Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    26. Veljača 2021. 09:23

MTB jako je dobar, naravno da smo sve zaljubili i da je on poseban i naj od svih 😍 Bome i ja to jedva cekam, mislim da ce biti najbolji babysitter 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 09:24

Lucyinthesky, baš me zanima, vidjet ćemo što će ANKSIMORON, AuroraB, Dia85, ... reći. Meni je dosta bitan i taj after postupak pristup. Na kraju, to mi je jedino baš jako loše odrađeno u Beti.

Dada, 30% trudnica krvari u trudnoći i u većini slučajeva nije ništa. Samo vidi kako se možeš smiriti, za sat vremena lijevo/desno se ništa neće dogoditi. Sjedni, vidi možeš li taksijem ili drugim prijevozom do klinike. Ako ne, muž će te odvesti kad dođe.  Ti nemoj voziti, to nema smisla.

💔💔💔

Meto
    26. Veljača 2021. 09:25

Dada ajde fino u krevet, bocicu vode sa sobom, reduciraj tekucinu i na lijevi bok. Imas mozda duphastone kod sebe? Ako da, 4 kom odmah popiti, a utrice takodjer piti, niposto stsvljati.. mozda je glupi hematom, precesti su i to krvuckanje a nami se ruke i noge odsjeku.. popij normabel da te opusti sto vise. ❤️ Javljaj stanje😘😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 09:26

Nina92

Ruska1986

Nina92

Vuky preslatka je ❤️
    Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop

Ne tako govorit! ☝🏻 skupa ste u ovom svemu i muz sve sta radi, radi zbog vas i vase male obitelji.. 🥰🥰 i on sigurno tako ne razmislja! Imas srece sta je on tako vrijedani misli na vasu buducnost, a i on je pogotovo sretnik jer je naso zenu koja je fajter i koja ne odustaje tako lako ❤💜💜❤💜❤💜❤️

❤️❤️❤️❤️❤️ Nadam se najboljem jer neznam vise kako ću

Imaš fantastičnog muža, fantastičnog doktora i fantastičan čopor. Nisi sama. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    26. Veljača 2021. 09:27

Dada drži se 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

vuky
    26. Veljača 2021. 09:29

Dada htjela sam ti napisati slicno ko MTB, uglavnom probaj se smiriti, jos koji put nazvati kliniku.... u mpo trudnocama je cesce krvarenje, a po osobnom iskustvu sa frendicama/poznanicama gotovo pola njih su imale  neko krvarenje u trudnoci... 

Meto
    26. Veljača 2021. 09:29

Dada ja ti ne bih preporucila da igdje ides sad, nego tako kako sam napisala u prethodnom postu. Sjetim se uvijek moje think koja je patronazna i pored svaceg sto ju je zadesilo, imala je hematom u tvojim tjednima i tako je napravila..
    Rodila je curicu🥰 samo lezati, a u autu spustiti sic i isto prema lijevoj strani lezati do klinike, za svaki slucaj.. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

🌼TiKi🌼
    26. Veljača 2021. 09:33

Dada ako nemas kako do hitne, lezi i pricekaj muza. Cure su rekle vec, krvarenja su jako cesta. Ako nemas grceva, vjerojatno se radi o hematomu ili puknucu neke zilice. Drzim fige da je sve ok🤞
    Hvala cure na savjetima!
    Smanjujem prenatal pa cemo vidjeti. Moja kolegica nije pila nista u trudnoci, cak ni folnu i eno dvije cure, zdrave da ne mogu bit zdravije. Nisam valjda toliki pehist da ce mi nest bit od jedne tablete prenatala manje.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Meto
    26. Veljača 2021. 09:33

Nina 😘😘 vrlim, jako💕

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

BAJOMA
    26. Veljača 2021. 09:35

Dada drži se 🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.