MTB jako je dobar, naravno da smo sve zaljubili i da je on poseban i naj od svih 😍 Bome i ja to jedva cekam, mislim da ce biti najbolji babysitter
Lucyinthesky, baš me zanima, vidjet ćemo što će ANKSIMORON, AuroraB, Dia85, ... reći. Meni je dosta bitan i taj after postupak pristup. Na kraju, to mi je jedino baš jako loše odrađeno u Beti.
Dada, 30% trudnica krvari u trudnoći i u većini slučajeva nije ništa. Samo vidi kako se možeš smiriti, za sat vremena lijevo/desno se ništa neće dogoditi. Sjedni, vidi možeš li taksijem ili drugim prijevozom do klinike. Ako ne, muž će te odvesti kad dođe. Ti nemoj voziti, to nema smisla.
💔💔💔
Dada ajde fino u krevet, bocicu vode sa sobom, reduciraj tekucinu i na lijevi bok. Imas mozda duphastone kod sebe? Ako da, 4 kom odmah popiti, a utrice takodjer piti, niposto stsvljati.. mozda je glupi hematom, precesti su i to krvuckanje a nami se ruke i noge odsjeku.. popij normabel da te opusti sto vise. ❤️ Javljaj stanje😘😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Vuky preslatka je ❤️
Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop
Ne tako govorit! ☝🏻 skupa ste u ovom svemu i muz sve sta radi, radi zbog vas i vase male obitelji.. 🥰🥰 i on sigurno tako ne razmislja! Imas srece sta je on tako vrijedani misli na vasu buducnost, a i on je pogotovo sretnik jer je naso zenu koja je fajter i koja ne odustaje tako lako ❤💜💜❤💜❤💜❤️
❤️❤️❤️❤️❤️ Nadam se najboljem jer neznam vise kako ću
Imaš fantastičnog muža, fantastičnog doktora i fantastičan čopor. Nisi sama.
💔💔💔
Dada drži se 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dada htjela sam ti napisati slicno ko MTB, uglavnom probaj se smiriti, jos koji put nazvati kliniku.... u mpo trudnocama je cesce krvarenje, a po osobnom iskustvu sa frendicama/poznanicama gotovo pola njih su imale neko krvarenje u trudnoci...
Dada ja ti ne bih preporucila da igdje ides sad, nego tako kako sam napisala u prethodnom postu. Sjetim se uvijek moje think koja je patronazna i pored svaceg sto ju je zadesilo, imala je hematom u tvojim tjednima i tako je napravila..
Rodila je curicu🥰 samo lezati, a u autu spustiti sic i isto prema lijevoj strani lezati do klinike, za svaki slucaj..
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Dada ako nemas kako do hitne, lezi i pricekaj muza. Cure su rekle vec, krvarenja su jako cesta. Ako nemas grceva, vjerojatno se radi o hematomu ili puknucu neke zilice. Drzim fige da je sve ok🤞
Hvala cure na savjetima!
Smanjujem prenatal pa cemo vidjeti. Moja kolegica nije pila nista u trudnoci, cak ni folnu i eno dvije cure, zdrave da ne mogu bit zdravije. Nisam valjda toliki pehist da ce mi nest bit od jedne tablete prenatala manje.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nina 😘😘 vrlim, jako💕
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji