Tiki slazem se sa curama, takodjer ne mislim da je to nesto strasno, tim sto ti je zeljezo 24.. da je ono visoko, mozda bi bila dr stvar, ovako bi takodjer nekog zvala i pitala, cisto radi svoje glave, al ne mislim da je neki problem💕🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala djevojke... Uspjela sam dobiti kliniku, u 11 su mi rekli da dođem, ali me ne može primiti moj doktor jer je danas pun. Ma briga me može me i medicinska sestra pregledati ako želi..ma i sama ću se pregledati... . Uopće nisu zvučali posebno iznenađeno, a meni muka od svega. Jutros sam povraćala 🤮 sad me tako sječe dolje da neznam ni sama što se dešava i kako sam pod ovakvom dozom progesterona uopće prokrvarila....i neznsm zašto sam proljev dobila, crijeva mi divljaju. Baš se bojim 😪😭😭😭
endometrioza
MTB koje je točno pitanje? Skrb nakon postupka? Ja mogu samo reći da pošto smo bili u kontaktu cijelo vrijeme zbog specifičnosti moje situacije, ne znam što bi mi predložili da sam samo javila negativnu betu. Ovako, kad sam bila na ultrazvuku na kojem su mi utvrdili tubarnu trudnoću i uputili me na Petrovu, lijepo su me pozdravili, rekli da im je žao, upisali me za novi postupak preko HZZO-a, i nisu mi naplatili pregled.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Meto MTB ❤️❤️❤️❤️
Dada drzi se, lezi, smiri se malo znam da je tesko, saljem zagrljaj ❤️❤️🥰🥰
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Mtb postoje injekcije progesterona koje traju tjedan dana.. jednom tjedno piknes i mirna💪 Pruloton mislim, imam je u frizu al se ne mogu sagnuti da vidim tocno, hiper mi ne da😅
Sto se tice sinocnjeg “nesto za krv”, mislila sam zbog moguce anemije koliko je vadis i koliko jos planiras🙈
Magnolia ovo je divno tamnjenje.. da sutra napravis betu i zovnes Po? Meni su vraceni trodnevni i rekli su mi da mogu vec 10dnt vaditi betu, tako da ti odmah da neki heparin..💕 uzbudjena sam jako😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Hvala djevojke… Uspjela sam dobiti kliniku, u 11 su mi rekli da dođem, ali me ne može primiti moj doktor jer je danas pun. Ma briga me može me i medicinska sestra pregledati ako želi..ma i sama ću se pregledati… . Uopće nisu zvučali posebno iznenađeno, a meni muka od svega. Jutros sam povraćala 🤮 sad me tako sječe dolje da neznam ni sama što se dešava i kako sam pod ovakvom dozom progesterona uopće prokrvarila….i neznsm zašto sam proljev dobila, crijeva mi divljaju. Baš se bojim 😪😭😭😭
Proljev si dobila jer se bojiš, to je klasična nuspojava kad se prepadnemo.
Krvarenja su jako jako česta, držimo fige da je tebi jedno od ovih benignih. Progesteron ne zaustavlja krvarenja žilica i hematome samo tako, nema to veze s tim. Samo vidi kako da se opustiš, slušaj upute od Meto, i popij si normabelčić da se malo opustiš.
💔💔💔
https://ibb.co/VgrYpfB
Znam da cete se vi sjetit ako ne stavim, pa prije nego krenem vanka evo ih.😏
😍😍😍😍😍😍😍😍
oharascarlett14@gmail.com
MTBkoje je točno pitanje? Skrb nakon postupka? Ja mogu samo reći da pošto smo bili u kontaktu cijelo vrijeme zbog specifičnosti moje situacije, ne znam što bi mi predložili da sam samo javila negativnu betu. Ovako, kad sam bila na ultrazvuku na kojem su mi utvrdili tubarnu trudnoću i uputili me na Petrovu, lijepo su me pozdravili, rekli da im je žao, upisali me za novi postupak preko HZZO-a, i nisu mi naplatili pregled.
Da, to je bilo pitanje. Ali da, ti imaš malo specifičniju situaciju.
Baš kužim da mi treba nešto više od "više sreće drugi put, javi se za par mjeseci" od sestre na telefonu.
Je da ću ovdje biti uspješno trudna, pa me to neće dirati, ali mislim da je to baš bitno.
💔💔💔
Tiki mislim da nije nikakav problem, a pogotovo neće biti do srijede.... Eventualno kupi aktivnu folnu od solgara i omega 3 i to pij svaki dan, a prenatalne 1 na dan i ako svaki 2.,3.dan preskocis, ništa zato. U 2.tromjesecju je bitan DHA iz omege, pa si to koristi obvezno. 😊
Dada žao mi je što prolazis kroz taj strah, ali vjerujem da je glupi hematom i da samo trebaš mirovati. Leži sad na lijevi bok i popij normabel i čekaj 11 h. Proljev je vjerojatno od straha, a ako je hematom, možda je puknuo od povraćanja.. Javi nam se, tu smo za tebe ❤️
Vuky predivan je pesonja!! 🥰🥰 Sjećam se da ste se namučili da dođete do njega❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Vuky i ja sam mislila da je cura zbog crvene ogrlice🙈
Divan je, tocno bi ga zagrlila i ne pustila🥰
Lucy ovaj put ce i tvoj postupak biti uspjesan i sve ce proci kako treba. 💓
Maki moja divna🥰🥰
Mi smo znatizeljne babe, sve ces ispricati cim mognes.☝️
Puno srece i zdravlja malenom i naravno, cestitke tebi i muzu, bit cete divni roditelji🥰 ljubi mi malenog zeta😁🙈💕
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji