Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ludakopatka
    24. Veljača 2021. 22:02

MTB

Nakapaka, broje ti se samo ovi veći. Ovi manji vjerojatno neće uspjeti dovoljno narasti, ali možda te i iznenadi neki.Super ti je broj!

Ana26, budemo razvalile u subotu. Ja sam si već jučer za svaki slučaj rezervirala termin za Covid, ovaj put ću valjda to sve uspjeti riješiti bez stresa.

AuroraB, hoćeš reći da ja nisam Roki.I da ti nisam super.
    Boli se ne bojim, od ruke mog dečka i bol je slatka.Još ako mi dovedu biologa da me drži za rukicu…Bozma, pa i ja sam ga sad vadila na svoju ruku.
    Komentirao je Gić da ga je strah uopće pitati do koje sam mjere istražila ovu priču i što sam sve pročitala.
    Znala sam da će te zanimati, pazim da jako detaljno napišem sve što našem čoporu može biti od koristi. Mrvca se vjerojatno izgubi u prijevodu, ali zapele ste sa mnom, tu nema pomoći.

Uh,SeniRemmus, nemoj me sad strašiti. Mene je u Beti bolilo, ali me droga tako lijepo lupila da mi je bilo svejedno za bol, bitnije mi je bilo svima im reći koliko ih volim i koliko su mi lijepi.Tko zna što ću ovima reći, pogotovo ako mi i ljubavnik dođe.rita7, anestezija je super stvar i sve cure koje imaju više folikula bi je vjerojatno trebale uzeti. AuroraB je imala nesreću koja se događa jednom od milion, bude ti pisala o njoj - ali to se stvarno stvarno inače ne događa.
    E sad, moj problem sa anestezijom je čisto psihološke prirode - užasava me ideja da sam nesvjesna u sobi punoj ljudi. To mi je bio i najgori dio kiretaže, ali tamo nisam mogla birati. Ovdje mogu, i biram bol ako to znači da imam i svijest (a time i kontrolu).
    Nema svatko ovaj moj problem, ovo je stvarno moje i veoma subjektivno.

MTB, 
    Da te utješim, tvoj dragi dr ima nježnu ruku i kad mi je on radio aspiracije, bilo je minimalno bolno. Ima on posebnu tehniku, za svaki folikul najavi kad će bocnut, i onda kaže zadržat dah, i nakon uboda opet krenut disat.
    Al treba uzet sve droge koje nude, što više to bolje😄

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Nada 🍀
    24. Veljača 2021. 22:04

Ah da, Tuma pitala si kako to da nam pokažu točkicu na uzv nakon embrio transfera i zašto je kasnije ne vide. Kada rade transfer, embrij stave u malo tečnosti, to je bijela točkica koju vidiš na uzv. Kasnije se ta tečnost apsorbira i ništa se vise ne vidi.

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 22:07

Au,  bit ce sranja

oharascarlett14@gmail.com

24. Veljača 2021. 22:07

VM žao mi je da to prolaziš. Ja do nedavno nisam ni znala šta se sve može desit, ni sad mi nije jasno što bi dobili operacijom, ako kažu da se plod ne vidi kad je beta ispod 1000. Nadam se da će se što prije i bezbolnije rješit

AuroraB
    24. Veljača 2021. 22:09

MTB, ne mogu trenutno na žalost, ali budete među prvima koje ćete znati. Radi se o dvostrukoj naplati, kako pacijenticama tako i HZZO-u, jer im se drugačije ne isplati s "nama" raditi, nadajmo se da je stvar nesporazuma kojeg će uspjeti izgladiti i posložiti, jer je u konačnici to u našem interesu.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Pami
    24. Veljača 2021. 22:10

Miss baš me veseli da ti je danas bolje. Samo neka tako nastavi 😊 ja sam zadnji izljev krvi imala 15.02. i tad je vidjela taj hematom od 4cm prislonjen na posteljicu koja je bila nisko. Danas nakon 9 dana hematom je u repsorpciji a posteljica se podignula. Ležala sam cijele dane i pila utrogestan 3x2 od 100mg. Nisam imala nikakvo krvarenje ni smeđarenje (kao što ni ti nemaš) od prošlog četvrtka i eto, hematoma nema. E da, još danas kad sam se došla javiti kod sestre morala sam dati urin na pregled. I kad sam se obrisala imala sam onako smećkasti iscjedak, prvi put nakon 5-6 dana, a hodala sam samo to u bolnici. Već sam mislila da je hematom i dalje tu, da raste, ili da imam novi, ma sve najgore scenarije sam si odvrtila u glavi, a na kraju je na uzv bilo sve ok. I hvala Bogu cijeli dan imam normalan iscjedak. Eto, dokaz da mi nekad same sebe izludimo lošim mislima a u biti sve bude ok. Miruj sad do pregleda, a ja ti od sveg srca želim da čuješ lijepe vijesti i sigurna sam da će se tvoj malac izboriti, glupi hematom nestati pa da možeš uživati u onoj kavici na suncu 🧡💛😘
    Vm tako mi je žao što to prolaziš. Super da sutra ideš kod dr.L, sigurna sam da će te on znati dobro uputiti nakon pregleda. U svakom slučaju želim ti da sve prođe što lakše i bezbolnije za tebe ❣

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ludakopatka, ne znam zašto, ali ovaj tvoj opis djeluj više seksi nego bolno. 
    Draga, sad ću te bocnuti. 
    Udahni.
    Ohhh, sad izdahni. : slin :
    Hvala na utjesi, ne bojim se zapravo boli, imam dosta visok prag izdržavanja. Meni je veća panika od gubitka kontrole, zato biram droge a ne anesteziju. 
    Plus, baš me zanima kako će me lupiti droge.

💔💔💔

🌼TiKi🌼

Manemoj stresao me potres, ali se nisam maknula s kutne... Iskreno, vec sam i oguglala, ali nije ugodno.
    Pami vadila sam krv ujutro, bit ce sutra nalazi jer mi je danas dr. radila ujutro. Jedva su mi nasli venu. Ukt ce biti gotova u petak.
    Inace, mene isto boli dosta trbuh zadnjih par dana, danas mi je bolje, skoro me ni ne boli kao prethodna dva dana... ne da mi se tu pisati da vas ne zamaram, ali uglavnom lezim i gledam netflix.. Jedva cekam uzv da vidim da je sve u redu. Vjerujem da je samo sirenje ligamenata jer me uglavnom uhvati kod promjene polozaja ili duzeg sjedenja i prestane kad promjenim polozaj. Uglavnom su to bolovi prema preponama nisko. Popijem si normabel nekad i magnezij scaku vecer pa mi bude ok. Mene to vise psihicki muci jer se bojim svake boli. Za tri tjedna pocinjem piti onaj lijek pa se nadam da ce biti sve bolje.
    MTB drago mi je da je sve ok i da lijepo napreduje.
    VM zao mi je zbog takvog ishoda i nadam se da ces uskoro znati na cemu si i da ce se sve rijesiti.
    Ostale cure, cuvajte se i saljem 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 22:12

AuroraB

MTB, ne mogu trenutno na žalost, ali budete među prvima koje ćete znati. Radi se o dvostrukoj naplati, kako pacijenticama tako i HZZO-u, jer im se drugačije ne isplati s "nama" raditi, nadajmo se da je stvar nesporazuma kojeg će uspjeti izgladiti i posložiti, jer je u konačnici to u našem interesu.

OK, hvala ti.
    Da, to im je suludo. Postoji poslovna odluka zašto raditi s HZZO klijentima, a to nema veze sa dvostrukom naplatom. I sama sam poduzetnica i znam zašto se nekakve poslovne odluke donose, a ova odluka im je kurvinjska.
    Držim fige da se rasčisti situacija i da konačna priča bude bolja i povoljnija za nas.

💔💔💔

VM
    24. Veljača 2021. 22:17

Uspjela sam doci do kontakta dr V iz Petrove, on ima i privatnu kliniku neke cure tu idu kod njega na MPO. Bas mi je glupa situacija, idem na MPO kod L i sad trazim slamku spasa kod konkurencije 🤥. Sutra cemo valjda biti pametniji, javiti cu vam se 😘 Eh da, vadila sam u ponedjeljak za koronu, imam dosta antitijela,nadam se da ce mi to priznati za bolnicu.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.