https://ibb.co/Nx87L6B
Lucyn ovo je nasa prinova ☺️ Sad nam jos fali beba i kompletna smo familija ❤️
Ajmeeeee divan/divna ❤️🐕Znači uspjeli ste riješiti probleme oko granice ili ste ga tu kupili?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sbjelissada si barem sigurna da je izašla štopericaLucyintheskyznači idemo skupa u travnju
Ja sam u IVF-u dobila Decapeptyl par dana nakon transfera.
Izgleda da idemo, ako se nešto ne promijeni 😊🤞
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Awwww, predivna je
To je ona koju si teškom mukom nabavila?
Da, ali decko je, koji je ocito toliko lijep pa svi misle da je curka ☺️ 1.1. smo po njega, testirali se i kroz snijeg i led 10h voznje- muz me sigurno voli 🤣🤣🤣
Nina92, vidjet ćemo. Ako ništa drugo, budem tebi pričuvala nekad blizance.
Tiki, ja bih pitala MPO specijalista ili nekog privatnika, ne bih vjerovala socijalcu jer oni često nisu dovoljno educirani za kompleksnije trudnoće.
A inače, meni je u zadnjem postupku feritin bio 150, u trudnoći je skočio na 250 i doktorica je komentirala da je to normalno. E sad, je li, ne znam.
Lucyinthesky, oh, hvala na objašnjenju. Meni je recimo taj sastanak poslije u Beti baš falio, mislim da treba postojati takav protokol (i da treba biti u cijeni).
U smislu, OK, što je sad bilo, što smo naučili, plan za dalje.
vuky, nije samo dan prije transfera u protokolu, koliko se ja sjećam.
Ruska1986, ali brkovi su najljepši dio mene, pažljivo ih njegujem.
Ček, ček, hm, o kojim brkovima pričamo?
💔💔💔
Awwww, predivna je
Da, ali decko je, koji je ocito toliko lijep pa svi misle da je curka ☺️ 1.1. smo po njega, testirali se i kroz snijeg i led 10h voznje- muz me sigurno voli 🤣🤣🤣
I sama radim slične stvari za četveronožne, tako da kužim skroz 🐾😎
🧍♂️42-od astheno-normo
Pozdrav curee, mi smo dobili brzi odgovor iz Cito poliklinike da se neisplati uopce ici na micro TESE… takoo daaa sva sam neka njonjava 😞😞… dali dr. Hauptman radi micro TESE, dali da trazimo jos njegovo misljenje ili??
Ja bi tražila još njegovo mišljenje.
Ja bih tražila i 10 mišljenja prije nego odustanem. Čisto da znam da sam ispucala sve opcije.
💔💔💔
Vuky preslatka je ❤️
Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop
Draga, muž je dobio na životno loto kad je dobio tebe
Samo budi nježna prema sebi
💔💔💔
Awwww, predivna je
Definitivno mu nisi mrska
Ma napisala si prinova, pa je meni to automatski bio ženski spol. Predivan je, predivan. Djeluje kao prava maza.
Jedva čekam slike njega sa bebačem
💔💔💔
Cure sad su mi tamo na ljetnim bebama cure rekle da je taj moj visok feritin opasan 😲
Sta da radim? Da prestanem s prenatalom? Kak cu onda s aktivnom folnom, jel mi treba jos? Omega? Sta da jedem da to imam? Sto pitanja… 🤨
Po sestri kod moje soc gin je sve to super. Gin mi je na go i netko ju mijenja drugi, kontrola mi je u srijedu.
Magnolia 🤞
Curly sretno! ❤️
Tiki,
Za omegu ti mogu preporučiti laneno ulje, hladno prešano, ja sam uzimala ekozonu iz bio i bio... To je iz ekološkog uzgoja, bogato omega kiselinama... Dovoljno 2,3 žličice dnevno, ja sam si promiješa la to sa posnim sirom, može i u jogurt
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Vuky preslatka je ❤️
Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop
Draga, muž je dobio na životno loto kad je dobio tebe
Samo budi nježna prema sebi
Hvala ti draga ❤️❤️ riječi ti se pozlatile za blizance 🤞🤞
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji