Mtb postoje injekcije progesterona koje traju tjedan dana.. jednom tjedno piknes i mirna💪 Pruloton mislim, imam je u frizu al se ne mogu sagnuti da vidim tocno, hiper mi ne da😅
Sto se tice sinocnjeg “nesto za krv”, mislila sam zbog moguce anemije koliko je vadis i koliko jos planiras🙈
Kako ja znam da je neka lavica ostala trudna?
Odmah me počne provocirati.
Super to za trajanje od tjedan dana, baš ću proučiti. Uz heparin, ima smisla da dobijem nešto što je jednom, a ne da svaki dan moram.
Ajde reci onom svom seksi macanu da se sagne i pogleda kad bude doma.
💔💔💔
Dada identicno je i meni bilo u 5. Tj + bolovi ,ne znam jel se sjecas.. znam kako ti je,drzi se,ali imas mene za primjer kako sve moze biti ok. 🙏Drzim fige.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Mtb ne provociram, majke mi (😅) a ako sam po tom trudna, nabacim ja nesto svaki dan ubuduce😁😁
Smijesno mi je da su testici za amatere, a ti imas u planu nekoliko beta raditi😁 prekul💪
Macan radio nocnu, cim se ustane, saljem slicicu👌
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
MakiSt čestitam uživaj sa svojim princom i pošalji nam koju slikicu
Ila drži se i traži još mišljenja. Svakako traži i mišljenje dr. Hauptmana ii/li Ježeka (njih dvojica su na Rebru). Moj muž je bio kod Hauptmana prije nekih 20 dana na konzultacijama i tad mu je rekao da još nisu dobili mikroskop za MicroTESE (iako sam po starim forumima čitala da stalno očekuju taj mikroskop još od 2017., ali eto naše zdravstvo). Ako nije preintimno pitanje, kakva je točno dijagnoza tvog supruga? da li ima delecije na Y kromosomu? Da li su ti rekli zašto ne bi radili MicroT?
Dada ❤️❤️❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mtb ne provociram, majke mi (😅) a ako sam po tom trudna, nabacim ja nesto svaki dan ubuduce😁😁
Smijesno mi je da su testici za amatere, a ti imas u planu nekoliko beta raditi😁 prekul💪
Macan radio nocnu, cim se ustane, saljem slicicu👌
Pa piškenje je za amatere. Bete su za profiće.
Slobodno nabaci i slikicu macana dok se saginje po injekciju Ima nas ovdje u krizi.
💔💔💔
Cure od koliko mg smijem popiti normabel? Ima onaj narančasti i zeleni. Mislim da je narančastii 2mg a zeleni 5mg... Ali stvar je što ja imam samo zeleni, ali mogu za prepoloviti.
endometrioza
Cure od koliko mg smijem popiti normabel? Ima onaj narančasti i zeleni. Mislim da je narančastii 2mg a zeleni 5mg… Ali stvar je što ja imam samo zeleni, ali mogu za prepoloviti.
Od 2mg smiješ.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTBkoje je točno pitanje? Skrb nakon postupka? Ja mogu samo reći da pošto smo bili u kontaktu cijelo vrijeme zbog specifičnosti moje situacije, ne znam što bi mi predložili da sam samo javila negativnu betu. Ovako, kad sam bila na ultrazvuku na kojem su mi utvrdili tubarnu trudnoću i uputili me na Petrovu, lijepo su me pozdravili, rekli da im je žao, upisali me za novi postupak preko HZZO-a, i nisu mi naplatili pregled.
Ja sam nakon inseminacije zvala, i to odmah u ned jer mi je dosla menga, i javila da sam dobila, da je test negativan i rekli su mi da odmah prekinem sa terapijom. Prije tog sam zvala i Š jer mi je rekao da mu obavezno javim stanje i isto mi je rekao prekid terapije i da zovem u kliniku za dogovor oko termina. E sad, obzirom da smo mi inseminaciju napravili onako(da ne propadne)meni je on vec nakon inseminacije napisao da trazim uputnicu za postupak kod svog gin cim i ako dobijem mengu i test bude negativan. Tako je i bilo.. Ja sam vec 3 dc bila u novom postupku. Ali nekako mislim da je kod mene bio specifican slucaj! Jer je on bas, bas bio jako razocaran sta moramo na inseminaciju a ne na planirani IVF jer mi je na konzultacijama rekao da inseminacija kod nas nece upalit.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada od 2mg je za opustanje maternice, od 5 bi te mogao malo poljuljati. Prepolovi ga ❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure od koliko mg smijem popiti normabel? Ima onaj narančasti i zeleni. Mislim da je narančastii 2mg a zeleni 5mg… Ali stvar je što ja imam samo zeleni, ali mogu za prepoloviti.
Koliko ja znam, smiješ 3 puta dnevno po 2mg. Prepolovi ga.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji