Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    24. Veljača 2021. 20:03

Tuma

Lucyinthesky

Tuma

Manemoj i Lucyinthesky mi tri ćemo onda uzet kilu janjetine, mladi luk i rajcice, a MTB i Bjelis neka jedu predjelo. Alkohol nitko neće smjeti piti, samo sokice 🥤a desert za sve🍰🥧
    Nego, evo igrala ja s mužem jamb sad malo, neće me kockice nikako,a njemu sve od ruke i rasplakala sam se kao malo dijete i morali smo prekinuti igru🙈 rekla sam mu da je i naša curica ljuta na njega jer smo mi gubile 🙈 mislim da više necemo isprobavat igranje društvenih igara dok me hormoni ne popuste😅

A daj bar kilu i pol 😎Mladi luk naravno! Zakon, e sad će dobit jačmenac ziher, ne možeš trudnicu pobijedit 😁💪

Ma može i 2kg! Uzet ćemo za doma šta ostane 😂 eh a nije mu ni prvi put. Već neku večer je bila ista situacija, al sam ja to dostojanstveno podnijela. Za razliku od ovog večeras 😂

Sounds like a plan 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 20:04

Bozma 🍀🐞

Magnolia, koliko dana od O ti je?

Bozma jebote tamnija joj je od jučer i to dosta . Bajo skinuo jucer njenu sliku 😘 Čak joj je roze a ne sive boje koja prati evaporacijske crte . 

Tuma
    24. Veljača 2021. 20:04

BjeliS 💕👣

Ovako. Organizirati cemo festu negdje u G.kotaru. janjetina, luk, rajcice i teletina s krumpirima. Vama sokici, meni vino 😋
    Javim dan, vrijeme, tocnu lokaciju 😎

Odlično. Ali kako ti trudna misliš piti?🤔  Ja se bilježim i za janjetinu i za teletinu s krumpirima. Ja sve volim jesti. 😋😋

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:07

Bozma, ja trošim pare na pretrage i suplemente, ne na časopise. 
    Ako budem išla u frizera, pročitat ću. Ali nisam još dobila termin... Razmišljam i da se kockam i da vjerujem da ću imati blastice, pa da vidim imaju li termin treći ili četvrti dan, ako nemaju drugi. 

Lucyinthesky, ja sam bila gola ispod spavaćice u Beti. Šta ja znam što će mi sve raditi. Ako žele virnuti gore, neka im je sve na izvolte. 
    Zezam se, meni su rekli da skinem sve, i grudnjak, pa sam skinula.
    Kužim da si se preznojila od boli, suosjećam. Neće ni meni biti pjesmica, to već znam, jer je taj jedan jajnik baš zeznut (a tu mi je dosta folikula). Samo držim fige da me dobro lupe droge.  I baš me zanima što ću ovaj put trkeljati. Ako ostanem samo na ljubavi, bit će dobro. 

ma2013, sad se ja pitam što ti misliš kako MPO izgleda ako misliš da će ti piercing iznad usnice smetati. 
    Ne sudi sve postupke po odnosu mene, mog dečka i mog ljubavnika. Ostali imaju pitomije postupke. 

💔💔💔

24. Veljača 2021. 20:09

Tuma

BjeliS 💕👣

Ovako. Organizirati cemo festu negdje u G.kotaru. janjetina, luk, rajcice i teletina s krumpirima. Vama sokici, meni vino 😋

Odlično. Ali kako ti trudna misliš piti?🤔 Ja se bilježim i za janjetinu i za teletinu s krumpirima. Ja sve volim jesti. 😋😋

to će bit fešta s koje ću jedina ja mortus pijana ić kući A za lokaciju, bitno da ima dobru rasvjetu

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:09

BjeliS, a što ako mi dečko ili ljubavnik žele provjeriti rezultate mamografije?  
    Inače, ja obožavam svoje godine. Ne bih se vraćala nazad, sad sam si baš u super dobu. I dalje dovoljno seksi , a puno pametnija i slobodnija nego prije i s više kapaciteta za uživati u životu. 
    Jedino me ponekad muče moje reproduktivne godine. Ali to je sad prošlost, moja tri mušketira će me oploditi i to je to. 
    Može fešta u Gorskom!!! Ja ću krumpiriće i povrće iz pećnice. Mljaaacccc.  Sokići i vino fuj. 

Mimi05, da, sve je normalno. Uzimaš utriće, svi simptomi koje budeš osjećala su od njih. Da, suosjećam, sve smo se mi svojedobno nadale da su to znakovi trudnoće.

Tuma, koji bezosjećajan muž, tako pobjeđivati curicu. Pih. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:10

Bozma 🍀🐞

Tuma

BjeliS 💕👣

Odlično. Ali kako ti trudna misliš piti?🤔 Ja se bilježim i za janjetinu i za teletinu s krumpirima. Ja sve volim jesti. 😋😋

to će bit fešta s koje ću jedina ja mortus pijana ić kući A za lokaciju, bitno da ima dobru rasvjetu

Malo mi je trebalo da razmislim zašto ti je potrebna dobra rasvjeta 

💔💔💔

manemoj
    24. Veljača 2021. 20:10

Tuma

BjeliS 💕👣

E i meni to nije jasno, nema alkohola na tom tulumu.. e da.. i ja isto jedem sve 😅
    I sad se veselim tome kao da stvarno idemo 😂😂😂🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:15

Da skrenem temu na praktičnije, MPO teme. 
    Dakle, evo, sad sam i u drugoj klinici, i nitko mi nije rekao da moram biti gola do kože down there.
    Rekla bih da uređena čupavost njima ni na koji način ne smeta u postupku - za cure koje se brinu. Čisto da ne bacate brazilke u zadnji tren ako to inače ne radite i / ili ne volite raditi.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:17

manemoj

Tuma

BjeliS 💕👣

E i meni to nije jasno, nema alkohola na tom tulumu.. e da.. i ja isto jedem sve 😅
    I sad se veselim tome kao da stvarno idemo 😂😂😂🙈🙈🙈

Kako to misliš kao da stvarno idemo?
    Ti misliš da ja bezveze kreiram i održavam one druge, neobjavljene liste. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.