Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:26

BjeliS, kako si ti danas? 
    Da, ulazimo u teže dane. Sve mi se čini da ću idućih dana biti sve duhovitija i duhovitija (moj obrambeni mehanizam kad popizdim). 

💔💔💔

vuky
    26. Veljača 2021. 10:31

SBjelis dečko je☺️ odmah mu idem naruciti plavu ogrlicu 🤣🤣🤣
    MTBice evo pise sex na dan ovulacije i dan prije transfera... isla sam ponoviti gradivo .... ali znam da su neka istrazivanja pokazala da je dobro i nakon 😎

Imam potrebu piturati kucu i cistiti :/ ajmeeee.... nisam 10 dana kuci bila, potrebno je generalku.... 

• veksii
    26. Veljača 2021. 10:31

Bokic. Koliko se odprilike dugo ceka na red u Sv. Duhu na potpomognutu oplodnju? 🙃

🙋‍♀️'95. 🙋‍♂️'94.
    Vedrana, KC 😁
    Cim prije, to bolje 🤰😄

• Dia85
    26. Veljača 2021. 10:34

Mtb ja sam nakon aspiracije imala još mislim tri kontrole svaka dva dana zbog hipera (to je bilo valjda unutar hzzo računice, nisam platila)..nakon toga kontrolu (koju sam platila) nakon prve menge..na svim kontrolama je Gić vec planirao šta i kako dalje a nakon oplodnje kad se vidjelo da će se smrznuti samo jedan trodnevni zametak jer preostala dva nisu dosla do blastociste me i nazvao i dao svoj dojam cijelog postupka, plan za vraćanje a i plan za dalje (sto bi mijenjao i sl.), to mi je puno značilo.. 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 10:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, kako si ti danas?
    Da, ulazimo u teže dane. Sve mi se čini da ću idućih dana biti sve duhovitija i duhovitija (moj obrambeni mehanizam kad popizdim).

MTBica 💃 🍟💉🤰👶 nepitaj 👀 Preuzumaju me tamne sile. Da barem ja imam neki obrambeni meha izam da to izadje 😋 U biti imam, NE RADITI, SAMO GLEDATI SERIJE. A moram raiditi i bas je frka i neke strateske stvari i to mi je bas tesko jer se ne mogu skoncentrirati... Uf. Jedva cekam weekend i da ga prezivim..  👀👣😍
    Vuky ma takva je pasmina, da odmah covjek pomisli da je curica!! PrediVAN je ❤

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    26. Veljača 2021. 10:35

Magnolia da, to je onda taman u ponedjeljak. Vjerujem da te sve brine pogotovo s obzirom na iskustvo koje već imaš. 😔 Ali ako se dobro sjećam, prošli put je bio neki kromosomski poremećaj u pitanju? Jedino zašto bih na tvome mjestu išla sve ranije obavit je ako trebaš heparin ili neku terapiju....
    MTB umirem hahha😂😂😂 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:36

vuky

SBjelisdečko je☺️ odmah mu idem naruciti plavu ogrlicu 🤣🤣🤣
    MTBiceevo pise sex na dan ovulacije i dan prije transfera… isla sam ponoviti gradivo …. ali znam da su neka istrazivanja pokazala da je dobro i nakon 😎

Imam potrebu piturati kucu i cistiti :/ ajmeeee…. nisam 10 dana kuci bila, potrebno je generalku….

Ma samo se ti seksaj, primi metak i za nas koje bi rado ali ne smijemo 
    Aaaa, mama bi se gnijezdila  Ne smiješ pituravati (isparavanja nisu dobra za bebu), čistiti smiješ samo lagane stvari.
    Daj mužu da radi teže. Recimo, bez majice. Možeš ga i uslikati dok radi. 

💔💔💔

ericaa

Dada Šta cure kažu, prilegni, popij pola normabela i biti će sve u redu. Vjerojatno je neka glupa žilica od naprezanja pukla. Proljev ja dobijem svaki put kad se prestrašim. 
    MTB vidim da si stimulirana i baš si mi zabavna  jadan dragi pobjegao  sinoć sam ti htjela opisati kako je zabio (štopericu) ali si zaspala  i ne brini, jajne stanice su tu, pod kontrolom i čekaju trenutak kad će zablistat 
    SBjeliš super da si ispratila štopericu, iduća crtica svi znamo što je 
    Magnolia test je već pravi, ali vjerujem da ti je sve ovo iznenada i napravi kako se ti osjećaš ugodno, slušaj sebe i vjeruj sebi. 
    Curly sretno!
    Ostatak čopora, dobro jutro, sretno svima i šaljem vam lijepi pozdrav na sunčani petak 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Dia85

Dada drž se, mislim da je najbolje rijesit brigu odlaskom u bolnicu.. česta su krvarenja i inače, a kod mpo možda i pojačano.. nadam se da je sve dobro i mislim na tebe
    Curly sretno danas, veselim se tvojim lijepim vijestima

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:38

veksii

Bokic. Koliko se odprilike dugo ceka na red u Sv. Duhu na potpomognutu oplodnju? 🙃

Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna!!!
    Super da si napravila potpis, pročitaj i prve tri stranice teme ako već nisi. Slobodno se predstavi i priduži se luđakinjama ovdje.
    Za Sv Duh ti ja ne znam, ali ima lavica koje će znati.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.