem andol pro. Nema neke posebne razlike u djelovanju, samo sto je pro blazi za zeludac.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bozma u zgradi rodilista cu zavrsiti kako god okrenes, znam da sam grozna ali jednostavno ne mogu drugacije s obzirom na povijest. Nista ja ovo ne priznajem do mozda 35tt.
I ja imam male papirice iz cita😂😂😂🤷🏼♀️
Jupi za curicu.
Sve piše. Realno mislim da moraju barem to jer ako završiš na hitnoj da se zna što si dobio taj dan.
Budem sutra skenirala otpusno pismo jer ga šaljem ginekologici radi recepata pa ti nalijepim ovdje.
Pa da, ja sam onu večer nakon punkcije kako mi je bilo loše, a još radio dr.opće prakse išla kod njega, a ništa nisam znala šta sam primila, ni šta se ujutro desilo, ni od čega mi je loše, tražili su me otpusno, a to nisam naravno uopće dobila (a kad sam ga i dobila (nakon 2 mjeseca) u njemu ništa nije pisalo. Kao da živimo na različitim kontinentima, a ne u istoj državi
Sortiraj odgovore
Najstariji