Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    26. Veljača 2021. 09:16

MTB

Nina92, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, budem tebi pričuvala nekad blizance.Tiki, ja bih pitala MPO specijalista ili nekog privatnika, ne bih vjerovala socijalcu jer oni često nisu dovoljno educirani za kompleksnije trudnoće.
    A inače, meni je u zadnjem postupku feritin bio 150, u trudnoći je skočio na 250 i doktorica je komentirala da je to normalno. E sad, je li, ne znam.

Lucyinthesky, oh, hvala na objašnjenju. Meni je recimo taj sastanak poslije u Beti baš falio, mislim da treba postojati takav protokol (i da treba biti u cijeni).
    U smislu, OK, što je sad bilo, što smo naučili, plan za dalje.

vuky, nije samo dan prije transfera u protokolu, koliko se ja sjećam.Ruska1986, ali brkovi su najljepši dio mene, pažljivo ih njegujem.
    Ček, ček, hm, o kojim brkovima pričamo?

Bitno da su uredno pocesljani, pa sad koji god 👻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    26. Veljača 2021. 09:16

MTB, Ruska. Svakako cu ja pokazati nalaz dr. u Zg, sto se njega tice, ne moram piti prenatale, on smatra da se sve moze unijeti prehranom sto treba. Do njega ionako ne mogu do srijede, jer je on vanjski suradnik klinike 🙄
    Meni je 249, zeljezo mi je sasvim ok, 24. Sad bas citam na netu da se najvece zalihe zeljeza trose u drugom i trecem tromjesecju. Nekako si mislim da je to sve u redu jer mi je zeljezo normalno, a zaliha bolje da imam. Za pocetak cu smanjiti prenatal na jedan dnevno. Prehranu ne mogu jos regulirati kad mi jos uvijek bude muka od neke hrane, posebno od ribe... Uzas. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 09:17

Ruska1986

MTB

Nina92, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, budem tebi pričuvala nekad blizance.Tiki, ja bih pitala MPO specijalista ili nekog privatnika, ne bih vjerovala socijalcu jer oni često nisu dovoljno educirani za kompleksnije trudnoće.
    A inače, meni je u zadnjem postupku feritin bio 150, u trudnoći je skočio na 250 i doktorica je komentirala da je to normalno. E sad, je li, ne znam.

Lucyinthesky, oh, hvala na objašnjenju. Meni je recimo taj sastanak poslije u Beti baš falio, mislim da treba postojati takav protokol (i da treba biti u cijeni).

vuky, nije samo dan prije transfera u protokolu, koliko se ja sjećam.Ruska1986, ali brkovi su najljepši dio mene, pažljivo ih njegujem.

Bitno da su uredno pocesljani, pa sad koji god 👻

Počešljani, fino nakovrčani, oblikovani, ... you name it 
    Samo najbolje za mog muža, dečka i ljubija. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    26. Veljača 2021. 09:18

MTB

Kažem, ne znam da li je to praksa inače ili ne, znat će druge curke iz Ivf-a, ima nas 🤔
    Nakon što sam mu javila za neuspjeh i covid, rekao je da se odmorim i da ga zovem nakon ng da se sve dalje dogovorimo i tad mi je rekao to za pregled. Kasnije smo se čuli još par puta u vezi nalaza i to je to.
    U Podobniku je uvijek kasnije bio dogovor i pregled.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🌼TiKi🌼

Ludakopatka hvala za laneno ulje, upisano u moju memoriju ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Cure jako sam se uplašila... 
    Otišla sam na posao i nisam bila ni pola sata i primjetila sam da krvarim lagano. Pokušavam dobiti kliniku i nitko mi se ne javlja. Malo je reći da sam uplašena i da mj srce lupa 200 na sat. Bojim se onog najgoreg. Do danas evo sve ok... Ne kužim kako i zašto 😭😭😭
    Muž na poslu, nema ga do 11 sigurno kući jer daleko radi.  Luda sam i neznam šta da radim. Ne mogu sama nigdje voziti. Imam osjećaj da me bole prepone i odmah sam proljev dobila od muke. 💔

endometrioza

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 09:19

Nina92

Vuky preslatka je ❤️
    Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop

Ne tako govorit! ☝🏻 skupa ste u ovom svemu i muz sve sta radi, radi zbog vas i vase male obitelji.. 🥰🥰 i on sigurno tako ne razmislja! Imas srece sta je on tako vrijedani misli na vasu buducnost, a i on je pogotovo sretnik jer je naso zenu koja je fajter i koja ne odustaje tako lako ❤💜💜❤💜❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 09:20

🌼TiKi🌼

MTB, Ruska. Svakako cu ja pokazati nalaz dr. u Zg, sto se njega tice, ne moram piti prenatale, on smatra da se sve moze unijeti prehranom sto treba. Do njega ionako ne mogu do srijede, jer je on vanjski suradnik klinike 🙄
    Meni je 249, zeljezo mi je sasvim ok, 24. Sad bas citam na netu da se najvece zalihe zeljeza trose u drugom i trecem tromjesecju. Nekako si mislim da je to sve u redu jer mi je zeljezo normalno, a zaliha bolje da imam. Za pocetak cu smanjiti prenatal na jedan dnevno. Prehranu ne mogu jos regulirati kad mi jos uvijek bude muka od neke hrane, posebno od ribe… Uzas.

Nemoj guglati, to je najbitnije.
    A do srijede možeš pričekati, ništa se neće desiti u par dana.
    Meni je dr rekla da je to normalno i da će to beba potrošiti kasnije. Da valjda tijelo automatski krene slagati zalihe. Ali ja sam tad bila 7tt, tako da ne znam kako je u tvom slučaju.
    A za sad ima smisla da smanjiš prenatal. 

💔💔💔

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 09:21

Dada🐼

Cure jako sam se uplašila…
    Otišla sam na posao i nisam bila ni pola sata i primjetila sam da krvarim lagano. Pokušavam dobiti kliniku i nitko mi se ne javlja. Malo je reći da sam uplašena i da mj srce lupa 200 na sat. Bojim se onog najgoreg. Do danas evo sve ok… Ne kužim kako i zašto 😭😭😭
    Muž na poslu, nema ga do 11 sigurno kući jer daleko radi. Luda sam i neznam šta da radim. Ne mogu sama nigdje voziti. Imam osjećaj da me bole prepone i odmah sam proljev dobila od muke. 💔

Da odes negdje na hitnu? Krvarenjenu trudnoci nije tako rijetka pojava, ali ipak da odes negdje na pregled 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Nina92
    26. Veljača 2021. 09:21

Ruska1986

Nina92

Vuky preslatka je ❤️
    Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop

Ne tako govorit! ☝🏻 skupa ste u ovom svemu i muz sve sta radi, radi zbog vas i vase male obitelji.. 🥰🥰 i on sigurno tako ne razmislja! Imas srece sta je on tako vrijedani misli na vasu buducnost, a i on je pogotovo sretnik jer je naso zenu koja je fajter i koja ne odustaje tako lako ❤💜💜❤💜❤💜❤️

❤️❤️❤️❤️❤️ Nadam se najboljem jer neznam vise kako ću 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.