Sbjelis sada si barem sigurna da je izašla štoperica
Lucyinthesky znači idemo skupa u travnju
Ja sam u IVF-u dobila Decapeptyl par dana nakon transfera.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure sad su mi tamo na ljetnim bebama cure rekle da je taj moj visok feritin opasan 😲
Sta da radim? Da prestanem s prenatalom? Kak cu onda s aktivnom folnom, jel mi treba jos? Omega? Sta da jedem da to imam? Sto pitanja... 🤨
Po sestri kod moje soc gin je sve to super. Gin mi je na go i netko ju mijenja drugi, kontrola mi je u srijedu.
Magnolia 🤞
Curly sretno! ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska1986, super.
Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?
Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.
Možda i daju, meni nisu spomenuli 🤷♀️Ne znam kako je bilo AuroraB i ANKSIMORON 🤔
Ma svejedno mi je da li ožujak ili travanj, tijelom mi se očito još nije resetiralo kad ciklusi tako zezaju, to i on kaže da nema potrebe forsirat🙄
Apsolutno se slažem, nema smisla forsirati, a jedan mjesec vamo tamo ne čini neku razliku.
A kako to da si bila na kontroli? To je neki njegov protokol? U Beti, ako ne upali, samo dobiješ da se javiš za par mjeseci kad opet budeš išla u postupak, nema kontrole nakon postupka.
Kako to ide kod njega? Ne da će mi trebati, jer će mi postupak biti uspješan i bit ću trudna i ići ću na kontrole trudnoće, ali čisto informativno.
Mislim da nije, zapravo ne znam🤔Izgleda da sam nejasno napisala, nisam bila kod njega, pregledavao me moj ginekolog i ponavljala sam papu i briseve, a G mi je rekao da odem na pregled kod svojeg i javim mu se nakon toga ili da dođem kod njega, kako želim. Uglavnom, želio je da se dogovorimo oko protokola i još nekih nalaza od mm.
Inače, u prošloj klinici sam uvijek nakon postupka išla tamo na pregled i dogovor za dalje.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB zaboravljam brzo 🤣🤣🤣 A rekla mi da pijem vode, ali je zvučalo kao drzi vodu u ustima 😂
Lucyn nisumi zabranili sex, nego sam planirala ne bas prva dva dana nakon :) Znaci da se ne suzdržavam ☺️☺️☺️ Mislim, moram zapravo muzu dati da procita da mozemo 🤣🤣🤣🤣
Ja sam napisala koji je protokol seksanja oko FETa, ti vidi želiš li riskirati i ne ići po protokolu
A zaboravljivost je normalna za vas trudnice, navikla sam na to
Dan prije transfera ✅
A izgleda da ce biti i poslje 😎
Ruska1986, super.
Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?
Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.
Nemoj zaboravit rijesit brkove 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://ibb.co/Nx87L6B
Lucyn ovo je nasa prinova ☺️ Sad nam jos fali beba i kompletna smo familija ❤️
Awwww, predivna je
To je ona koju si teškom mukom nabavila?
💔💔💔
Pozdrav curee, mi smo dobili brzi odgovor iz Cito poliklinike da se neisplati uopce ici na micro TESE… takoo daaa sva sam neka njonjava 😞😞… dali dr. Hauptman radi micro TESE, dali da trazimo jos njegovo misljenje ili??
Ja bi tražila još njegovo mišljenje.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure sad su mi tamo na ljetnim bebama cure rekle da je taj moj visok feritin opasan 😲
Sta da radim? Da prestanem s prenatalom? Kak cu onda s aktivnom folnom, jel mi treba jos? Omega? Sta da jedem da to imam? Sto pitanja… 🤨
Po sestri kod moje soc gin je sve to super. Gin mi je na go i netko ju mijenja drugi, kontrola mi je u srijedu.
Magnolia 🤞
Curly sretno! ❤️
Ja ti ne mogu pomoci vezano za ovo.. A mozda da ne pijes svaki dan, nego tipa svaki treci? Sad stvarno lupetam... i znam zene koje uopce nisu pile vitamine u trudnoci i sve ok... 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pozdrav curee, mi smo dobili brzi odgovor iz Cito poliklinike da se neisplati uopce ici na micro TESE… takoo daaa sva sam neka njonjava 😞😞… dali dr. Hauptman radi micro TESE, dali da trazimo jos njegovo misljenje ili??
Ja bi tražila još njegovo mišljenje.
Definitivno!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Vuky preslatka je ❤️
Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji