MTB, ne mogu trenutno na žalost, ali budete među prvima koje ćete znati. Radi se o dvostrukoj naplati, kako pacijenticama tako i HZZO-u, jer im se drugačije ne isplati s "nama" raditi, nadajmo se da je stvar nesporazuma kojeg će uspjeti izgladiti i posložiti, jer je u konačnici to u našem interesu.
ma, da su ostali samo na tome da HZZO-u naplate 10 menopura, a pacijentici daju 3 ne bi se vjerojatno ni saznalo, a ovako su naplaćivali te neke stvari i od HZZO i od pacijentica, Ma neće od toga biti ništa, radit će kao i do sada, to je kod nas normalno
MTB, ne mogu trenutno na žalost, ali budete među prvima koje ćete znati. Radi se o dvostrukoj naplati, kako pacijenticama tako i HZZO-u, jer im se drugačije ne isplati s "nama" raditi, nadajmo se da je stvar nesporazuma kojeg će uspjeti izgladiti i posložiti, jer je u konačnici to u našem interesu.
OK, hvala ti.
Da, to im je suludo. Postoji poslovna odluka zašto raditi s HZZO klijentima, a to nema veze sa dvostrukom naplatom. I sama sam poduzetnica i znam zašto se nekakve poslovne odluke donose, a ova odluka im je kurvinjska.
Držim fige da se rasčisti situacija i da konačna priča bude bolja i povoljnija za nas
😣
Nije mi to fora.
Kao sto mi nije fora kada je Ruska platila 600 ili 800kn pregled.. Meni ti iznosi nisu fora. Zaista.
oharascarlett14@gmail.com
Uspjela sam doci do kontakta dr V iz Petrove, on ima i privatnu kliniku neke cure tu idu kod njega na MPO. Bas mi je glupa situacija, idem na MPO kod L i sad trazim slamku spasa kod konkurencije 🤥. Sutra cemo valjda biti pametniji, javiti cu vam se 😘 Eh da, vadila sam u ponedjeljak za koronu, imam dosta antitijela,nadam se da ce mi to priznati za bolnicu.
😘😘😘😘😘😘😘😘
oharascarlett14@gmail.com
ma, da su ostali samo na tome da HZZO-u naplate 10 menopura, a pacijentici daju 3 ne bi se vjerojatno ni saznalo, a ovako su naplaćivali te neke stvari i od HZZO i od pacijentica, Ma neće od toga biti ništa, radit će kao i do sada, to je kod nas normalno
Imam čvrste vjere da tomu neće tako biti, da je suprotno ne bi HZZO ni sada reagirao i službeno izdao svoje mišljenje. Molim te, da ako imaš kakvih ideja o tome kako se sve radilo, da mi pošalješ anoniman mail na adresu koja mi je u potpisu.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
ericaa nije mi problem odgovoriti na bilo koje pitanje o postupku. Bez brige!
Promijenili su mi s Ovaleapa u 1. postupku na Bemfolu u 2.i 3.postupku i u 3.su mi umjesto petodnevnih i FET-a zbog hipera vraćali trodevne unatoč blažim simptomima hipera. Nešto su kao promijenili... Ali u prva dva je bio jak hiper pa nisu ni mogli raditi transfer nego FET.
Pitala sam odmah nakon prvog postupka MPO dr. zašto sam od 12 stanica dobila samo 2 blastocoste pa je njezin odgovor bio da je to neki prosjek.
Da, slažem se da svaka klinika i liječnik ima svoje prednosti i nedostatke i da je puno do sreće.
Meni nikad nisu bez obzira na neuspjehe preporučili niti jedan nalaz da dodatno izvadim, niti dodatak prehrani pa čak ni hormonskih status da malo provjerim i vidim. To najviše zamjeram svojoj dr. Sebi zamjeram što se ranije nisam počela raspitivati, tj. googlati i čitati na forumima o postupku pa da sama nešto poduzmem. Nisam se htjela opterećivati različitim pričama nadajuć se da je svatko različit. To sam učinila jer sam se jako opteretila na taj način kad sam saznala za endometriozu pa sam čitala što žene sve prolaze i što znači imati tu dijagnozu. Tako da sam tek nakon 3.neuspjeha počela istraživati. Nadat ću se da će sad biti bolje iako mi se čini da ni nova dr. nije nešto previše optimistična jer su svi nalazi pa i dodatni koje smo donijeli bili dobri pa se očito ne zna zašto je tako kako je. Iako sad još čekam neke i imam neke nove pa ćemo vidjeti što kaže na njih.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Pozdrav, cure, samo da vas kratko pozdravim! Nakon onog izleta u Zg i konzultacija u Repromedu, vratili smo se u Ri, otisli kod mame na rucak, ona popodne dobila temperaturu, za dva dana i muz i ja - korona party! Evo do prekjucer sam se oporavljala. Nije bilo strasno, lagana tempica, ali umor uzasan i anemija, a buduci da imam astmu, morali smo malo paziti i kontrolirati i sve se malo oduzilo.
Bilo mi je dosta svega i trebala mi je pauza od svega pa se nisam niti tu javljala.
Sad vec dvije noci malo cituckam prije spavanja, ali kako se vracam uskoro na posao imam masu toga za nadoknaditi i ne mogu sve popratiti pa sam dosla samo mahnuti i pitati kako ste?
Ps. Kariogram nam dosao - sve super! Izvjesce od Repromeda sam duzna, to cu sutra ako koga zanima!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
OK, hvala ti.
Da, to im je suludo. Postoji poslovna odluka zašto raditi s HZZO klijentima, a to nema veze sa dvostrukom naplatom. I sama sam poduzetnica i znam zašto se nekakve poslovne odluke donose, a ova odluka im je kurvinjska.
Držim fige da se rasčisti situacija i da konačna priča bude bolja i povoljnija za nas
😣
Nije mi to fora.
Kao sto mi nije fora kada je Ruska platila 600 ili 800kn pregled.. Meni ti iznosi nisu fora. Zaista.
Naravno da nije ni meni fora, ne znam otkud ti ideja da jest.
Rekoh da je to kurvinjski. Ako radiš preko HZZO, znaš da ćeš dobiti nešto manje para + da će biti odgoda u plaćanju.
Ali takvu poslovnu odluku doneseš jer:
1. to je siguran dotok novca unutar godine na koji možeš računati
2. dobivaš pristup poolu klijentica do kojih inače ne bi došao
3. dobivaš dodatni marketing kao klinika koja radi i preko HZZO
+ hrpu još benefita.
Mislim, meni je bullshit i što rade razliku između HZZO i privatnih klijentica, mi to ne bi smjele osjetiti na svojoj koži.
💔💔💔
To je najveci problem, ja sam shvatila ako je unutarmatericna mogu tablete a vanmatericna laparoskopija radije nego metatreksat injekcija. A tko ce i kako ustanovit to mene muci. Cudi me da od tisuce i tisuce pacijentica da nije jos imao takvo iskustvo. Pitat cu ga sutra. Imam osjecaj da njega muci sto on to ne moze rijesiti ali Boze moj, na razvijanje ove bete nismo mogli utjecati. Ja danas imam bolove najvise na desnoj strani u pozadini…ono ja to kazem prema guzici. Ko da me zdjelicna kost boli. Idem se naćesat tableta za spavanje inace bum jos prije u vrapce.
VM,
Dobro si shvatila. Ako je vanmaternična, onda ili laparaskopija ili metrateksat.
I meni je Luči rekao bolje operacija, al zato šta meni taj jajovod ionako nije bio dobar. A u Vinogradskoj su mi rekli da ne daju lijek na moju betu koja je bila preko 1000 na dan prijema.
Bila sam u Vinogradskoj i prošla pravu agoniju od 8 dana gdje na onim prastarim aparatima nisu mogli nać plod na betu preko 4000.
Htjeli su me kiretirat, ja sam odbila, otišla iz bolnice na vlastitu odgovornost, hitno sredila uzv kod Podobnika koji je sa svojim aparatima odmah sve našao i poslikao u boji.
Sljedeći dan sam pokazala slike u Vinogradskoj pa su i oni odjednom sve vidjeli na svojim uzv. Odmah sam išla na laparaskopiju.
To je bilo 2016.
Kako je danas u Vinogradskoj, to ne znam, ali držim ti fige i želim da ti to sve što lakše prođe, i da nije vanmaternična.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Uspjela sam doci do kontakta dr V iz Petrove, on ima i privatnu kliniku neke cure tu idu kod njega na MPO. Bas mi je glupa situacija, idem na MPO kod L i sad trazim slamku spasa kod konkurencije 🤥. Sutra cemo valjda biti pametniji, javiti cu vam se 😘 Eh da, vadila sam u ponedjeljak za koronu, imam dosta antitijela,nadam se da ce mi to priznati za bolnicu.
Briga te za konkurenciju, ti i tvoje zdravlje ste najbitniji. Super da si našla kontakt, pobrini se za sebe.
Slee, zanima nas, zanima!!!
💔💔💔
Nada hvala na pojašnjenju, sad mi je jasno 😊
MTB, Bozma, Aurora dajte neke slike iz grupe za nas koje nismo u rodnoj grupi na fejsu da vidimo što pišu žene.
Slee drago mi je da si se javila, žao mi je što si još u koronu pobrala na sve, al ajd dobro da je gotovo....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji