Vuky prediiiivan je!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
SBjelis poludit cu hahahah 🤣🤣😘
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Bokic. Koliko se odprilike dugo ceka na red u Sv. Duhu na potpomognutu oplodnju? 🙃
Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna!!!
Super da si napravila potpis, pročitaj i prve tri stranice teme ako već nisi. Slobodno se predstavi i priduži se luđakinjama ovdje.
Za Sv Duh ti ja ne znam, ali ima lavica koje će znati.
Bila sam ja vec na vol. 4, al mogu opet, nije problem 😃
Vedrana, iz Kc, 26godina nedavni navrsila..citam vase rasprave duze vrijeme, pa sam se zato ukljucila jer nam treba svima podrska kaj se tice beba 🥰
U ponedjeljak decko nosi svoje i moje nalaze urologu i onda cemo cuti sta i kako dalje, al mu je rekao dr da su ti nalazi priprema za potpomognutu, jer je u decku problem..pa me sad samo zanima sta dalje, koliko se ceka u sv.Duhu na postupak 😄
🙋♀️'95. 🙋♂️'94.
Vedrana, KC 😁
Cim prije, to bolje 🤰😄
Bokic. Koliko se odprilike dugo ceka na red u Sv. Duhu na potpomognutu oplodnju? 🙃
Bok, i ja sam na sv.duhu..isto pocetnik 🙂 posto smo imali ja escherihiju, a dragi neke druge bakterije, popili smo antibiotik, i onda ponovno moramo ja na bris cerviksa, on baketriologiju ejakulata..ako smo cisti idemo u ivf vjerojatno...
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Dia85, awww, sad ga još više vrlim.
Da, baš to puno znači. Čak i prije mog konačnog kraja sa Betom, baš mi je smetalo što nije imalo tog kraja, samo gotova si, zbogom. Hvala ti, umirila si me. Ma ja sam mislila isforsirati taj closure, jer više nisam nevinašce da me se voda kao prije. Ali super mi je da on to automatski radi.
BjeliS, znam kako je. Meni je isto kriza na poslu, a jedva se mogu natjerati raditi - za razliku od inače kad sam multitasking girl, sad uzimam jednu po jednu stvar i natjeram se dovršiti je. Naravno da onda radim 14h dnevno, a ne 8, jer neeemooooguuuuuu. Koncentracija 0, inteligencija u debelom minusu.
Draga, jako te vrlim. Gurat ćemo mi ta kolica, pa makar morali krasti Nadalici i Nini92 višak djece.
ericaa, samo ti opisuj kako ti je dragi zabio... vidiš da sam i sad stimulirana.
veksii, žao mi je, trudna sam pa više ne pamtim kako spada. Sutra sam 2tt, to je ključni momenat. Budu cure ovdje znale bolje od mene.
💔💔💔
Bok, i ja sam na sv.duhu..isto pocetnik 🙂 posto smo imali ja escherihiju, a dragi neke druge bakterije, popili smo antibiotik, i onda ponovno moramo ja na bris cerviksa, on baketriologiju ejakulata..ako smo cisti idemo u ivf vjerojatno…
Nasi svi nalazi su cisti ko suza, nema nicega..tak da se nadam cim prije da krenemo, jedva cekam 😄
🙋♀️'95. 🙋♂️'94.
Vedrana, KC 😁
Cim prije, to bolje 🤰😄
BjeliS zeno, ti si ocito trudna. Isto pitanje si mi jucer postavila i odgovorila sam ti. 😂🤦♀️
Almagea se pije dvije tbl na dan, to je dnevna doza. Tako pise u uputama. Dnevna doza dvije kapsule uz obrok 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Vuky i ja sam mislila da je cura zbog crvene ogrlice🙈
Divan je, tocno bi ga zagrlila i ne pustila🥰
Lucy ovaj put ce i tvoj postupak biti uspjesan i sve ce proci kako treba. 💓
Maki moja divna🥰🥰
Mi smo znatizeljne babe, sve ces ispricati cim mognes.☝️
Puno srece i zdravlja malenom i naravno, cestitke tebi i muzu, bit cete divni roditelji🥰 ljubi mi malenog zeta😁🙈💕
Budemo vidjeli 🤞😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Magnolia Znam da je lako meni reci, mozda uopce nije slucajnost ( sjecas se sto je Semi R. napisala za svoje andjelcice, kada budu spremni, doci ce)
Ja ne gledam Provjereno i takve price jer onda ne spavam nocima, isto ne shvacam kako ti ljudi mogu pisati da jesi gledala.. znam da ne misle nista lose, al ljudi moji, stanite..!
Nezz, ne mozes iz svoje koze, nesto se dogadja definitivno i upravo zbog proslih situacija bi bilo dobro to provjeriti. Pretpostavljam da se bojis i pomisliti na ovu T jer si se u startu ogradila od nje.. ja te podrzavam u svakoj tvojoj odluci, koja god bila❤️
Mtb prestani pisati takve stvari, samo citanje mi stvara podrazaje😂😂😂😜
Ila sorry, smetnula sam ti odg. zao mi je zbog takvog odg. Na zalost, bojim se da je to to.. jeste razmisljali o donoru?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Dia85, awww, sad ga još više vrlim.
Da, baš to puno znači. Čak i prije mog konačnog kraja sa Betom, baš mi je smetalo što nije imalo tog kraja, samo gotova si, zbogom. Hvala ti, umirila si me. Ma ja sam mislila isforsirati taj closure, jer više nisam nevinašce da me se voda kao prije. Ali super mi je da on to automatski radi.
BjeliS, znam kako je. Meni je isto kriza na poslu, a jedva se mogu natjerati raditi - za razliku od inače kad sam multitasking girl, sad uzimam jednu po jednu stvar i natjeram se dovršiti je. Naravno da onda radim 14h dnevno, a ne 8, jer neeemooooguuuuuu. Koncentracija 0, inteligencija u debelom minusu.
Draga, jako te vrlim. Gurat ćemo mi ta kolica, pa makar morali krasti Nadalici i Nini92 višak djece.ericaa, samo ti opisuj kako ti je dragi zabio… vidiš da sam i sad stimulirana.
veksii, žao mi je, trudna sam pa više ne pamtim kako spada.
Sutra sam 2tt, to je ključni momenat. Budu cure ovdje znale bolje od mene.
Mtb to tebi nece trebat jer će ovaj bit dobitni🥰.al šta se Gića tiče neuspjeli pokušaj je samo uvod u nastavak i ima ti spiku "ja od vas ne odustajem, jedino vi možete od mene", planira dalje kao da ostaješ kod njega
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji