Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    26. Veljača 2021. 10:07

Mtb muci 😅 kad mi hoda onako u trenerci po kuci, tocno mi hiper prodje u sekundi😜

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 10:08

🌼TiKi🌼

Dada ako nemas kako do hitne, lezi i pricekaj muza. Cure su rekle vec, krvarenja su jako cesta. Ako nemas grceva, vjerojatno se radi o hematomu ili puknucu neke zilice. Drzim fige da je sve ok🤞
    Hvala cure na savjetima!
    Smanjujem prenatal pa cemo vidjeti. Moja kolegica nije pila nista u trudnoci, cak ni folnu i eno dvije cure, zdrave da ne mogu bit zdravije. Nisam valjda toliki pehist da ce mi nest bit od jedne tablete prenatala manje.

Pa koliko ti prenatala pijes? Ja otpocetka jednu tabletu i tako mi je receno, s tim da znam i preskocit koji dan. Ti iz nekog razloga u ovoj trudnoci moras pit vise il ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

26. Veljača 2021. 10:09

Meto

Mtb postoje injekcije progesterona koje traju tjedan dana.. jednom tjedno piknes i mirna💪 Pruloton mislim, imam je u frizu al se ne mogu sagnuti da vidim tocno, hiper mi ne da😅
    Sto se tice sinocnjeg “nesto za krv”, mislila sam zbog moguce anemije koliko je vadis i koliko jos planiras🙈
    Magnolia ovo je divno tamnjenje.. da sutra napravis betu i zovnes Po? Meni su vraceni trodnevni i rekli su mi da mogu vec 10dnt vaditi betu, tako da ti odmah da neki heparin..💕 uzbudjena sam jako😁

Ma povraca mi se od pomisli na betu, eto, ni sama ne znam sta da radim, ustvari sinoc sam se probudila u 4 i nisam mogla zaspati, sve ovo mi se događa u istom mjesecu kao sa prvom trudnocom prirodnom, samo tjedan dana kasnije😒😒😒😒. I jos sinoc ono na provjereno, a nikad ne gledam provjereno, nervira me to i in magazin😏, ne znam sta mi je bilo pa sam prebacila. I jos mi danas svi salju jesam li gledala

🌼TiKi🌼
    26. Veljača 2021. 10:12

Hvala meto, Tuma ❤️
    Evo, pojela sam sardine, to moj muz jede inace, ja ne... Navodno imaju dosta DHA. Budem napravila tako, probat cu regulirati prehranu, a prenatal cu piti po jednu tbl. Javit cu sto mi je dr. rekao u srijedu. 
    Vuky peso je presladak ❤️
    Nadalice zaboravih te spomenuti sinoc, ali djecica su medena, pravi bomboncici. Nisam ja preskocila. Samo... Trudnicki mozak zaboravi sve napisati. 😂
    MTBica… Procitala sam MTGica😂😂😂😂🤪

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:16

Meto

Mtb muci 😅 kad mi hoda onako u trenerci po kuci, tocno mi hiper prodje u sekundi😜

Mmmm, ne budi škrta, podijeli sa sestrama 
    Ne sjećam se da me zadnji put stimulacija ovoliko puknula na napaljenost, tada sam bila više sva u strahu od toga što me očekuje. I mislim da me više bolilo i da sam bila više natečena, kao da imam malo jaču upalu mjehura.
    Sad kad znam što me očekuje, manje se bojim da ću prdnuti na aspiraciji, a više da ću svršiti 
    Baš sam ... stimulirana, da budem pristojna.  MM je pobjegao iz kuće, za svaki slučaj 

💔💔💔

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 10:17

Magnolia

Meto

Mtb postoje injekcije progesterona koje traju tjedan dana.. jednom tjedno piknes i mirna💪 Pruloton mislim, imam je u frizu al se ne mogu sagnuti da vidim tocno, hiper mi ne da😅
    Sto se tice sinocnjeg “nesto za krv”, mislila sam zbog moguce anemije koliko je vadis i koliko jos planiras🙈
    Magnolia ovo je divno tamnjenje.. da sutra napravis betu i zovnes Po? Meni su vraceni trodnevni i rekli su mi da mogu vec 10dnt vaditi betu, tako da ti odmah da neki heparin..💕 uzbudjena sam jako😁

Ma povraca mi se od pomisli na betu, eto, ni sama ne znam sta da radim, ustvari sinoc sam se probudila u 4 i nisam mogla zaspati, sve ovo mi se događa u istom mjesecu kao sa prvom trudnocom prirodnom, samo tjedan dana kasnije😒😒😒😒. I jos sinoc ono na provjereno, a nikad ne gledam provjereno, nervira me to i in magazin😏, ne znam sta mi je bilo pa sam prebacila. I jos mi danas svi salju jesam li gledala

❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:18

Magnolia, samo prati sebe. Vidi kad je tebi OK ići provjeriti. Dan dva lijevo desno neće ništa promijeniti. 

Tiki, nisam toliko kreativna. Posebno sam zadovoljna smajlijima koje sam dodala. 
    Samo, ne znam je li ovo tvoje čitam kao da sam Gica (prasica) ili Gica (cura od Gića). 

💔💔💔

26. Veljača 2021. 10:23

Da mi se ovo dogodilo prosli mjesec kineze ne bi imala, 100 posto ne bih kupovala po ducanima ove skuplje za rekreativno piskenje i vjerojatno bi ako m ne dođe napravila test ili 28.dan ili dan iza. Tako cu i sada zamisliti da kineza nemam i u ned cu napraviti onaj neki plasticni ili digitalni. Kako mtb kaze😁😁, promijeniti nista ne mogu, biti ce kako bude

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 10:23

Dada drži se ❤
    Tiki meni se ta razina zeljeza ne cini kriticna. A zasto pijes 2 pronatala dnevno? 
    Nina znam sve, sad ulazimo u one dane kada emtuzaijazam zamre i strah se uvuce pod kosti. Treba ih prezivjeti. Nedaj se, jedan je dobitni!! Sretnica si ker imas muža koji te voli ❤ Rijetko je to, vjeruj mi. On želi isto pridonijeti tome da imate bebu, a da zaradi novac jr njegov način kako sudjelovati u tome i pomoći da vam se ostvare snovi 💕❤
    MTBica nick je tu, spremna si. Jako, jako drzim fige! Za tebe, ali i za generaciju! 
    Vuky pesonjiica je prepredivna ❤
    Sretno Curly

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 10:25

Magnolia

Da mi se ovo dogodilo prosli mjesec kineze ne bi imala, 100 posto ne bih kupovala po ducanima ove skuplje za rekreativno piskenje i vjerojatno bi ako m ne dođe napravila test ili 28.dan ili dan iza. Tako cu i sada zamisliti da kineza nemam i u ned cu napraviti onaj neki plasticni ili digitalni. Kako mtb kaze😁😁, promijeniti nista ne mogu, biti ce kako bude

Tako je. Čekamo nedjelju. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.