MTB jesi ti to vidjela kakav je? 😂
Bozma ja i dalje ne kužim zašto ti treba rasvjeta 🙈🙈
Manemoj hahaha i ja se veselim kao da je pravi dogovor 😂 bilo bi stvarno fora da se možemo sve skupiti i upoznati i uživo popričati o svemu.
Bajo stavi nam da vidimo🙈
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Da skrenem temu na praktičnije, MPO teme.
Dakle, evo, sad sam i u drugoj klinici, i nitko mi nije rekao da moram biti gola do kože down there.
Rekla bih da uređena čupavost njima ni na koji način ne smeta u postupku - za cure koje se brinu. Čisto da ne bacate brazilke u zadnji tren ako to inače ne radite i / ili ne volite raditi.
A ja uvijek do kraja, nekako mi to djeluje pristojno 🙈🙈😅😅
Ni ne znam kako bi održavala urednu čupavost 😂😂
I sad mi palo na pamet da mi je drago da nisam u onoj FB grupi da mi ne pošalje netko u inbox kako bi to trebalo izgledati 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj hahaha i ja se veselim kao da je pravi dogovor 😂 bilo bi stvarno fora da se možemo sve skupiti i upoznati i uživo popričati o svemu.
za gledat testove 🙈🙈
Da skrenem temu na praktičnije, MPO teme.
Dakle, evo, sad sam i u drugoj klinici, i nitko mi nije rekao da moram biti gola do kože down there.
Rekla bih da uređena čupavost njima ni na koji način ne smeta u postupku - za cure koje se brinu. Čisto da ne bacate brazilke u zadnji tren ako to inače ne radite i / ili ne volite raditi.
A ja uvijek do kraja, nekako mi to djeluje pristojno 🙈🙈😅😅
Ni ne znam kako bi održavala urednu čupavost 😂😂
I sad mi palo na pamet da mi je drago da nisam u onoj FB grupi da mi ne pošalje netko u inbox kako bi to trebalo izgledati 😂😂😂😂
Zakon, pa da, vjerojatno bi ti netko poslao😂😂😂
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tuma, ti tu jadna nosiš NJEGOVO dijete, žrtvuješ se za NJEGA, a on tako.
Trudnički ume moj, rasvjeta joj treba da lovi sjenice.
manemoj, i ti se pitaš zašto je doktoru neugodno gledati u tvoju
Meni se ne mogu odvojiti od pogleda na tu ljepotu (možda se zapetljaju, šta ja znam ).
Hoćeš da ti pošaljem sliku?
💔💔💔
za gledat testove 🙈🙈
Evo i onda me branite od Magnolie
🙉🙉
Hahahhahahha krivi datum upisala 😂😂😂😂😂 znaci od 23 i 24 .2 je datum 😂😂😂🤦
Bajo mora na lijecenje od ovisnosti filtriranja hcg testova, samo vreba po temama i filtrira😂😂😂,a stvarno ne ocekivam nista i jos ako se i dogodi onda mi 100 pitanja dolazi u glavu, trebam li heparin, prolaktin visok, tsh zadnji mi je bio 5, jel se probio neki neispravan spermić, hoce li se dogoditi kao prosli put.....
A jucer i danas sam po 20 km napravila i iskreno jedva stojim od upale misica nogu🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jeste vidjele ovaj post na Rodi na fejsu o privatnim klinikama na teret HZZO. Krenu li ih čačkat, neće više bit na teret HZZO-a kod privatnika
Sortiraj odgovore
Najstariji