Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    24. Veljača 2021. 19:51

Manemoj i Lucyinthesky mi tri ćemo onda uzet kilu janjetine, mladi luk i rajcice, a MTB i Bjelis neka jedu predjelo. Alkohol nitko neće smjeti piti, samo sokice 🥤a desert za sve🍰🥧
    Nego, evo igrala ja s mužem jamb sad malo, neće me kockice nikako,a njemu sve od ruke i rasplakala sam se kao malo dijete i morali smo prekinuti igru🙈 rekla sam mu da je i naša curica ljuta na njega jer smo mi gubile 🙈 mislim da više necemo isprobavat igranje društvenih igara dok me hormoni ne popuste😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    24. Veljača 2021. 19:53

Mimi05

Evo meni još 11 dana do bete… Ako prije ne iskoristim ove testove šta imam kući po ladicama(u svakoj po jedan minimalno).
    Teška nervoza….
    Jel normalno da me probada cili dan jajnik i da imam osjećaj ka da sam pred mengu, znači dolje sve živo boli 😢

Normalno je😅 sve je normalno i bol i probadanja i osjećaj da ćeš dobit i onda trenuci kad te ništa ne boli.... Sve je normalno 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    24. Veljača 2021. 19:54

Tuma

Manemoj i Lucyinthesky mi tri ćemo onda uzet kilu janjetine, mladi luk i rajcice, a MTB i Bjelis neka jedu predjelo. Alkohol nitko neće smjeti piti, samo sokice 🥤a desert za sve🍰🥧
    Nego, evo igrala ja s mužem jamb sad malo, neće me kockice nikako,a njemu sve od ruke i rasplakala sam se kao malo dijete i morali smo prekinuti igru🙈 rekla sam mu da je i naša curica ljuta na njega jer smo mi gubile 🙈 mislim da više necemo isprobavat igranje društvenih igara dok me hormoni ne popuste😅

A daj bar kilu i pol 😎Mladi luk naravno! Zakon, e sad će dobit jačmenac ziher, ne možeš trudnicu pobijedit 😁💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 19:55

Mimi05

Evo meni još 11 dana do bete… Ako prije ne iskoristim ove testove šta imam kući po ladicama(u svakoj po jedan minimalno).
    Teška nervoza….
    Jel normalno da me probada cili dan jajnik i da imam osjećaj ka da sam pred mengu, znači dolje sve živo boli 😢

Ja nisam sigurna kako je na kojim ljekovima. 
    Samo moram primjetiti sa sada, nakon FETa u pr.ciklusu uopce nemam dojam da sam u postupku, a kamoli T. Imam osjecaj da sam sasvim normalna i nigdje se, bas nigdje nista ne dogadja. U ETu sam bila pospana, napuhnuta... Pikalo je vamo, namo... Sad nista 😣 
    Nisam ga valjda isprduckala vanka? 😨🙀

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    24. Veljača 2021. 19:55

Magnolia sjena se vidi, ali ti sama znaš najbolje. Ne želim davati lažnu nadu, ali slobodno ti nama svaki dan stavi testic pa da vidimo što se događa s tom sjenicom 😊

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

24. Veljača 2021. 19:56

Bozma 🍀🐞

Magnolia, koliko dana od O ti je?

9 ili 10. Nisam sigurna, a ciklusi su mi po 26,27 dana. A i nije bas da smo bili nesto aktivni jer sam ja dobila nalaz prolaktina i bila totalno van sebe danima😂😂😂😂

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 19:56

Tuma

Mimi05

Teška nervoza….

Normalno je😅 sve je normalno i bol i probadanja i osjećaj da ćeš dobit i onda trenuci kad te ništa ne boli…. Sve je normalno

😂😂😂😂😂

Tuma
    24. Veljača 2021. 19:57

Lucyinthesky

Tuma

A daj bar kilu i pol 😎Mladi luk naravno! Zakon, e sad će dobit jačmenac ziher, ne možeš trudnicu pobijedit 😁💪

Ma može i 2kg! Uzet ćemo za doma šta ostane 😂 eh a nije mu ni prvi put. Već neku večer je bila ista situacija, al sam ja to dostojanstveno podnijela. Za razliku od ovog večeras 😂

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 20:00

Ovako. Organizirati cemo festu negdje u G.kotaru. janjetina, luk, rajcice i teletina s krumpirima. Vama sokici, meni vino 😋
    Javim dan, vrijeme, tocnu lokaciju 😎

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 20:00

P.S. mozete ponijeti sta god hocete za pisanje! Trakice za T, LH.. Pa cemo gledati pod svakim kutem 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.