MTBica a joj. Drzim fige da izduras dan.
Ja ispratila stopericu, ipak je Dada bila u pravu, otisla je za 4 dana… Cudno.
Meni je ovitrelle isto za 3,4 dana izisla. Mislim da onaj brevatcid puuuuuuuno duze stoji u organizmu iz nekog razloga. Ma da je tu na oba testa crta😅
MTBica a joj. Drzim fige da izduras dan.
Ja ispratila stopericu, ipak je Dada bila u pravu, otisla je za 4 dana… Cudno.
Meni je ovitrelle isto za 3,4 dana izisla. Mislim da onaj brevatcid puuuuuuuno duze stoji u organizmu iz nekog razloga. Ma da je tu na oba testa crta😅
Ja se ne kuzim u te stoperice. Mislila sam da je samo stvar u dozi, ne u vrsti stoperice.. Jer sve imaju bhcg. Valjda. Da, malo malo se jos vidi danas.
oharascarlett14@gmail.com
Mtb to tebi nece trebat jer će ovaj bit dobitni🥰.al šta se Gića tiče neuspjeli pokušaj je samo uvod u nastavak i ima ti spiku "ja od vas ne odustajem, jedino vi možete od mene", planira dalje kao da ostaješ kod njegaDia85, tvoje riječi su melem za moje uši.
Sviđa mi se takav pristup.
Baš me ranilo kad mi je moja bivša dr u istom pregledu u kojem mi je rekla da za moju bebu nema više šanse rekla i da možemo se mi truditi, ali godine su tu, šanse su male, blabla.. I totalno je potonula. Da, baš to, imala sam osjećaj da je odustala od mene.
Dr.B hoce biti takva.
I mene je ubila u pojam kada je nakon sto smo na 4dc vidili 4 folikulica, 6dc rekla da je na zalost samo jedan vodeci, ostali su odustali 🙀 Meni doslo da odustanem.
Je, kad je dobre volje baš me nabrije i motivira i sva je pozitivna i topla. Jako sam se bila oduševila s njom i radi nje mi je cijeli postupak bio ugodan i prestala sam se bojati postupaka.
Ali kad se razočara, onda totalno potone.
To mi je na kraju baš smetalo, pogotovo u situaciji u kojoj sam bila.
Ona je bila sva razočarana i na prvom UZVu da su mi folikuli premali - a kad usporedim s ovim ovdje, bili su mi još manji i Gić je bio skroz zadovoljan. Samo mi je kasnije dao supresiju, i produžio stimulaciju.
Mislim da je svim srcem u poslu, ali jebiga, ovo je moj postupak a ne njezin, svoja razočarenja treba naučiti držati za sebe, a ne mene opterećivati time.
💔💔💔
Meto a racunam da mi je danas nekako pre rano, sutra je subota, ne da mi ih se gnjavit ako nije stani pani😁😁, pa mi je pon ok dan.
Bajonemam sta vjerovat, osjecam se isto, tijelo mi nista me govori.
Jedino sam sva psihoticna, ali to sam ja uvijek, i kad cekam neki paket koji jedva cekam😂😂😂😂
Znam kako je, i moje tijelo je šutljivi idiot. Ili razbrbljani idiot koji priča gluposti, ovisno o situaciji.
Niš mu ne vjerujem.
💔💔💔
Imamo lijepu vijest. 1.3 konzultacija i pregled u ivf rijeka. Juhuuu krecemo
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Wooohooo, krenulo je!!!
💔💔💔
Wooohooo, krenulo je!!!
Da. A danas mi taman pada ovulacija. I lh testic pozitivan. Mi cemo se keksnuti pa sta bude 😁
Nekako sam skroz pozitivnom razmisljanja ovaj put. I moto mi je ako nece milom hoce silom 😂
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
juhuuu!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Wooohooo, krenulo je!!!
Da. A danas mi taman pada ovulacija. I lh testic pozitivan. Mi cemo se keksnuti pa sta bude 😁
Nekako sam skroz pozitivnom razmisljanja ovaj put. I moto mi je ako nece milom hoce silom 😂
Sviđa mi se moto
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
perlla veksii pozdrav! ja sam vam na sv. duhu ne bi trebalo biti cekanja ako imate sve potrebne nalaze i da zadovoljavaju, vjerujem da bismo mi vec bili u postupku da mm nije dobio bakteriju hhh
magnolia znam da si u strahu ali sjecam se kako si prije 10 dana panicarila zbog progesterona i evo sad neocekivanog preokreta , lijepo, nadam se da ce sve biti dobro, samo polako :)
leila vm iskreno mi je zao :/ jako me pogodila vasa prica ne znam sta da kazem.....na pocetku sam ali bas me strah svega, nekad mi je netko rekao da svaka zena ima problem s djecom ili da ih dobije, ili tijekom trudnoce ili nakon -ne bi se nuzno slozila s tom izjavm ali citajuci ove sve postove stalno se toga sjetim i gledam zasto zasto netko tko ima problema da uopce otane trudan zasto mora imati i problema i kad ostane....sta nije dovoljna prva muka :( evo stvarno ne znam, nadam se da ste vi dovoljno snazne za izdrzat ovo trenuno stanje i da je "sutra" novi ljepsi dan :)
miss drago mi je cuti da su tvoja dva zadnja dana lakša :)
dada nadam se da si popila tu tabletu i da te malo smirila bar dok ti dok ne kazu da je sve to uredu kako su i cure pisale...
MTB nekidan na instagramu nasla neku curu, u americi mislim, kako ide nakon transfera na krumpirice ?!to ne neka svjetksa fora krumpirici i ivf xd ja sam mislila da je to interno samo....
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji