Moze, slozim recenziju ujutro. Kako si ti? Vidim bockanje u punom jeku! Jesi zadovoljna deckom?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Moze, slozim recenziju ujutro. Kako si ti? Vidim bockanje u punom jeku! Jesi zadovoljna deckom?
Za sad jako zadovoljna, čini mi se da je napravio dobru izvedbu. Vidjet ćemo u subotu.
A nadam se da će i ljubavnik zadovoljiti, sad kreće njegov dio.
💔💔💔
Tuma ja nisam u grupi...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tumaja nisam u grupi…
Aha, ti imaš informacije iz drugih izvora. Ugl, veselim se saznat što se događa i kako će sve završit...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB, ne mogu trenutno na žalost, ali budete među prvima koje ćete znati. Radi se o dvostrukoj naplati, kako pacijenticama tako i HZZO-u, jer im se drugačije ne isplati s "nama" raditi, nadajmo se da je stvar nesporazuma kojeg će uspjeti izgladiti i posložiti, jer je u konačnici to u našem interesu.
ma, da su ostali samo na tome da HZZO-u naplate 10 menopura, a pacijentici daju 3 ne bi se vjerojatno ni saznalo, a ovako su naplaćivali te neke stvari i od HZZO i od pacijentica, Ma neće od toga biti ništa, radit će kao i do sada, to je kod nas normalno
Imam čvrste vjere da tomu neće tako biti, da je suprotno ne bi HZZO ni sada reagirao i službeno izdao svoje mišljenje. Molim te, da ako imaš kakvih ideja o tome kako se sve radilo, da mi pošalješ anoniman mail na adresu koja mi je u potpisu.
ma nemam ništa konkretno, samo svoja nagađanja. Ne vjerujem da HZZO ili netko iz ministarstva zdravstve nije znao za to prije, ne vjerujem da se to čak nije dogovorilo ispod stola prilikom sklapanja ugovora sa klinikama. Jer tko bi normalan sklapao ugovor za nešto što mu se ne isplati.
Ali ovo su samo moja nagađanja, nemam nikakve dokaze, lupetam ono što je meni prvo palo na pamet jer tako to kod nas Hrvatina ide, to uopće nije tajna. Sad se malo uzburkalo jer se puno žena pobunilo, ovi će reći da su istražili, reći će da je bilo nešto sitnih propusta, ali da su to sve izolirani slučajevi i jedno vrijeme neće naplaćivat dok se ne zaboravi (a možda ni toliko) i onda opet po starome. Naravno da se žene koje su zatrudnile neće uopće javit, tj. javit će se sa pohvalama, pa će se još svi obrušit na ove koje su uopće potegle to pitanje i optužit ih da su frustrirane i siju otrov jer nisu uspjele zatrudnit
Pozdrav svima,
Prvo isprike na ne javljanju. Trebalo mi je malo da se saberem, da ti hormoni izadju iz mene pa da se vratim u svoju normalu i racionalnost. Nisam imala nikakvih iskustava s hormonima, ovo me je razvalilo. Da ne spominjem Balasevica, tulila sam ko dijete s frendicama na chatu, ono cijeli vikend.
Ugl. Beta je bila 2.29 😶
U pon bila na pregledu, pojavila se neka vođena cista, kaže doc da vjeruje da će otic sama, jedan mjesec pauze, i opet u postupak. Rekao je da bi probao s tabletama radit stimulaciji, jer sam rekla da financijski smo se dosta istrošili na ovom postupku. Jel imao itko iskustva s tabletama? Čini mi se da je MTB nešto spomenula. Još nismo odlučili ići ili odustati. Novčića bi bilo, frendica ponudila svaku vrstu podrške. Pa je lakše samo da imamo opciju.
Ići ću i na konzultacije u VV, ovaj tjedan, čisto da si smirim dušu.
Samo da znate da sam vas čitala, ali sam konstantno u zaostatku, jedno 100 stranica. Već dva dana pokušavam stići, ali ne ide.
Cure moje kojima nije uspjelo, plakala sam s vama 💔. Ali fakat, zbroji se i pici dalje. Život je lijep ❤️😍
A ovim beturinama, betama i malim ❤️ radost do neba 🌌
Pozdrav drage žene, idem čitati, ja sam na 196 str.
MajaRingeRaja na koje tablete je mislio, ja sam radila jedan postupak sa klomifenom par dana, i to mi je bio najgori postupak, stanica najmanje i najmanje kvalitete.
VM vidim da si radila jedan postupak s klomifenom, zasto najgori postupak? Sorry ali i ja sam na klomifenu pa me zanima... Koliko si ga koristila i kada?
Hvala
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
Haj svima
Stigla sam vas, sve pročitati i pohvatati 😯🤭😉
Pa krenimo redom.
MTB - hvala 💓 nisam sigurna šta je mislio, simulacija ali s tabletama a ne bockanjem. Ispitat ću ga sve prije postupka, slažem se da bi gubljenje vremena i novaca bilo ići na lošije postupke. Good point 👍
VM, hvala ti na savjetima. Zapisala sam naziv tableta iz tvog iskustva, pitat ću sve. Žao mi je da si upala u ovu situaciju, šaljem ti puno sretnih misli, drži se i mislim na tebe ❤️
Tuma - hvala ti za info ❤️ tvoj je znači bio polustimulirani. Pamtim bolje femal nego klomifen 👍
Bozma - urnebesna mi je priča za godine i godišta. Hehehe... Stvarno ko u školi, inzistiranje na preciznosti 😆😆
Ostalim curama želim svu moguću sreću u postupcima i velike bete, trudnicama samo strpljenje, ovo je testing za živce ali i priprema za živce i strpljenje za bebace.
Pozitiva na najjače i samo hrabro, sve će ionako doći na svoje 💪👍😘
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Nada hvala na pojašnjenju, sad mi je jasno 😊
MTB, Bozma, Aurora dajte neke slike iz grupe za nas koje nismo u rodnoj grupi na fejsu da vidimo što pišu žene.
Slee drago mi je da si se javila, žao mi je što si još u koronu pobrala na sve, al ajd dobro da je gotovo….
nemam fejs na mobitelu, probat ću slikat ekran na laptopu
Jutro cureeeee
Samo da vas pozdravim
Vezano za klinike, nama nije problem muški faktor nego moja endometrioza. Sad razmišljam, moram prvo vidjeti kakve ću kvalitete stanice i koliko ih dobiti u stimulaciji i onda hoće li biti problem implantacija, ali po meni, nama je bitnije da tražimo dobrog embriologa? Ili čarobnjaka? Čudomixa?
Po onom što ste vi pisale ovdje nekako mi se svidjela IVF klinika, ako dođe do tog a zaista se nadam da neće i da ću jako brzo ostat trudnaCure sa endometriozom, imate koji savjet oko klinika? Voljela bi preko HZZO-a. Istražujem za daljnju (nepotrebnu) budućnost
To je ono dok čekaš postupak pa istražujem malo svašta
Meni dok sam bila u italiji dijagnoza endometrioza. U hrv kaze dok. adenomioza. Nemam pojma razliku izmedu ta 2 . Al vidim da mi utjece na zacece i implantaciju. Nn stop sakupljam spontane 😕 . Krajem 3 mj imam razgovor i pregled s jednom dobrom ginekologicom u puli. Dr. Markanović pa cemo vidjeti kako dalje. A i naravno cekam da me ubace na listu kod Smiljan na ivf rijeka. Dali znate kakav je postupak potpomognute ako ja imam redovne ovulacije a on normozoo?
Dr. MARKANOVIĆ je jako izravna. Tako da nemoj se uplasit. Objasnit ce ti sve u detalje i dat ce ti svoje misljenje. Inace je ona desna ruka ovima iz Rijeke.
Mogu samo reći riječi hvale za nju. Ali cula sam da zna bit i jako bezobrazna. E sad neznam dal je to iz razloga sta ljudi ne žele slusat sta ce im rec.. Ali mogu ti rec da sve sta imas nedoumice bilo sta slobodno ju pitaj. 😁
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
Cure, ne stignem sve citati, ne znam da li me se neko sjetio, spominjao ili trebao, evo obecavam sutra cu vas pratiti cijeli dan, saljem vam puno zagrljaja,. nismo vas zaboravili 🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji