Meto, hoćeš reći da si i ti dobro stimulirana.
Što su ti naši doktori nama napravili ovaj put? Ili su ovo prvi simptomi trudnoće? : phoebe :
💔💔💔
Mtb postoje injekcije progesterona koje traju tjedan dana.. jednom tjedno piknes i mirna💪 Pruloton mislim, imam je u frizu al se ne mogu sagnuti da vidim tocno, hiper mi ne da😅
Sto se tice sinocnjeg “nesto za krv”, mislila sam zbog moguce anemije koliko je vadis i koliko jos planiras🙈
Magnolia ovo je divno tamnjenje.. da sutra napravis betu i zovnes Po? Meni su vraceni trodnevni i rekli su mi da mogu vec 10dnt vaditi betu, tako da ti odmah da neki heparin..💕 uzbudjena sam jako😁
Ma povraca mi se od pomisli na betu, eto, ni sama ne znam sta da radim, ustvari sinoc sam se probudila u 4 i nisam mogla zaspati, sve ovo mi se događa u istom mjesecu kao sa prvom trudnocom prirodnom, samo tjedan dana kasnije😒😒😒😒. I jos sinoc ono na provjereno, a nikad ne gledam provjereno, nervira me to i in magazin😏, ne znam sta mi je bilo pa sam prebacila. I jos mi danas svi salju jesam li gledala
Vjeruj svom tijelu ovaj put🤞🤞🤞🤞. Šta kazu ono poslje kiše dođe duga i sunce i tebi ce tako🤗🤗
BjeliS zeno, ti si ocito trudna. Isto pitanje si mi jucer postavila i odgovorila sam ti. 😂🤦♀️
Almagea se pije dvije tbl na dan, to je dnevna doza. Tako pise u uputama. Dnevna doza dvije kapsule uz obrok 😂
Ajme oprosti, promaklo mi, jucer jedva sve uspila procitat a oci mi se zatvarajuuuu
Nisam znala.
Nina drzi se
MTBica isto kod mene s poslom. Evo pisem jedan mail od jutra. 👀
Gurat cemo mi kolica, hoceeeemo
oharascarlett14@gmail.com
Mtb to tebi nece trebat jer će ovaj bit dobitni🥰.al šta se Gića tiče neuspjeli pokušaj je samo uvod u nastavak i ima ti spiku "ja od vas ne odustajem, jedino vi možete od mene", planira dalje kao da ostaješ kod njega
Dia85, tvoje riječi su melem za moje uši.
Sviđa mi se takav pristup.
Baš me ranilo kad mi je moja bivša dr u istom pregledu u kojem mi je rekla da za moju bebu nema više šanse rekla i da možemo se mi truditi, ali godine su tu, šanse su male, blabla.. I totalno je potonula. Da, baš to, imala sam osjećaj da je odustala od mene.
💔💔💔
BjeliS zeno, ti si ocito trudna. Isto pitanje si mi jucer postavila i odgovorila sam ti. 😂🤦♀️
Almagea se pije dvije tbl na dan, to je dnevna doza. Tako pise u uputama. Dnevna doza dvije kapsule uz obrok 😂
Ajme oprosti, promaklo mi, jucer jedva sve uspila procitat a oci mi se zatvarajuuuu
Nisam znala.
Nina drzi se
MTBica isto kod mene s poslom. Evo pisem jedan mail od jutra. 👀
Gurat cemo mi kolica, hoceeeemo
I jesti štrudlu od borovnica u GK
Ja odradila jedan sastanak gdje nisam ispala previše glupa, još dva me čekaju. I za zadnji moram imati rezultate koje se ne mogu natjerati kreirati.
💔💔💔
Mtb to tebi nece trebat jer će ovaj bit dobitni🥰.al šta se Gića tiče neuspjeli pokušaj je samo uvod u nastavak i ima ti spiku "ja od vas ne odustajem, jedino vi možete od mene", planira dalje kao da ostaješ kod njegaDia85, tvoje riječi su melem za moje uši.
Sviđa mi se takav pristup.
Baš me ranilo kad mi je moja bivša dr u istom pregledu u kojem mi je rekla da za moju bebu nema više šanse rekla i da možemo se mi truditi, ali godine su tu, šanse su male, blabla.. I totalno je potonula. Da, baš to, imala sam osjećaj da je odustala od mene.
Dr.B hoce biti takva.
I mene je ubila u pojam kada je nakon sto smo na 4dc vidili 4 folikulica, 6dc rekla da je na zalost samo jedan vodeci, ostali su odustali 🙀 Meni doslo da odustanem.
Meto a racunam da mi je danas nekako pre rano, sutra je subota, ne da mi ih se gnjavit ako nije stani pani😁😁, pa mi je pon ok dan.
Bajo nemam sta vjerovat, osjecam se isto, tijelo mi nista me govori.
Jedino sam sva psihoticna, ali to sam ja uvijek, i kad cekam neki paket koji jedva cekam😂😂😂😂
MTBica a joj. Drzim fige da izduras dan.
Ja ispratila stopericu, ipak je Dada bila u pravu, otisla je za 4 dana... Cudno.
Dada nadam se da je sve u redu…..
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore