Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    24. Veljača 2021. 20:47

MTB, Bozma da, zapravo je logicno 🙈 danas me ništa ne ide😅
    Magnolia da, kužim, ako je stvarna crtica onda tu počinju novi problemi, koje bi u postupku već rjesavala, ali stigneš i dalje. Sam ti nama stavljaj i dalje testice, nećemo te u ništa uvjeravati,  samo gledati😊
    Bajo da te nema, trebalo bi te izmislit 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    24. Veljača 2021. 20:49

Bozma 🍀🐞

Jeste vidjele ovaj post na Rodi na fejsu o privatnim klinikama na teret HZZO. Krenu li ih čačkat, neće više bit na teret HZZO-a kod privatnika

Ne, šta kažu? 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

VM
    24. Veljača 2021. 20:51

Cure pozdrav! Meni beta danas 209.5 😫.
    Rekla sam doktoru da sam spremna da rjesimo situaciju jer nemogu ovako zivjet. Dr je ocekivao pad ali šipak. Sutra ujutro moram doci na ultrazvuk, mozda nesto vidi iako sumnja. Napisati ce mi papire za bolnicu. Jako ga muci sto ne mozemo otkriti da li je vanmatericna ili unutra, time svaka ima i svoj nacin rjesavanja. Uzasno se bojim neznanja sto me ceka. Ne kuzim, zar ce ovi u bolnici znati, valjda kad udu u mene i rascetvore me ce vidjeti sto dalje. 😳  Cure koje ste bile na kiretazi, laparoskopiji i ostalim zahvatima ciscenja, koliko se ostaje u bolnici? Jel to jako boli? Moram ic sad žbunje skinut sa sebe 🤭. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:55

Magnolia, hodanje je zdravo za trudnoću, neki vrag nam se onda otpušta koji trudnoća voli.
    Za brige, razumijem, iako nisam prošla što i ti.

Bozma, to je stari post, pratim ga već neko vrijeme. Ja držim fige da se izbore i da možemo nakon 42. ići na postupke.

VM, ne može ti nitko ništa vidjeti, premalo je to. Ja bih za svaki slučaj to pratila do 1000 (ako bude rasla do onda) i onda pogledala gdje je malac.

💔💔💔

Tuma
    24. Veljača 2021. 20:56

VM

Rekla sam doktoru da sam spremna da rjesimo situaciju jer nemogu ovako zivjet. Dr je ocekivao pad ali šipak. Sutra ujutro moram doci na ultrazvuk, mozda nesto vidi iako sumnja. Napisati ce mi papire za bolnicu. Jako ga muci sto ne mozemo otkriti da li je vanmatericna ili unutra, time svaka ima i svoj nacin rjesavanja. Uzasno se bojim neznanja sto me ceka. Ne kuzim, zar ce ovi u bolnici znati, valjda kad udu u mene i rascetvore me ce vidjeti sto dalje. 😳 Cure koje ste bile na kiretazi, laparoskopiji i ostalim zahvatima ciscenja, koliko se ostaje u bolnici? Jel to jako boli? Moram ic sad žbunje skinut sa sebe 🤭.

Ajoj baš mi je žao 😔 ovo sad već stvarno dugo traje, a i sad je baš narasla... Ne znam šta bih ti rekla, vjerujem da je mala šansa da vide al držim fige da uspije vidjeti gdje se nalazi. Vjerujem da ti je koma ova neizvjesnost i strah.... 😔

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 20:57

Magnolia

Bajo mora na lijecenje od ovisnosti filtriranja hcg testova, samo vreba po temama i filtrira😂😂😂,a stvarno ne ocekivam nista i jos ako se i dogodi onda mi 100 pitanja dolazi u glavu, trebam li heparin, prolaktin visok, tsh zadnji mi je bio 5, jel se probio neki neispravan spermić, hoce li se dogoditi kao prosli put…..
    A jucer i danas sam po 20 km napravila i iskreno jedva stojim od upale misica nogu🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Nevezano da li je ovo lažna sjena il pozitivna(🤞), vjeruj svome tijelu , a što se tice km imat ces kondicije za sve što slijedi❤️❤️❤️🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 20:58

VM

Rekla sam doktoru da sam spremna da rjesimo situaciju jer nemogu ovako zivjet. Dr je ocekivao pad ali šipak. Sutra ujutro moram doci na ultrazvuk, mozda nesto vidi iako sumnja. Napisati ce mi papire za bolnicu. Jako ga muci sto ne mozemo otkriti da li je vanmatericna ili unutra, time svaka ima i svoj nacin rjesavanja. Uzasno se bojim neznanja sto me ceka. Ne kuzim, zar ce ovi u bolnici znati, valjda kad udu u mene i rascetvore me ce vidjeti sto dalje. 😳 Cure koje ste bile na kiretazi, laparoskopiji i ostalim zahvatima ciscenja, koliko se ostaje u bolnici? Jel to jako boli? Moram ic sad žbunje skinut sa sebe 🤭.

Ako kiretažu radiš pod anestezijom, ne boli. Inzistiraj na anesteziji, iako sumnjam da te mogu kiretirati kad ne znaju gdje je. Oporavak je, barem meni, bio sličan oporavku od aspiracije - ta razina boli, ali na drugom mjestu.
    Tablete čujem da su kao menstrualni bolovi. Jedino je nekad baš jak izljev krvi pa nas to zna prepasti. Smiješ piti tablete za bolove u procesu.
    Dalje ne znam.

💔💔💔

Tuma
    24. Veljača 2021. 20:58

MTB

Magnolia, hodanje je zdravo za trudnoću, neki vrag nam se onda otpušta koji trudnoća voli.

Bozma, to je stari post, pratim ga već neko vrijeme. Ja držim fige da se izbore i da možemo nakon 42. ići na postupke.

VM, ne može ti nitko ništa vidjeti, premalo je to. Ja bih za svaki slučaj to pratila do 1000 (ako bude rasla do onda) i onda pogledala gdje je malac.

E al znaš kaj meni nije jasno. Kako oni vide di ustrcaju embrij na uzvu, kaj nije da pokazuju neku tockicu kao evo ovdje smo ga smjestili. Pa ako ga vide tad, kako ne mogu vidjeti na beti manjoj od 1000? 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 21:01

Tuma

MTB

E al znaš kaj meni nije jasno. Kako oni vide di ustrcaju embrij na uzvu, kaj nije da pokazuju neku tockicu kao evo ovdje smo ga smjestili. Pa ako ga vide tad, kako ne mogu vidjeti na beti manjoj od 1000?

Pa ne vide ga, samo znaju gdje su pucali. Ono, odabere mjesto, puca tamo, i pokaže gdje ga je upiknuo.
    Kasnije em malac može malo odšetati (i ne više biti tamo) em i oni zaborave je li to cm lijevo ili desno.
    Barem ja tako razmišljam, budem pitala dečka ako budem u takvoj situaciji (a iskreno se nadam da neću biti).

💔💔💔

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 21:03

VM

,🤗🤗❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.