Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Veljača 2021. 18:23

MTB

Bozma, pričaj ti nekom drugom o zapuštenosti, ja znam kako izgledaš.
    Na mamo sam išla jer si me ti nagovorila
    Na zadnjem postupku sam imala izrast do pupka, zato sad planiram na farbanje između aspiracije i transfera.
    E da, sjetila se danas kako si obećavala svoj djetetu da će morati pisati zadaće i raditi po kući

I šetat pse kad se nama ne da . Imat će zapravo sreće što imamo samo stan, a ne imanje, selo, polje, vinograd, maslinik, apartmane... kao drugi normalni ljudi u Dalmaciji

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:23

Da se pohvalim, dobila uputnicu za konzultacije na humanoj, sutra ću se naručiti - vjerojatno u Petrovu. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:26

I zakazala sam se za Covid test u četvrtak. Kladim se na to da mi je aspiracija u subotu, ako nije - otkažem lako termin. 

💔💔💔

Ina85
    23. Veljača 2021. 18:32

Odlicno MTB. 
    Magnolia jesi ti sigurna da ti testici pokazuju samo tako. Meni se to cini na 8 dpo vec crtica. Ti si garant trudna 🥰
    Ja sam danas 12 dc , i opet na keksic trag krvi. Al tipa skoro nista. Umrljano recimo. Al mene to ipak brine . Nikad nije tako bilo. 🙄 ovulacija nemoze bit, piskila sam trakicu i nista. Za jedno 3 dana je ocekujem. Nadam se ...
    Cekamo 3 mj za nalaze, pretrage , da nam jave iz ivf rijeka kad cemo na listu itd...

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

23. Veljača 2021. 18:32

Bozma 🍀🐞

MTB

Bozma, pričaj ti nekom drugom o zapuštenosti, ja znam kako izgledaš.
    Na mamo sam išla jer si me ti nagovorila
    Na zadnjem postupku sam imala izrast do pupka, zato sad planiram na farbanje između aspiracije i transfera.
    E da, sjetila se danas kako si obećavala svoj djetetu da će morati pisati zadaće i raditi po kući

I šetat pse kad se nama ne da . Imat će zapravo sreće što imamo samo stan, a ne imanje, selo, polje, vinograd, maslinik, apartmane… kao drugi normalni ljudi u Dalmaciji

Mtb sad kad znas kako izgleda jel tak da joj nick nikako ne pristaje hahah

23. Veljača 2021. 18:33

MTB

I zakazala sam se za Covid test u četvrtak. Kladim se na to da mi je aspiracija u subotu, ako nije - otkažem lako termin.

da ne tražim sad spisak od jutros, je li sutra UZV?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:36

Sanjich, zašto ne. Mogu zamisliti kako netko govori mmmm, Boooozmmmaaa, kakava mačkaaa 

Bozma, svejedno bi ti bilo i da tražiš spisak, nisam stavljala na listu ove UZVove tokom postupka  Je, sutra vjerojatno zadnji UZV prije aspiracije.
    Zato i pitam cure što su vadile, ali sve šute ko mumija. A nije dobro da ja sutra vadim krv po svom nahođenju, tko zna što bih sve povadila. 

💔💔💔

23. Veljača 2021. 18:46

Malala,  sutra 1dc. Ako do 17 krene bas prava krv da trebas ulozak onda je to prvi dan, a tebi je iza 17 krenilo.
    MTB ja sam u Sparca vadila samo estradiol i progesteron pred punkciju

Matkiša 😎
    23. Veljača 2021. 18:50

MTB ja sam u Vukovarsko-srijemskoj 😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 18:56

malala

Pozdrav! Trebam odgovor na pitanje od vas koje ste, nažalost, češće ovo prošle.
    Trebam krenuti na mpo ovaj ciklus. M mi je krenula danas popodne. Od 14 h sam počela osjećati bolove, a oko 17 h sam išla na wc i na dnevnom je bilo krvi. Računali se danas kao 1.dc???

Je li svježa krv? Je li par kapljica ili prava menstruacija?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.