Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 16:57

iris_iris

ericaa

iris_iris

MTB

iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.

Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.

da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..

Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje… koliki je tebi?

1063 pmol/L (ref interval folikularna faza 114-332, ovulacija 222 do 1959 …) a 4DC.. ne znam jel ima kakvog utjecaja to što sam do prije 8 dana pila 2x2mg estrofema, možda sam prerano išla vaditi, odmah prvi ciklus poslije neuspjelog IVF-a.

Puno prerano, hormonima treba barem 3 mjeseca da se resetiraju. 

💔💔💔

ericaa
    23. Veljača 2021. 16:58

iris_iris

ericaa

iris_iris

MTB

iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.

Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.

da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..

Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje… koliki je tebi?

1063 pmol/L (ref interval folikularna faza 114-332, ovulacija 222 do 1959 …) a 4DC.. ne znam jel ima kakvog utjecaja to što sam do prije 8 dana pila 2x2mg estrofema, možda sam prerano išla vaditi, odmah prvi ciklus poslije neuspjelog IVF-a.

E tu ti nisam sigurna, neznam kolika bi trebala biti pauza nakon IVF za vadit hormone. Oni to sve izreguliraju lijekovima kako im paše.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    23. Veljača 2021. 16:59

Magnolia

Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze

taj imam, osjetljivost 10 i nikad, ali nikad pozitivan 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

iris_iris
    23. Veljača 2021. 17:00

MTB

ericaa, za estradiol ne znam.
    Ali za ovo drugo mi je Gić rekao ovo - DHEA je super da je povišena, to mi može samo pomoći (a sitno je povišena, kao i tebi). Radi ostalih muških hormona izgledam ko orangutan.

Mimi05, to je to, ništa ti više ne treba u ovoj fazi.

Meni je DHEA 14, to baš i nije sitno povišena, ali možda se mogu nadati da je to super  Baš bi me razveselilo da je barem nešto pozitivno u ovoj priči 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

23. Veljača 2021. 17:02

ericaa

Magnolia

Kad smo kod testova, meni su bas jutros dosli, 50 kom lh rozih i 50 kom hcg. Maloprije sam isla probati hcg, jel jel, imam ih tonu pa zasto ne🤣🤣🤣🤣, i oni su uvijek pozitivni, s njima si uvijek trudan🤣🤣🤣, nikakav mpo kad imas kineze

Nije mi prvi put da mi baca sjenu, ali zli su znas, krenu bacati sjene tek oko 8dpo🤣🤣🤣, bas podmukli. Ma nesto sam razmisljala i citala, pa sam nasla da neke zene imaju oko 5 do 10 hcg u krvi uvijek, pa mozda sam ja ta jedna od njih pa mi zato tako pokaze.

🌼TiKi🌼
    23. Veljača 2021. 17:05

Magnolia ponovi ti opet za dva dana, sumnjiv mi je taj test. Ti si vec bila prirodno trudna, mozda si opet 🤞😘
    Ja sam nazicala i feritin i zeljezo jos od svoje soc gin. Nesto mi se vrti zadnjih dana, a s obzirom na moj kronican manjak i jednog i drugog, bolje da ja to provjerim. Danas jedem kao pilic i pijem samo vodu, drzite fige da guk sutra bude uredan da ne moram u dnevnu bolnicu na profil 🙄. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    23. Veljača 2021. 17:06

Magnolia

ericaa

Magnolia

Nije mi prvi put da mi baca sjenu, ali zli su znas, krenu bacati sjene tek oko 8dpo🤣🤣🤣, bas podmukli. Ma nesto sam razmisljala i citala, pa sam nasla da neke zene imaju oko 5 do 10 hcg u krvi uvijek, pa mozda sam ja ta jedna od njih pa mi zato tako pokaze.

Moguće, meni taman sutra 8 DPO, morat ću opet testirat  Meni je jedan jedini put test gravignost na osjetljivost 10 pokazao nakon isteka vremena crticu ali sam dobila M nakon dva dana tako da meni je beta očito 0-1 raspon 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Upitnica_Split
    23. Veljača 2021. 17:14

Hvala na pomoći! Naručujem roze. 
    Lani sam imala te zelene i bile su ok. Ali da... bar par dana peak 😁
    A hcg mi je jednom u zivotu samo bio pozitivan. Par dana nakon štoperice. Znala sam da hoće, al morala sam bar jednom vidit kako je to kod drugih žena 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• *.Women_name.*
    23. Veljača 2021. 17:18

🌼TiKi🌼

Magnolia ponovi ti opet za dva dana, sumnjiv mi je taj test. Ti si vec bila prirodno trudna, mozda si opet 🤞😘
    Ja sam nazicala i feritin i zeljezo jos od svoje soc gin. Nesto mi se vrti zadnjih dana, a s obzirom na moj kronican manjak i jednog i drugog, bolje da ja to provjerim. Danas jedem kao pilic i pijem samo vodu, drzite fige da guk sutra bude uredan da ne moram u dnevnu bolnicu na profil 🙄.

I obavezno su popij jogurt oko 19-20h, meni su sad rekli da je to glupost od 18 sati ne jest, jer je tijelo gladno i počne koristit dodatnu glukozu. Ja sad uvijek tako i ujutro mi 4.1 šećer 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    23. Veljača 2021. 17:43

Magnolia

Aj ti lipo ponovi ovo vec ujutro ja nikad na njima ni sjene nisam imala a ova crta se lipo rozi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.