Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    26. Veljača 2021. 08:58

Sbjelis sada si barem sigurna da je izašla štoperica 
    Lucyinthesky znači idemo skupa u travnju 
    Ja sam u IVF-u dobila Decapeptyl par dana nakon transfera.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🌼TiKi🌼
    26. Veljača 2021. 08:58

Cure sad su mi tamo na ljetnim bebama cure rekle da je taj moj visok feritin opasan 😲
    Sta da radim? Da prestanem s prenatalom? Kak cu onda s aktivnom folnom, jel mi treba jos? Omega? Sta da jedem da to imam? Sto pitanja... 🤨
    Po sestri kod moje soc gin je sve to super. Gin mi je na go i netko ju mijenja drugi, kontrola mi je u srijedu. 
    Magnolia 🤞
    Curly sretno! ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lucyinthesky
    26. Veljača 2021. 09:00

MTB

Lucyinthesky

MTB

Ruska1986, super.
    Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
    Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
    Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
    Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.

Možda i daju, meni nisu spomenuli 🤷‍♀️Ne znam kako je bilo AuroraB i ANKSIMORON 🤔
    Ma svejedno mi je da li ožujak ili travanj, tijelom mi se očito još nije resetiralo kad ciklusi tako zezaju, to i on kaže da nema potrebe forsirat🙄

Apsolutno se slažem, nema smisla forsirati, a jedan mjesec vamo tamo ne čini neku razliku.
    A kako to da si bila na kontroli? To je neki njegov protokol? U Beti, ako ne upali, samo dobiješ da se javiš za par mjeseci kad opet budeš išla u postupak, nema kontrole nakon postupka.
    Kako to ide kod njega? Ne da će mi trebati, jer će mi postupak biti uspješan i bit ću trudna i ići ću na kontrole trudnoće, ali čisto informativno.

Mislim da nije, zapravo ne znam🤔Izgleda da sam nejasno napisala, nisam bila kod njega, pregledavao me moj ginekolog i ponavljala sam papu i briseve, a G mi je rekao da odem na pregled kod svojeg i javim mu se nakon toga ili da dođem kod njega, kako želim. Uglavnom, želio je da se dogovorimo oko protokola i još nekih nalaza od mm.
    Inače, u prošloj klinici sam uvijek nakon postupka išla tamo na pregled i dogovor za dalje.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

vuky
    26. Veljača 2021. 09:01

MTB

vuky

MTB zaboravljam brzo 🤣🤣🤣 A rekla mi da pijem vode, ali je zvučalo kao drzi vodu u ustima 😂
    Lucyn nisumi zabranili sex, nego sam planirala ne bas prva dva dana nakon :) Znaci da se ne suzdržavam ☺️☺️☺️ Mislim, moram zapravo muzu dati da procita da mozemo 🤣🤣🤣🤣

Ja sam napisala koji je protokol seksanja oko FETa, ti vidi želiš li riskirati i ne ići po protokolu
    A zaboravljivost je normalna za vas trudnice, navikla sam na to

Dan prije transfera ✅

A izgleda da ce biti i poslje 😎

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 09:02

MTB

Ruska1986, super.
    Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
    Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
    Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
    Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.

Nemoj zaboravit rijesit brkove 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Veljača 2021. 09:03

vuky

https://ibb.co/Nx87L6B

Lucyn ovo je nasa prinova ☺️ Sad nam jos fali beba i kompletna smo familija ❤️

Awwww, predivna je 
    To je ona koju si teškom mukom nabavila? 

💔💔💔

ma2013 👣
    26. Veljača 2021. 09:04

Ila

Pozdrav curee, mi smo dobili brzi odgovor iz Cito poliklinike da se neisplati uopce ici na micro TESE… takoo daaa sva sam neka njonjava 😞😞… dali dr. Hauptman radi micro TESE, dali da trazimo jos njegovo misljenje ili??

Ja bi tražila još njegovo mišljenje.

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Ruska1986
    26. Veljača 2021. 09:06

🌼TiKi🌼

Cure sad su mi tamo na ljetnim bebama cure rekle da je taj moj visok feritin opasan 😲
    Sta da radim? Da prestanem s prenatalom? Kak cu onda s aktivnom folnom, jel mi treba jos? Omega? Sta da jedem da to imam? Sto pitanja… 🤨
    Po sestri kod moje soc gin je sve to super. Gin mi je na go i netko ju mijenja drugi, kontrola mi je u srijedu.
    Magnolia 🤞
    Curly sretno! ❤️

Ja ti ne mogu pomoci vezano za ovo.. A mozda da ne pijes svaki dan, nego tipa svaki treci? Sad stvarno lupetam... i znam zene koje uopce nisu pile vitamine u trudnoci i sve ok... 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986

ma2013

Ila

Pozdrav curee, mi smo dobili brzi odgovor iz Cito poliklinike da se neisplati uopce ici na micro TESE… takoo daaa sva sam neka njonjava 😞😞… dali dr. Hauptman radi micro TESE, dali da trazimo jos njegovo misljenje ili??

Ja bi tražila još njegovo mišljenje.

Definitivno!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Nina92

Vuky preslatka je ❤️
    Prvi put se bas bojim neuspjeha, znam da ne bi trebala biti ali toliko sam napeta da vam nemogu objasnit, u ovih 5 godina dali smo puno novaca, sad smo uredi ali kucu i otvorili svoj Autoservis, muz mi radi od 0-24 kako bi mi omogućio sve najbolje a ja bez uspjeha non stop 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.