MTB, kupi Gloriu pa nam prepirčaj. Ili još bolje, rekla si da ideš u frizera između punkcije i transfera
SBjelis, meni je netko nedavno gledao dokumente i rekao: a vi imate 42? reko NE, ja sam 41 i 2 mjeseca. Čak sam se malo uvrijedila, ipak je 42 granica iznad koje nemam pravo na MPO na teret zdravstvenog, pa sam se sjetila svih onih gospođica u godinama koje bi se uvrijedile kad bi ih oslovila sa gospođo i dječice koju bi pitala je li oni sad imaju 7 godina pa bi uvrijeđeno rekli da oni imaju 7 i pol. Sad totalno kužim njihovu ogorčenost.
Magnolia, ja sam ih isto naručila 200-tinjak, ali da se pohvalim, već 2 mjeseca nisam ništa pišala. A i kad bi pišala kad stalno imam M
Sunny_, samo ti uskoči kad god ti se uskače, tko kaže da moraš pratiti ovaj ludi čopor svakodnevno.
Drago mi da imaš zanimljive projekte, to hrani dušu i odmara tijelo.
Bozma, hihihi, baba.Baš mi drago da je uspjela. Rado bih čula više o njenoj priči.
ma2013, ne znam ti pomoći. Gdje ga stavljaš? Ako ga stavljaš na
, to bi mogao biti problem.
Magnolia, a daaaaaaajjjjj, nitko neće lijepiti testove. Gladne smo.Lucyinthesky, kako si oznojila potkošulju kad se skineš gol ispod njihove spavaćice?
Pa imala sam potkošulju ispod spavačice jer mi je bilo zima. Pa nije to open heart surgery, bitno da si bez gaća😂I šalu na stranu, uznojila sam se jer je jako boljelo, a nisam baš mimoza. Pisala sam to već, ali ne želim strašit cure, individualno je.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
BjeliS ne znam nista, bilo sta da pitam (vodjena iskustiva zena odavde) dobijem Nije to vama nista bitno sada, pricacemo kad za to dodje vrijeme 🤪 a nemam nikog blizu ko je to vec prosao, bas ni u porodici ni medju prijateljima… pa samo ovdje sto pohvatam znam, valjda kad bude aspiracija ce emriolog me upoznati sa tim dijelom 😀
Hiji, poznato mi je. Tako sam i ja krenula... 😋
S vremenom ces postiti profi 😎
oharascarlett14@gmail.com
Sunny_, samo ti uskoči kad god ti se uskače, tko kaže da moraš pratiti ovaj ludi čopor svakodnevno.
Bozma, hihihi, baba.Baš mi drago da je uspjela. Rado bih čula više o njenoj priči.
Magnolia, a daaaaaaajjjjj, nitko neće lijepiti testove. Gladne smo.Lucyinthesky, kako si oznojila potkošulju kad se skineš gol ispod njihove spavaćice?
Pa imala sam potkošulju ispod spavačice jer mi je bilo zima. Pa nije to open heart surgery, bitno da si bez gaća😂I šalu na stranu, uznojila sam se jer je jako boljelo, a nisam baš mimoza. Pisala sam to već, ali ne želim strašit cure, individualno je.
Ahahahhahaa ovo je bas smijesno.. I ja uvijek ostavim grudnjak, bitno da gatja nemam 😂😂😂😭😎✌
MTB, kako si me nasmijala. 🤣 Monroe piercing stavljam. 😅😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
BjeliS ne znam nista, bilo sta da pitam (vodjena iskustiva zena odavde) dobijem Nije to vama nista bitno sada, pricacemo kad za to dodje vrijeme 🤪 a nemam nikog blizu ko je to vec prosao, bas ni u porodici ni medju prijateljima… pa samo ovdje sto pohvatam znam, valjda kad bude aspiracija ce emriolog me upoznati sa tim dijelom 😀
Hiji, poznato mi je. Tako sam i ja krenula… 😋
S vremenom ces postiti profi 😎
🤣🤣
👩🏽34god
MTB, kupi Gloriu pa nam prepirčaj. Ili još bolje, rekla si da ideš u frizera između punkcije i transferaSBjelis, meni je netko nedavno gledao dokumente i rekao: a vi imate 42? reko NE, ja sam 41 i 2 mjeseca. Čak sam se malo uvrijedila,
ipak je 42 granica iznad koje nemam pravo na MPO na teret zdravstvenog, pa sam se sjetila svih onih gospođica u godinama koje bi se uvrijedile kad bi ih oslovila sa gospođo i dječice koju bi pitala je li oni sad imaju 7 godina pa bi uvrijeđeno rekli da oni imaju 7 i pol. Sad totalno kužim njihovu ogorčenost.
Magnolia, ja sam ih isto naručila 200-tinjak, ali da se pohvalim, već 2 mjeseca nisam ništa pišala. A i kad bi pišala kad stalno imam M
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
7ipol
Do, to je u njihovoj dobi bitno.
Kao i u nasoj.
Ja sam bila banana na svoj 40 rodjendan. Bas jako. Ta je brojka za mene karakterizirila puno zavrsetaka jer iza mene je bio grozan period. Sada sam dobro. Toliko, da me nebriga za godine. Samo mi ih ponekad natrljaju na fazu u postupku. 😋
Ali nitko nikada toliko kao MTB 😵
Evo meni još 11 dana do bete... Ako prije ne iskoristim ove testove šta imam kući po ladicama(u svakoj po jedan minimalno).
Teška nervoza....
Jel normalno da me probada cili dan jajnik i da imam osjećaj ka da sam pred mengu, znači dolje sve živo boli 😢
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
MTB ti si fkt kliknula s Gicem. Brijem za 15dana cete na janjetinu da proslavite T 😂😂😂😂😂 Mogu i ja doći? ✌
Ne volim janjetinu
Odi ti s njim, javi mi kako je bilo
Ja dođem na desert i piće poslije.
Ni ja ne volim janjetinu 😳
Ja volim janjetinu!!! Idem ja samo jesti😂😂
Mislim, pa kako ne voljet janjetinu ili npr čvarke 😋
Bolje da ne nabrajam ovdje što sve ne volim
Ali volim krafne, je li se to računa? I ćevape
Ma bitno da je meso 😁Protiv krafne isto nemam ništa, u pms-u npr.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji