DailyP ako planiraš sa ebaya naručivati… Toplo preporučujem ove…..
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj… Čak ni muler… 😊
kako ne, oni koje ja i Magnolija imamo (One step) pokažu i dok još nema bete
Ja imam te One step i LH i pregnancy, onda znaš koliko sam negativnu betu imala kad ni na njima nikad ništa Zato ih hoću promijentii, te trudničke, zamjerili mi se, glupi testovi
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Daily ove zelene LH trakice One Step ne valjaju!!
Njih izbjegavaj.
Ja imam te i sve normalno i ok.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bozma, pričaj ti nekom drugom o zapuštenosti, ja znam kako izgledaš.
Na mamo sam išla jer si me ti nagovorila
Na zadnjem postupku sam imala izrast do pupka, zato sad planiram na farbanje između aspiracije i transfera.
E da, sjetila se danas kako si obećavala svoj djetetu da će morati pisati zadaće i raditi po kući
💔💔💔
Isprobala sam jedno 10 vrsta i nijedan nije pokazao rano kao ovaj… Čak ni muler… 😊
Ja imam te One step i LH i pregnancy, onda znaš koliko sam negativnu betu imala kad ni na njima nikad ništaZato ih hoću promijentii, te trudničke, zamjerili mi se, glupi testovi
Nemoj da ti idem piškati jednog po jednog da vidiš ko je pravi baja 🤣🤣🤣
Ne ne bez zezancije ali najljepšu crticu sam imala na tom Matris i baš sam zadovoljna tim testom.
endometrioza
Ja imam te One step i LH i pregnancy, onda znaš koliko sam negativnu betu imala kad ni na njima nikad ništaZato ih hoću promijentii, te trudničke, zamjerili mi se, glupi testovi
Nemoj da ti idem piškati jednog po jednog da vidiš ko je pravi baja 🤣🤣🤣
Ne ne bez zezancije ali najljepšu crticu sam imala na tom Matris i baš sam zadovoljna tim testom.
Aj probat ću, nagovorila si me Možda mi donesu sreću
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze
Eno, napisala sam post a ovo nisam ni vidila, kao da mi čitaš misli🤣🤣🤣🤣
Daily ove zelene LH trakice One Step ne valjaju!!
Njih izbjegavaj.
Ja imam te i sve normalno i ok.
Meni su uzasne, imala sam nedavno to nemozes ni znat kad je peak pravi jer bude par dana tamna i onda ne znas kad sta kako.. Najsigurnije su rozee
iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..
Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje… koliki je tebi?
1063 pmol/L (ref interval folikularna faza 114-332, ovulacija 222 do 1959 ...) a 4DC.. ne znam jel ima kakvog utjecaja to što sam do prije 8 dana pila 2x2mg estrofema, možda sam prerano išla vaditi, odmah prvi ciklus poslije neuspjelog IVF-a.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze
S tim je Bozma bila trudna isto hahaha kaze da su uzaaas
Sortiraj odgovore
Najstariji