Bozma, pričaj ti nekom drugom o zapuštenosti, ja znam kako izgledaš.
Na mamo sam išla jer si me ti nagovorila
Na zadnjem postupku sam imala izrast do pupka, zato sad planiram na farbanje između aspiracije i transfera.
E da, sjetila se danas kako si obećavala svoj djetetu da će morati pisati zadaće i raditi po kući
I šetat pse kad se nama ne da . Imat će zapravo sreće što imamo samo stan, a ne imanje, selo, polje, vinograd, maslinik, apartmane... kao drugi normalni ljudi u Dalmaciji
Da se pohvalim, dobila uputnicu za konzultacije na humanoj, sutra ću se naručiti - vjerojatno u Petrovu.
💔💔💔
I zakazala sam se za Covid test u četvrtak. Kladim se na to da mi je aspiracija u subotu, ako nije - otkažem lako termin.
💔💔💔
Odlicno MTB.
Magnolia jesi ti sigurna da ti testici pokazuju samo tako. Meni se to cini na 8 dpo vec crtica. Ti si garant trudna 🥰
Ja sam danas 12 dc , i opet na keksic trag krvi. Al tipa skoro nista. Umrljano recimo. Al mene to ipak brine . Nikad nije tako bilo. 🙄 ovulacija nemoze bit, piskila sam trakicu i nista. Za jedno 3 dana je ocekujem. Nadam se ...
Cekamo 3 mj za nalaze, pretrage , da nam jave iz ivf rijeka kad cemo na listu itd...
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Bozma, pričaj ti nekom drugom o zapuštenosti, ja znam kako izgledaš.
Na mamo sam išla jer si me ti nagovorila
Na zadnjem postupku sam imala izrast do pupka, zato sad planiram na farbanje između aspiracije i transfera.
E da, sjetila se danas kako si obećavala svoj djetetu da će morati pisati zadaće i raditi po kući
I šetat pse kad se nama ne da. Imat će zapravo sreće što imamo samo stan, a ne imanje, selo, polje, vinograd, maslinik, apartmane… kao drugi normalni ljudi u Dalmaciji
Mtb sad kad znas kako izgleda jel tak da joj nick nikako ne pristaje hahah
I zakazala sam se za Covid test u četvrtak. Kladim se na to da mi je aspiracija u subotu, ako nije - otkažem lako termin.
da ne tražim sad spisak od jutros, je li sutra UZV?
Sanjich, zašto ne. Mogu zamisliti kako netko govori mmmm, Boooozmmmaaa, kakava mačkaaa
Bozma, svejedno bi ti bilo i da tražiš spisak, nisam stavljala na listu ove UZVove tokom postupka Je, sutra vjerojatno zadnji UZV prije aspiracije.
Zato i pitam cure što su vadile, ali sve šute ko mumija. A nije dobro da ja sutra vadim krv po svom nahođenju, tko zna što bih sve povadila.
💔💔💔
Malala, sutra 1dc. Ako do 17 krene bas prava krv da trebas ulozak onda je to prvi dan, a tebi je iza 17 krenilo.
MTB ja sam u Sparca vadila samo estradiol i progesteron pred punkciju
MTB ja sam u Vukovarsko-srijemskoj 😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav! Trebam odgovor na pitanje od vas koje ste, nažalost, češće ovo prošle.
Trebam krenuti na mpo ovaj ciklus. M mi je krenula danas popodne. Od 14 h sam počela osjećati bolove, a oko 17 h sam išla na wc i na dnevnom je bilo krvi. Računali se danas kao 1.dc???
Je li svježa krv? Je li par kapljica ili prava menstruacija?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji