Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita7
    26. Veljača 2021. 12:17

* prolaktina ne progesterona

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• veksii
    26. Veljača 2021. 12:20

rita7

perlla veksii pozdrav! ja sam vam na sv. duhu ne bi trebalo biti cekanja ako imate sve potrebne nalaze i da zadovoljavaju, vjerujem da bismo mi vec bili u postupku da mm nije dobio bakteriju hhh
    magnolia znam da si u strahu ali sjecam se kako si prije 10 dana panicarila zbog progesterona i evo sad neocekivanog preokreta , lijepo, nadam se da ce sve biti dobro, samo polako :)
    leila vm iskreno mi je zao :/ jako me pogodila vasa prica ne znam sta da kazem…..na pocetku sam ali bas me strah svega, nekad mi je netko rekao da svaka zena ima problem s djecom ili da ih dobije, ili tijekom trudnoce ili nakon -ne bi se nuzno slozila s tom izjavm ali citajuci ove sve postove stalno se toga sjetim i gledam zasto zasto netko tko ima problema da uopce otane trudan zasto mora imati i problema i kad ostane….sta nije dovoljna prva muka :( evo stvarno ne znam, nadam se da ste vi dovoljno snazne za izdrzat ovo trenuno stanje i da je "sutra" novi ljepsi dan :)
    miss drago mi je cuti da su tvoja dva zadnja dana lakša :)
    dada nadam se da si popila tu tabletu i da te malo smirila bar dok ti dok ne kazu da je sve to uredu kako su i cure pisale…
    MTB nekidan na instagramu nasla neku curu, u americi mislim, kako ide nakon transfera na krumpirice ?!to ne neka svjetksa fora krumpirici i ivf xd ja sam mislila da je to interno samo….

Onda super, drago mi he to za cuti..to mi je trebalo 😁😁😁 a sad, kako bude, vidjet cemo u ponedjeljak..svakako cu javit kad, sta i kako 😁

🙋‍♀️'95. 🙋‍♂️'94.
    Vedrana, KC 😁
    Cim prije, to bolje 🤰😄

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 12:21

Ina85

Imamo lijepu vijest. 1.3 konzultacija i pregled u ivf rijeka. Juhuuu krecemo

Bravaaaa

oharascarlett14@gmail.com

curly29
    26. Veljača 2021. 12:26

Dada javi se kad budes znala nesto vise, smiri se sve ce biti uredu sigurna sam! ♥️
    Ja zene stvarno kaskam sa citanjem, uspjela sam 10ak zadnjih 🥺
    Vidim mjenjaju se nadimci, sreca se primice 😁♥️🥰
    Bice dobar mjesec.
    Evo smirujem stomak da ne povratim BigMac, greota bas :(
    Doktorica kaze da sve izgleda uredu, samo po njenoj racunici od O ja sam danas 6tt i nismo culi srce jer je po njoj prerano, plod je 3mm i tu je gdje treba biti i napreduje sve kako treba od proslog puta ali eto rano je za srce, a ja se molila citavu noc da ga cujem ali dobro.. Idem za 7 dana opet jer zele i oni da cuju srce i budu sigurni da je sve ok prije nego me puste mom doktoru. Nista mi nisu kontrolisali pretjerano osim stitne, izvadili krv da vide TSH jer je on meni 2,99 i kad nisam trudna tako da vjerujem da je podivljao.
    Naravno pitala ja i za trombofiliju, ne vjerujem da ce me slati da to provjerim. 
    Uglavnom zene meni bolje kad manje citam, jer ja sta god procitam isla bi provjeriti i vaditi pa postanem crazy 😂
    Vrlim vas 😬😍

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

ericaa
    26. Veljača 2021. 12:33

curly29

Dadajavi se kad budes znala nesto vise, smiri se sve ce biti uredu sigurna sam! ♥️
    Ja zene stvarno kaskam sa citanjem, uspjela sam 10ak zadnjih 🥺
    Vidim mjenjaju se nadimci, sreca se primice 😁♥️🥰
    Bice dobar mjesec.
    Evo smirujem stomak da ne povratim BigMac, greota bas :(
    Doktorica kaze da sve izgleda uredu, samo po njenoj racunici od O ja sam danas 6tt i nismo culi srce jer je po njoj prerano, plod je 3mm i tu je gdje treba biti i napreduje sve kako treba od proslog puta ali eto rano je za srce, a ja se molila citavu noc da ga cujem ali dobro.. Idem za 7 dana opet jer zele i oni da cuju srce i budu sigurni da je sve ok prije nego me puste mom doktoru. Nista mi nisu kontrolisali pretjerano osim stitne, izvadili krv da vide TSH jer je on meni 2,99 i kad nisam trudna tako da vjerujem da je podivljao.
    Naravno pitala ja i za trombofiliju, ne vjerujem da ce me slati da to provjerim.
    Uglavnom zene meni bolje kad manje citam, jer ja sta god procitam isla bi provjeriti i vaditi pa postanem crazy 😂
    Vrlim vas 😬😍

baš mi je drago da je sve u redu!!!!  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 12:53

Ina85, samo se ti keksni, žrtvuj se i za nas koje to ne smijemo. 
    A što se postupaka tiče, meni je olaknulo kad sam krenula. Sad imam osjećaj da stvarno nešto činim. A u mjesecima pauze između, isto činim, ali sa više gušta nego prije kad se moralo.

rita7, to sa krumpirićima su lavice sa prošlih Vol pokupile sa USA foruma, pa se raširilo.

curly29, da, rano je čuti srce na 6tt, to stvarno rijetki čuju. Držmo fige da ćeš za tjedan dana čuti to junačko srce kako kuca.  U međuvremenu, ja sam te već protjerala sa liste, na onu s trudnicama 

💔💔💔

Sunny_🐣
    26. Veljača 2021. 13:09

Cureeeeee, mi smo dobili nalaz
    no microdeletion detected 🥳🥳🥳🥳
    Negativan je nalaz na mikrodeleciju kromosoma Y 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 13:10

Curly bas lijepo ❤

sbjelisi
    26. Veljača 2021. 13:10

Sunny_

Toooooooo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 13:16

Sunny_

Wooooohooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.