Magnolia, hodanje je zdravo za trudnoću, neki vrag nam se onda otpušta koji trudnoća voli.
Za brige, razumijem, iako nisam prošla što i ti.
Bozma, to je stari post, pratim ga već neko vrijeme. Ja držim fige da se izbore i da možemo nakon 42. ići na postupke.
VM, ne može ti nitko ništa vidjeti, premalo je to. Ja bih za svaki slučaj to pratila do 1000 (ako bude rasla do onda) i onda pogledala gdje je malac.
E al znaš kaj meni nije jasno. Kako oni vide di ustrcaju embrij na uzvu, kaj nije da pokazuju neku tockicu kao evo ovdje smo ga smjestili. Pa ako ga vide tad, kako ne mogu vidjeti na beti manjoj od 1000?
Meni je dr gurnuo neku cjevcicu...nije nista radio pod UZV. Osjetila sam tada nesto na desnoj strani. Danas me pregleda color dopplerom i to dosta dugo je ceprkala moja ginekologica i kaze, maternica se ocistila (mengom) jajnici nista ne "rade" ali kao nesto malo vidi na lijevom i to joj pobudi sumnju na vanmatericnu. Bas me zanima sta ce sutra ovaj dr reci. Vjerujte mi zbunjena sam totalno. Dsnas je pak dr rekao da ne metatreksat jer je oporavak do god. dana a nemamo puno vremena cekati. Onda valjda sugerira operaciju, a pitanje je sto ce strucnjaci u bolnici reci i odluciti. Ne znam ni kam da idem 😫
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Magnolia, hodanje je zdravo za trudnoću, neki vrag nam se onda otpušta koji trudnoća voli.
Bozma, to je stari post, pratim ga već neko vrijeme. Ja držim fige da se izbore i da možemo nakon 42. ići na postupke.
VM, ne može ti nitko ništa vidjeti, premalo je to. Ja bih za svaki slučaj to pratila do 1000 (ako bude rasla do onda) i onda pogledala gdje je malac.
E al znaš kaj meni nije jasno. Kako oni vide di ustrcaju embrij na uzvu, kaj nije da pokazuju neku tockicu kao evo ovdje smo ga smjestili. Pa ako ga vide tad, kako ne mogu vidjeti na beti manjoj od 1000?
Meni je dr gurnuo neku cjevcicu…nije nista radio pod UZV. Osjetila sam tada nesto na desnoj strani. Danas me pregleda color dopplerom i to dosta dugo je ceprkala moja ginekologica i kaze, maternica se ocistila (mengom) jajnici nista ne "rade" ali kao nesto malo vidi na lijevom i to joj pobudi sumnju na vanmatericnu. Bas me zanima sta ce sutra ovaj dr reci. Vjerujte mi zbunjena sam totalno. Dsnas je pak dr rekao da ne metatreksat jer je oporavak do god. dana a nemamo puno vremena cekati. Onda valjda sugerira operaciju, a pitanje je sto ce strucnjaci u bolnici reci i odluciti. Ne znam ni kam da idem 😫
Ne, postoje i tablete. Nemoj pristati na ništa, neka ti kažu što misle, a onda ćeš proguglati/pitati ovdje i donijeti odluku.
💔💔💔
MTB da, to znam da može malo odlutati... A ja sam mislila da kao pokažu tockicu (embrij) na uzvu....
Vm misli da vidi baš na jajniku? Stvarno se nadam da će riješiti to bez da ti ostanu ikakve posljedice 🙏
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Meni je dr gurnuo neku cjevcicu…nije nista radio pod UZV. Osjetila sam tada nesto na desnoj strani. Danas me pregleda color dopplerom i to dosta dugo je ceprkala moja ginekologica i kaze, maternica se ocistila (mengom) jajnici nista ne "rade" ali kao nesto malo vidi na lijevom i to joj pobudi sumnju na vanmatericnu. Bas me zanima sta ce sutra ovaj dr reci. Vjerujte mi zbunjena sam totalno. Dsnas je pak dr rekao da ne metatreksat jer je oporavak do god. dana a nemamo puno vremena cekati. Onda valjda sugerira operaciju, a pitanje je sto ce strucnjaci u bolnici reci i odluciti. Ne znam ni kam da idem 😫
Ne, postoje i tablete. Nemoj pristati na ništa, neka ti kažu što misle, a onda ćeš proguglati/pitati ovdje i donijeti odluku.
Ali jesu li tablete za vanmaternicnu? Mislim da je ludakopatka dns nešto napisala da tablete ne pomažu kod vanmaternicne...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Samo da napomenem da ja jedem SVE i SVE JAKO VOLIM 🐷🤤🥳😁 gorski kotar mi je blizu 🤣 ps sve osim cvaraka i tripica 🤯
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ovako. Organizirati cemo festu negdje u G.kotaru. janjetina, luk, rajcice i teletina s krumpirima. Vama sokici, meni vino 😋
Javim dan, vrijeme, tocnu lokaciju 😎
Odlično. Ali kako ti trudna misliš piti?🤔 Ja se bilježim i za janjetinu i za teletinu s krumpirima. Ja sve volim jesti. 😋😋
to će bit fešta s koje ću jedina ja mortus pijana ić kućiA za lokaciju, bitno da ima dobru rasvjetu
Malo mi je trebalo da razmislim zašto ti je potrebna dobra rasvjeta
😂😂
Trudnicki mozak!
oharascarlett14@gmail.com
Tuma, pa Slee je imala vanmaterničnu zadnja (brijem) i išla je sa tabletama. Stvarno ne znam...
ericaa, vidiš da ne voliš sve. Eh da, vjerojatno nikoga neće čuditi da ne volim ni tripice
💔💔💔
Tuma,Pami,Meto,Manemoj i sve koje ste pitale danas za mene,meni je danas teeeeški ODMOR!!! Odavno nisam imala laksi dan, bilo je pritiska i boli ali nemjerljivo manje nego prethodne dane ..poprilicno sam se odmorila i bila dobre volje cijeli dan ,konacno .moji ukucani su presretni jer nisam mrzovoljna i kazu da sam bas zivnula...molim Boga da se ovo stanje neastavi i dalje! Bolucka i na nogama ne mogu bit ali potpisala bi ovo do daljnjega...Bas sam sretna!!
Pami divneee vijesti kod tebe,jezila sam se dok sam citala i prizeljkujem sebi takve vijesti uskoro..u roku od koliko se apsorbirao hematom?? Kod mene ce na iducen pregledu biti 4 tj,valjda se moze u tom periodu bar smanjiti...stvarno ocekujem bolje vijesti..
Jako mi je drago i sretna sam zbog tebe!!!
Tuma nalaz je je super,sad mozes malo predahnuti ❤️
Meto,MTB veselim se vasim postupcima ko da su moji 👏👏
VM citam i ne vjerujem...jako mi je zao i ne mogu mi zamisliti sto prolazis, posavjetuj se sa Aurorom ,ona ipak zna najbolje i najfriskije je to prošla..ja ti zelim svu srecu i mislim na tebe da se to rijesi sto prije da ne patis. Drzi se.
Mattan zao mi je zbog biokemijske, vidim da si pozitivna i imas plan i jako mi je drago zbog toga.. ❤️
Sanjich tebi saljem pusu 😘
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
To je najveci problem, ja sam shvatila ako je unutarmatericna mogu tablete a vanmatericna laparoskopija radije nego metatreksat injekcija. A tko ce i kako ustanovit to mene muci. Cudi me da od tisuce i tisuce pacijentica da nije jos imao takvo iskustvo. Pitat cu ga sutra. Imam osjecaj da njega muci sto on to ne moze rijesiti ali Boze moj, na razvijanje ove bete nismo mogli utjecati. Ja danas imam bolove najvise na desnoj strani u pozadini...ono ja to kazem prema guzici. Ko da me zdjelicna kost boli. Idem se naćesat tableta za spavanje inace bum jos prije u vrapce.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Tuma, pa Slee je imala vanmaterničnu zadnja (brijem) i išla je sa tabletama. Stvarno ne znam…
ericaa, vidiš da ne voliš sve. Eh da, vjerojatno nikoga neće čuditi da ne volim ni tripice
A mogli bi reci sve 😳
Za vanmatericnu nemam nikakvog pojma,zaista. VM žao mi je,drzi se
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore