VM ja ti ndmamw nizta pametniga za savjetovati osim da u ijek sve tu pitas, cure su prosle svakakvih iskustva. A imamo i nekoliko streberica koje sve zapisuju... Grlim te, i molim boga da sve prodje sto bezbolnije.
Bajo jesi ti to ljepila neku sliku? Opet nije avalailabeeeeee. Zaljepi na duzeeeee
G.kotar je deal. Evo, ja cu org., pa kome pase neka dodje 😋 Čim prodje korona. Organizirati ćemo foot massage i slobodne embriologe da mozemo razgovarati. 😋😋 I jednog chefa da nam slaže zdravu hranu i onu koja potice probavu. I zadebljava endo. I, hm.. Potiče rast folikula 😋😋
MTB cijedjena naranca?
Mrkopalj is the location ❤😎😍 Sat vremena od Zagreba, sat vremena od Primorja. Malo više od Dalmacije.
oharascarlett14@gmail.com
VM ja ti ndmamw nizta pametniga za savjetovati osim da u ijek sve tu pitas, cure su prosle svakakvih iskustva. A imamo i nekoliko streberica koje sve zapisuju… Grlim te, i molim boga da sve prodje sto bezbolnije.
Bajo jesi ti to ljepila neku sliku? Opet nije avalailabeeeeee. Zaljepi na duzeeeee
G.kotar je deal. Evo, ja cu org., pa kome pase neka dodje 😋 Čim prodje korona. Organizirati ćemo foot massage i slobodne embriologe da mozemo razgovarati. 😋😋 I jednog chefa da nam slaže zdravu hranu i onu koja potice probavu. I zadebljava endo. I, hm.. Potiče rast folikula 😋😋MTB cijedjena naranca?
Mrkopalj is the location ❤😎😍 Sat vremena od Zagreba, sat vremena od Primorja. Malo više od Dalmacije.
Slobodni embriolozi 🤣🤣 i domace vino za nas koje cekamo postupak 🧐🍻😉
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB post je od prije 3 sata.
Tuma, piše da je dobila odgovor od HZZO da ne bi smjeli naplaćivat ni prve konzultacije ni prvi pregled ako je tada dobivena terapija, anesteziju, smrzavanje na 3 nosača ako su na prva 2 zamrznuli po 1 embrij, krioembriotransfer. I uz te sve stavke koje su naplatili, a nisu smjeli su i HZZO-u zaračunali veću terapiju nego što je cura ustvari dobila.
MTB mislim da je Slee imala blighted ovum, ako se ne varam...
Miss tako mi je drago ovo pročitati u vidjeti da si napokon imala dobar dan. Neka se samo tako nastavi i nadam se da i tvoj hematom nestaje pomalo🙏🙏
Bjelis pao je dogovor! 🥳🥳 Jedino me ova zdrava hrana muči, dogovorili janjetinu, teletinu, ja se nadala i nekim čokoladni kolačima, a sad najednom zdravu hranu tu ubacujes 😅
Vm javi nam se sutra, mislim na tebe ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB post je od prije 3 sata.
Tuma, piše da je dobila odgovor od HZZO da ne bi smjeli naplaćivat ni prve konzultacije ni prvi pregled ako je tada dobivena terapija, anesteziju, smrzavanje na 3 nosača ako su na prva 2 zamrznuli po 1 embrij, krioembriotransfer. I uz te sve stavke koje su naplatili, a nisu smjeli su i HZZO-u zaračunali veću terapiju nego što je cura ustvari dobila.
Ahaa vidiš... Lijepo si oni još naplate dodatno 😤 ne kužim kako se usude pa nisu to ionako mali novci koje dobiju....
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
miss, baš mi je drago da ti je danas lakše. I ja navijam da na pregledu hematom bude manji ili čak nepostojeći.
VM, baš ti je teška situacija. Ako njemu i je prvi takav glas, nekome u bolnici vjerojatno neće biti. Znam da su neke cure išle u Vinogradsku nekom super doktoru, ali nemam pojma kojem.
BjeliS, može cijeđena naranča.
Može Mrkopalj.
Mogu embriolozi.
Neka i chef bude zgodan, volim gledati zgodne muškarce dok kuhaju.
Samo neću jesti žabe.
Bozma, to je nešto novo. Ja sam pratila onaj gdje su skupljale iskustva tko je odbijen, i tražile dokaze.
💔💔💔
MTB Slee je imala blighted ovum, sad sam na fejsu provjerila.....
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Stižem i ja i neću biti izbirljiva, kad dodjem u Hr sve trpam u sebe kao manita 🤓
VM imala sam vanmateričnu ali ni ja nemam pametan savjet. Stvarno ti je specifična situacija i iskreno se nadam da će ti sve proći šta brže i bezbolnije. Drži se i javljaj se, mislim na tebe ❤️
Pusa cure svima, Nikitta, Lucija, Belaa, Piky i cure koje se duže nisu javljale mislimo i na vas i nadamo se da ste dobro... ❤️😘
Cure, imam interne, svježe i pune informacije o ovim postovima o kojima piše Bozma, htjela sam Vam o tome svemu napisati kad situacija završi, ali pokrenulo se klupko za koje više nisam sigurna dal' je dobro da se uopće pokrenulo jer će se situacija još razbuktati i biti će problema.
VM ne mogu vjerovati što ti se događa .. Ovo je baš agonija. Moja beta je ipak malo brže i pravilnije rasla, i ustanovljena je izvanmaternična trudnoća u desnom jajovodu pri beti od 2060. Dva liječnika su mi rekla da to nije za medikamentozno liječenje, i da je u mojoj situaciji bolje da je tako jer je oporavak minimalno 3mj, a optimalno 6mj nakon uzimanja toga lijeka, jer je on izrazito jak i štetan kao što je i Ludakopatka napisala, može doći do spontanih i deformacija ploda ako žena ostane trudna brzo nakon toga "lijeka".
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tuma, hvala, onda sam ja pobrkala.
AuroraB, do tell. Baš sam znatiželjna...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji