iris_iris, na žalost, za estradiol znam samo u kontekstu zrelosti jajnih stanica, ne znam što znači na početku ciklusa.
Marinela87, lako se tebi smijati kad si ti trudna. Nas dvi očito ne znamo kako se to radi.
da, ni ne sjećam se da je netko ovdje pisao o povišenom estradiolu..
Meni je doktorica prokomentirala da mi je estradiol malo povišen a bio je 3 DC 243,8 (ref. vr. 45-854). I ništa dalje... koliki je tebi?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB ma ne znam ni ja, nego po misljenjima nekih tetki i baba, 'napokon sam se opustila'! Doslo mi da im skocim za vrat.. sve sam im redom objasnila od tsh do brisa endometrija, cule su i previse detalja, ko im kriv😂
manemoj ja sam nastavila stavljat trajni lak, mozda zato sta jos ne vjerujem da sam trudna🙄
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
ericaa, nokti će narasti, ali ako njih izgubim, tko će financirati manikure? I postupke???manemoj, ti me razumiješ.
Nije preporučljivo u prvom tromjesečju, treba što više izbjegavati otrove. Pa ja ne farbam ni nokte ni kosu u to vrijeme, a poslije ću vidjeti.
Naravno da hrpa žena to radi i da nema problema, i da se hrpa samo poseksa ili pogleda frajera i ostane trudna, ali ja to ne želim riskirati. Mali balavci će plaćati luksuzna putovanja i staračke domove, budem preživjela par mjeseci ružna.
Ufff ja idem kod prijateljice na nokte što znači da ću joj morati odmah reći a to mi nije bio plan 🙄
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Daily ove zelene LH trakice One Step ne valjaju!!
Njih izbjegavaj.
oharascarlett14@gmail.com
Curke, narucujete LH i HCG trakice s ebaya ili neke druge stranice? Moze link?
HCG jer volim uzaludno umakat testove 😂, a LH jer ipak volim znat jel sve ide po pe-esu.
Jedva stižem sve postove popratiti i povezati sa prethodnim upisima. Ne pamtim jos nickove nego potpise 😁Daily za hobi su ti dobre trakice s ebaya. LH samo nemoj uzeti zelene, 🍌 su. Uzmi roze, npr.
https://www.ebay.com/itm/50-100PCS-LH-Ovulation-Test-Strip-Predictor-Fertility-Kit-Stick-Accurate-Hot-/323915453566?_trksid=p2349624.m46890.l49292
Imaju cak i komplete tipa 50kom LH + 10kom tetova na trudnocu osjetljivosti 10…
eee takve su moje
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica jesu ti ddobre te roze? Ja sam shvatila koliko si dobre tek kada su stigle zelene, te su bas koma. Po njima nikad peak ne bi uhvatila. Mislim da je netko posao da je bacila sve zelene... 🍌
oharascarlett14@gmail.com
Samo se vi ismijavajte na račun moje boli i žrtve.
Ovo moje derište će za 18ti rođendan dobiti veliki račun.
😂😂😂😂
manemoj, imaš dvije druge opcije. Ili možeš nastaviti raditi nokte ako zaključiš da ti je to OK.
Ili možeš reći frendici da smrdi, da jako loše radi nokte i da si našla bolje mjesto.
💔💔💔
Hej girls,vratila sam se 30-ak stranica unazad da sve pohvatam ,jer sam danas baš slabo skoncentrirana...i duša i tijelo mi spavaju sve me boli ,kao da me valjak pregazio... na poslu sam si olakšala , ali sam ses umorila baš baš....
Nina92 , ti si pitala zašto ne uzmem bolovanje, ahhh to je malo tu u Njem drugačije, na trudnoću se gleda manje rizično nego na prehladu pogotovo ako se ispostavi da je uredna...Sva sreća jer radi korone radim samo utorkom i petkom ,pa to nekako izguram
Jesi ti pitala i za estrofem? ja koristim jedan uvečer i to vaginalno..i rekli su mi da nastavim do 12tt
Tuma , Bajo vi već lagano odbrojavate, neka manje , neka više,a vidi nas početnice
Ruska1986 , predivne ste, zgodniceeee
VM, Leia ,vama želim puno hrabrosti za dalje, i čuvajte se maksimalno
MISS , biti će sve ok, čuvaj svoje maleno i opusti se, makar znam da je užasno teško, ali majka može sve
Mara234 , možeš ti već sutra lagano pišnuti
Što se piškanja tiče SBjelis zar mene misliš muljat, pa ja sam doktorirala štopericu... znači oko 1625iu (ako je četvrtina) , to ti izađe za 3 dana, pa znaš onda kada možeš pišnuti , sad ?
MaloTele pa nisam uspjela vidjeti sliku , stavi poooonovo
Mattan,Meto,MTB
Ako sam koga zaboravila , ne zamjerite, duša mi spava i idem se bacit malo leđno
endometrioza
Erica jesu ti ddobre te roze? Ja sam shvatila koliko si dobre tek kada su stigle zelene, te su bas koma. Po njima nikad peak ne bi uhvatila. Mislim da je netko posao da je bacila sve zelene… 🍌
Prvi put sam baš ovaj mjesec uhvatila pik, tj bile su iste boje jer sam piškila 4 dana za redom i to popodne.. Nisam ti ja baš mjerodavna jer bi malo zaboravila ili bila negdje gdje nisam mogla piškit i tako da do sada nikad nisam uhvatila pik a na uzv mi je bila utvrđena ovulacija. Možda je bio problem jer sam ja to prvom jutarnjom mokraćom, mislila sam da je to ispravno Ali, pokazuju crtice, lijepo tamne i lijepo svijetle
Druge nisam nikad imala ni probala. A čula sam za te zelene da niš ne valjaju
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji